Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Tesztelés (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=67)
-   -   1.0 verzió utáni tapasztalatok (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3614)

Ati 07-26-2009 09:16

Quote:

Originally Posted by Zsu_ (Post 220043)
Egy olyan kérdésem lenne elsőként, hogy azok tudnak valahogy a fórumra akik nem hódítóznak? Csak, mert azt írja, hogy nincs e-mail egyezés.

Ahogy előzőleg már ezt írtam, jelenleg csak Hódítósok számára nyitott a játék. Ha más is valamilyen módon tudomást szerez róla, játszhat ugyan nyugodtan, de jelenleg nem ők a "célközönség", ezért a fórumra nem írhatnak.

Amint teljesen nyilvános lesz a jelentkezés a játékra, a fórumra írható emberek köre is kiegészül a MUD-dal.

Ati 07-26-2009 09:19

Quote:

Originally Posted by Zsu_ (Post 220043)
Jelenleg a nagy szintű karaktereknek nincs semmi kihívás a játékban, csak az agyatlan tp gyűjtés.

Nocsak, egy ember, aki megcsinálta sz összes küldetést? Gratula neki, ha ez a helyzet! :)

Hopsz, nem is. Most nézem, még a küldetések harmadát se csinálta meg. Akkor azért még van itt mit csinálni bőven az "agyatlan tp gyűjtésen" kívül.

Zsu_ 07-26-2009 09:39

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 220055)
Nocsak, egy ember, aki megcsinálta sz összes küldetést? Gratula neki, ha ez a helyzet! :)

Hopsz, nem is. Most nézem, még a küldetések harmadát se csinálta meg. Akkor azért még van itt mit csinálni bőven az "agyatlan tp gyűjtésen" kívül.

Küldi csinálás is tp gyűjtés, csak sokkal lassabb módja. Nem túlzottan éri meg Robert kislányát keresgélni 1 napig 500 tp-ért.

Ati 07-26-2009 09:48

Quote:

Originally Posted by Zsu_ (Post 220056)
Küldi csinálás is tp gyűjtés, csak sokkal lassabb módja. Nem túlzottan éri meg Robert kislányát keresgélni 1 napig 500 tp-ért.

No akkor nézzük, hogy jól értem-e a helyzetet:

Nincs kihívás, mert:

1. Nem akarsz küldetéseket megcsinálni.
  2. Nem akarsz magasabb szintű ellenfeleket megölni.
  3. Nem akarsz több, de alacsony szintű ellenfelet megölni.
  4. Nem akarsz olyan buta dologgal foglalkozni, hogy ellenfelek keresése.
Első körben azt kell mondanom, hogy ez a fajta játék pedig a fentiekről szól.

De nézzük azért, hogy akkor mi az, amit szeretnél, hátha belefér a koncepcióba. (Külön témában fejtsd ki részletesen légyszi. Köszönöm.)

Zsu_ 07-26-2009 10:14

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 220058)
No akkor nézzük, hogy jól értem-e a helyzetet:

Nincs kihívás, mert:

1. Nem akarsz küldetéseket megcsinálni.
  2. Nem akarsz magasabb szintű ellenfeleket megölni.
  3. Nem akarsz több, de alacsony szintű ellenfelet megölni.
  4. Nem akarsz olyan buta dologgal foglalkozni, hogy ellenfelek keresése.
Első körben azt kell mondanom, hogy ez a fajta játék pedig a fentiekről szól.

De nézzük azért, hogy akkor mi az, amit szeretnél, hátha belefér a koncepcióba. (Külön témában fejtsd ki részletesen légyszi. Köszönöm.)

Lezárásul még annyit írnék, mert unom hogy én vagyok a közvetítő, mert ő nem tud írni :)

Amit írtál egyik sem igaz
1, Küldetét lehetne csinálni, ha nem csak tp-t adnának, hanem valami használható cuccot vagy tanulás.
2, Éppen az erősebb szörnyek hiánya volt az egyik felvetett próbléma, mert az elf és a gorg már nem nevezhető annak.
3, A sok kis gyengébb szörny gyilkolásával sincs gond egy ideig, amíg nem csökken le az értük kapott tp.
4, Szörnyek keresésével sincs gond, ha lenne erősebb szörny, amit meg kell keresni.

Ildee 07-26-2009 10:22

Quote:

Originally Posted by Zsu_ (Post 220060)
Lezárásul még annyit írnék, mert unom hogy én vagyok a közvetítő, mert ő nem tud írni :)

Amit írtál egyik sem igaz
1, Küldetét lehetne csinálni, ha nem csak tp-t adnának, hanem valami használható cuccot vagy tanulás.
2, Éppen az erősebb szörnyek hiánya volt az egyik felvetett próbléma, mert az elf és a gorg már nem nevezhető annak.
3, A sok kis gyengébb szörny gyilkolásával sincs gond egy ideig, amíg nem csökken le az értük kapott tp.
4, Szörnyek keresésével sincs gond, ha lenne erősebb szörny, amit meg kell keresni.

1) Van olyan küldi amely cuccokat is ad, és mob ok is adnak pár cuccot és olyan küldi is van ami tanulást ad :)
2) No comment, ha Neked az elf a legerősebb mob a játékban.

Ati 07-26-2009 10:22

Quote:

Originally Posted by Zsu_ (Post 220060)

Ha most az elfnél és a gorgnál tartasz, akkor azoknál VAN erősebb ellenfél.

A küldetések egy része fontos információkat ad a történeti szál tekintetében. Ha nem csinálod meg őket, akkor persze sose fogod ezt megtudni.

Ildee 07-26-2009 10:23

Ennyi idő után most szúrtam ki először, hogy a bolyongó lélek, harc közben bolyóngó léleknek van kiírva.

Zsu_ 07-26-2009 10:32

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 220062)
Ha most az elfnél és a gorgnál tartasz, akkor azoknál VAN erősebb ellenfél.

A küldetések egy része fontos információkat ad a történeti szál tekintetében. Ha nem csinálod meg őket, akkor persze sose fogod ezt megtudni.

Hát van a zsivány, meg a síros szigeten ez az ami ugyanolyan erős kb. mint elf vagy gorg. Zsiványból még a 19-es csoport ment, de a 25-ösök amik megmaradtak, azok már nem kihívás, hanem öngyilkosság :)

Mikorra várható valami olyan aminek lesz 1000 ep-je és üt 200-250-et maximum és ennek megfelelő tp-t és cuccot is ad?

Dus 07-26-2009 13:51

Quote:

Originally Posted by Zsu_ (Post 220064)
Hát van a zsivány, meg a síros szigeten ez az ami ugyanolyan erős kb. mint elf vagy gorg. Zsiványból még a 19-es csoport ment, de a 25-ösök amik megmaradtak, azok már nem kihívás, hanem öngyilkosság :)

Mikorra várható valami olyan aminek lesz 1000 ep-je és üt 200-250-et maximum és ennek megfelelő tp-t és cuccot is ad?

A Rivlis szigeten is megcsináltad már a 2 új küldit?? :)

Azokat a cuccokat, meg amit ilyen erős mob ad, kb. 40. szintig nem lehet majd viselni. :rolleyes: Max a tp-vel mész akármire is...

All times are GMT +1. The time now is 00:59.