Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=65)
-   -   Hol akadtatok el? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3560)

Remete 07-07-2009 08:22

halál labirintus

Bekerültem a labirintusba mellesleg tök véletlenül, már minden felé voltam találtam 4 lépcsőszerűséget de hogy tudok kimenni?

Ati 07-07-2009 08:23

Quote:

Originally Posted by Remete (Post 218537)
Bekerültem a labirintusba mellesleg tök véletlenül, már minden felé voltam találtam 4 lépcsőszerűséget de hogy tudok kimenni?

Létrát keress. A jobb oldali részen találod, kb középen.

Remete 07-07-2009 08:36

van a létrának látható jele is? mert kiesik a szemem akkor is csak a 4 lépcsőt látom meg a falakat

Ati 07-07-2009 08:39

Quote:

Originally Posted by Remete (Post 218539)
van a létrának látható jele is? mert kiesik a szemem akkor is csak a 4 lépcsőt látom meg a falakat

Van, egy kis létra rajz. Világosabb, mint a többi zsákutca. A jobb oldali részen keresd, középtájt.

Remete 07-07-2009 08:43

Na akkor keresgélek még pedig pont a jobbszélén vagyok neki csak itt semmit nem látok
Akkor gyűjtök egy kis mozgáspontot.
Ati mellesleg ez eléggé elvette a kedvemet az egésztől, szóval kellene valami hogy a teljesen kezdők azért ne essenek így bele ebbe a szituba, mivel nem lehet segítséget kérni

Ati 07-07-2009 08:54

Quote:

Originally Posted by Remete (Post 218541)
Na akkor keresgélek még pedig pont a jobbszélén vagyok neki csak itt semmit nem látok
Akkor gyűjtök egy kis mozgáspontot.
Ati mellesleg ez eléggé elvette a kedvemet az egésztől, szóval kellene valami hogy a teljesen kezdők azért ne essenek így bele ebbe a szituba, mivel nem lehet segítséget kérni

Biztos vagyok benne, hogy idővel fognak közkézen forogni "nemhivatalos" térképek.

Remete 07-07-2009 14:19

Na akkor árnyalódott a kép.
Mi van a kezdőképernyő jobb alsó sarkában amire lépve valami labirintusszerűségbe jutok?
és onnan hogy jutok ki.
Már ketten keresnek engem és ők se találnak
Ati nem lehetne resetelni a karakteremet?

Hex 07-07-2009 14:24

Quote:

Originally Posted by Remete (Post 218568)
Mi van a kezdőképernyő jobb alsó sarkában amire lépve valami labirintusszerűségbe jutok?
és onnan hogy jutok ki.

valszeg az arénában lehetsz, és ott tudsz kijutni, ahol bementél, vagyis az aréna közepén (rég voltam ott, lehet azóta Ati változtatott rajta, nem tom)

Ati 07-07-2009 14:24

Quote:

Originally Posted by Remete (Post 218568)
és onnan hogy jutok ki.

Aham, így már oké, nem ugyanarról beszélünk. Az Arénába mentél be. Onnan nem a jobb oldalt fogsz tudni kijönni valóban. Amire ezt írtam, az a meghalás utáni labirintus (HalálLabirintus, az egyszerűség kedvéért).

Az Arénából úgy tudsz kijönni, hogy visszamész a legközepére.

Karakterek teljes újraindítása jelenleg nem megoldható. Már többen kérdezték ezt, úgyhogy elkézpelhető, hogy lesz ilyen funkció, de jelenleg nincs.

Remete 07-07-2009 14:43

kijuttottam egy kis segítséggel.
viszont ebból kiindulva ha bennt vagy akkor kilehetne írni hogy aréna vagy labirint illetve nem tudom másutt ki vannak e írva de ez egyszerűsítené a dolgot

All times are GMT +1. The time now is 12:28.