![]() |
"Fontos, hogy az általad szabálytalannak vélt eseménynek a bejelentést megelőző 24 órában kellett történnie. Ha régebben történt, akkor azokat az eseményeket nem fogjuk tudni kiértékelni."
vagyis nem működik, ha másnap este jelenti a JKSZ-et... mindenesetre kíváncsi vagyok, mi lett a vége... |
Nos, kérdezem én, hogy JKSZ -e a következő?! :)
Termeszetesen jelentve lett. A szövi B szövi A egyik tagja befossza B egyik tagjat. B tarsai visszatamadnak erre az emberre, varigyilok, renges, emberlopas, stb. A szovijei is beszallnak a jatekba, apritjak a B szovi tagjait. Zajlik a haboru, meszarlasok, pusztitasok, vari+toli akcio. A szovi van alul, B szovi felul. Egyszer megjelenik egy mf ork tábornok. B szövi azt a tagjat, aki kiesett a haborubol, mert ki lett vegezve es leesett 7-8 korre, befoldeli, ez eddig teljesen nyilvanvalo, szerintem. Oda kerül az A szövetség alá veletlenul. Majd A szövetség egyik tagjanak ad 2 pusztitast "poenbol", holott ehhez az orkhoz semmi koze nem volt az A szovetsegnek, mert most termett ott mellettuk, majd meszarolja is idovel. Kozben tovabb zajlik a haboru, es kemenyebben raszallnak arra az A szovetsegbeli tagra, akit az ork meszarol+pusztitgat. (Ekkor tortenik a jksz jelentes) Majd az ork ugy gondolja, hogy mostmar miutan az a tag, akit a szovivel egyutt kivegzett, atterhet egy masik tagra, es azt kezdi el pusztitani. Kicsit erdekes ez a dolog, foleg hogy nyiltan tagad mindenki. Mindenesetre termeszetesen jelentve lett a dolog aki ellen el lett kovetve a mf+szovi tamadas, es var a szovetseg, hogy mi lesz majd :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
És szerintem elég egyértelműen JKSZ, remélem Ati is hasonlóképpen gondolja majd:) |
Quote:
|
Kérdésem van, Ati, bocs :o
Ha egy szövetségesem ellen JKSZ folyik, és én jelentem, akkor az esélytelen? Csakis akkor vizsgálod (vizsgáljátok?) ki, ha az áldozat maga jelenti? Mert maga az ügy tiszta sor, az egyik tettes JKSZ-vel fenyegetett, a másik később gyakorlatilag elismerte, hogy szövetségen kívül folyamatosan együttműködnek, de a téma első hozzászólásából úgy jött le, hogy minden hiába, ha én jelentem a szövetségesem helyett. A másik kérdés: kb. mennyi idő a vizsgálat? |
Quote:
Az elbírálás hetente egyszer van, de ez a súgóban is ott van. tehát maximum 7 napot kell várj. |
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 15:11. |