Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   PC (hardver, szoftver, játékok stb.) (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=28)
-   -   Vírus híradó! (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=37)

Csokibácsi 02-28-2006 19:28

Na én még nem küldtem tovább egy továbbküldös küggyedtovább levelet sem, kemény vagyok vagy kemény vagyok? :D

director 02-28-2006 19:32

Quote:

Originally Posted by Csokibácsi
Na én még nem küldtem tovább egy továbbküldös küggyedtovább levelet sem, kemény vagyok vagy kemény vagyok? :D

hűűű.. kemééény! :) élből törlöd? azaz igazi istenkirály :D

Csokibácsi 02-28-2006 19:39

Quote:

Originally Posted by director
hűűű.. kemééény! :) élből törlöd? azaz igazi istenkirály :D

Jóhogy, hiszen kemény vagyok :D :D

Milán™ 03-02-2006 16:08

nekem kaspersky meg nod32 van.jól végzik a dolgukat:)

malamut 03-11-2006 18:23

Ismeretlen???!!!

Ha valaki elkapta a következőt, segítsen, hogy mivel!

Először is egyszer már beírtam ide, de hogy ne kelljen keresgetni, mégegyszer: 1.Router 2. Zonealarm 3. Norton 2005 4. AVG Free Edition 5. Spyware Determination 6. Spybot Search&Destroy

Ez a védelmi vonalam. + Heti egyszer az AD-ADWARE SE PERSONAL lefuttatva. A vírusírtók folyamatosan frissülnek, mint ahogy a többi védelmi software is.

ENNEK ELLENÉRE!!!
Ma csak úgy fogta magát a gépem, és kikapcsolt. Mintha áramszünet lett volna...Ezt ezután megcsinálta még Ma 5 ször. Telefon a havernak. "Nyugodjak meg, nála is csinálja valami, és Neki sem a NOD se semmi nem talál semmit, pedig vírus a ludas. Vagy valami hasonló."

Szal, ha valaki találkozott már ezzel a gonddal, és megoldotta, írja már ide, mivel sikerült elcsípnie ezt a kártevőt. Köszi!

Milán™ 03-11-2006 18:29

Quote:

Originally Posted by malamut
Ha valaki elkapta a következőt, segítsen, hogy mivel!

Először is egyszer már beírtam ide, de hogy ne kelljen keresgetni, mégegyszer: 1.Router 2. Zonealarm 3. Norton 2005 4. AVG Free Edition 5. Spyware Determination 6. Spybot Search&Destroy

Ez a védelmi vonalam. + Heti egyszer az AD-ADWARE SE PERSONAL lefuttatva. A vírusírtók folyamatosan frissülnek, mint ahogy a többi védelmi software is.

ENNEK ELLENÉRE!!!
Ma csak úgy fogta magát a gépem, és kikapcsolt. Mintha áramszünet lett volna...Ezt ezután megcsinálta még Ma 5 ször. Telefon a havernak. "Nyugodjak meg, nála is csinálja valami, és Neki sem a NOD se semmi nem talál semmit, pedig vírus a ludas. Vagy valami hasonló."

Szal, ha valaki találkozott már ezzel a gonddal, és megoldotta, írja már ide, mivel sikerült elcsípnie ezt a kártevőt. Köszi!

Nem a legelőnyössebb több vírusírtót használni a rendszer összeomlásához vezethet

tohom 03-11-2006 18:33

A prockodnak a homersekletet ellenorizted mar ? Nem melegedett tul ?

malamut 03-11-2006 18:56

Ellenőriztem, nem a prochőmérséklet okozta, és a fenntebb említett védelmi softwarek. kb. 3hónapja szépen megférnek egymással.

Csokibácsi 03-11-2006 19:09

Quote:

Originally Posted by malamut
Ma csak úgy fogta magát a gépem, és kikapcsolt. Mintha áramszünet lett volna...Ezt ezután megcsinálta még Ma 5 ször.

Csak úgy leáll, vagy előtte azért valami üzenetet dob feléd?
Gondolok itt a szokásos, 60 másodperces "windóz leállíccsa magát, mencsé izibe, me' megszívod, hehe" üzenetekre. Ezek nem feltétlen vírusok, sima programhiba is okoz ilyet. Egyébként a leállás megszakítható ha beírod futtatásba: shutdown -a

malamut 03-11-2006 19:17

Semmi üzi. Mondom, mint áramszünetkor. Egyszercsak seképsehang...:((

All times are GMT +1. The time now is 09:36.