Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Hogy kezdjem? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=362)

Phoenix 12-15-2006 11:31

Quote:

Originally Posted by Phoenix (Post 55761)
könyvtár nélkül is tárolható, de az elején jó ha van egy kevés, mert csak olyan tekiket lophatsz, amik neked is vannak és minél több van neked annál többet hozol :)

Quote:

Originally Posted by Croissant (Post 55772)
Amennyire visszaemléxem, ez így nem igaz...
Ha jól tudom, akkor így helyes: "csak olyan tekiket lophatsz, amikből te is ÍRTÁL és neked is van"...

szval ha monnyuk nem írtam még sose bányészati tekit, hanem cask vettem pár százat, hogy azt is lopjam, akkor olyat nem took lopnio?:confused: ezt még nem vettem észre :)

Fradical 12-15-2006 11:31

[quote=Croissant;55772]
Quote:

Originally Posted by Phoenix (Post 55761)
könyvtár nélkül is tárolható, de az elején jó ha van egy kevés, mert csak olyan tekiket lophatsz, amik neked is vannak és minél több van neked annál többet hozol :)[/QUOTE

Amennyire visszaemléxem, ez így nem igaz...
Ha jól tudom, akkor így helyes: "csak olyan tekiket lophatsz, amikből te is ÍRTÁL és neked is van"...

Erre gondoltam, már írtam mindegyikből. Köszi!:)

Croissant 12-15-2006 11:34

Quote:

Originally Posted by Phoenix (Post 55777)
szval ha monnyuk nem írtam még sose bányészati tekit, hanem cask vettem pár százat, hogy azt is lopjam, akkor olyat nem took lopnio?:confused: ezt még nem vettem észre :)

Pedig elhiheted... Olyan tekit sosem fox tudni lopni, amiből még nem írtál, hiába áll mázsaszám a vásárolt teki...

dreaman68 12-15-2006 11:35

Quote:

Originally Posted by Croissant (Post 55780)
Pedig elhiheted... Olyan tekit sosem fox tudni lopni, amiből még nem írtál, hiába áll mázsaszám a vásárolt teki...

ez enyhén lol

Valezius 12-15-2006 11:35

Quote:

Originally Posted by Croissant (Post 55780)

Ja hidd el, be is idéztem.

Phoenix 12-15-2006 11:37

akkor úgy tűnik, hogy valaha még olyat is írtam :D

Fradical 12-15-2006 11:50

Más. Ha van 3k varim, akkor kb. mennyi rúna kell ahhoz, hogy minden védővari (védelem, m.pajzs, tisztánlátás, napsütés, regenerálódás)biztosan fel legyen mondjuk 12 órára rakva?

Dragi 12-15-2006 11:53

Quote:

Originally Posted by Fradical (Post 55788)
Más. Ha van 3k varim, akkor kb. mennyi rúna kell ahhoz, hogy minden védővari (védelem, m.pajzs, tisztánlátás, napsütés, regenerálódás)biztosan fel legyen mondjuk 12 órára rakva?

varázslatok és ott ki fogja írni :) a varázslatok mellett

hány körnél mennyi rúna fog kelleni

Valezius 12-15-2006 11:53

Quote:

Azt, hogy biztosan fel tudod-e rakni a varik száma határozza meg. Azt se nagyon lehet megmondani, hogy mennyi fog kelleni, majd közbe meglátod. A rúnaigény meg úgy nő ahogy az országod, de azzal nem igazán kell törődni, szerintem. Ha látod, hogy fogy, akkor lopsz, fosztasz, vagy veszel.

dreaman68 12-15-2006 11:54

Quote:

rákattintasz a varázslatokra maj a faji varira utána beállítod 12 körre megnézed h ez mennyi és a többivel is eljátszod ezt:p

All times are GMT +1. The time now is 11:37.