Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Tesztelés (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=67)
-   -   Tizenegyedik teszt melletti egyéb tapasztalatok (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3541)

Ildee 06-25-2009 12:00

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 216874)
Köszi mindkettőtöknek.

Kettőtök között a net- és gépsebesség a különbség.

Betettem egy kis késleltetést, hogy gyors kattintgatások mellett is legyen ideje a flash-nek utolérnie az oldal kirajzolását, mielőtt kapja bele az adatokat. Azt hiszem, hogy ez most így egy elég jó kompromisszum. Akinek lassú a nete és a gépe, az ne kattintgasson olyan gyorsan. Ezzel a jelenség nagyrésze kiküszöbölve. Akinél még mindig megmarad, az kattint mégegyet, lassabban. Eleve nem értem hogy lehet ilyen tempóban kattintgatni, nekem már totál fáj a kezem tőle... :D

Na mégegyszer mondom, hogy nem lassú a netem.
És nem 2 másodpercet vártam üresen sem az iskolánál, sem a piacnál, hanem 2 percet.
Mindenesetre engem ez a hiba nem zavar, mert nem akarok mindig ilyen gyorsan kattintgatni, nekem is fáj már a kezem :rolleyes:

Ati 06-25-2009 12:00

Ui: lassú net és lassú gép párpsításban sem jön elő. Csak lassú (leterhelt) gép és gyors net esetén. Ők kibírják, hogy nem őrültként kattintgatnak szerintem... :)

Dus 06-25-2009 12:01

---

Inkább nem írom... :)

Ildee 06-25-2009 12:02

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 216876)
Ui: lassú net és lassú gép párpsításban sem jön elő. Csak lassú (leterhelt) gép és gyors net esetén. Ők kibírják, hogy nem őrültként kattintgatnak szerintem... :)

Na nekem pontosan leterhelt gépem van gyors nettel :D

Dus 06-25-2009 12:44

Most van kb elég mennyiségű vaddisznó és medve az erdőben! ;)

Ati 06-25-2009 12:45

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 216888)
Most van kb elég mennyiségű vaddisznó és medve az erdőben! ;)

Azokat hagyd ott, és azokat nyírd ki, akik rosszak voltak, és elmentek onnan! :D

Dus 06-25-2009 12:47

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 216889)
Azokat hagyd ott, és azokat nyírd ki, akik rosszak voltak, és elmentek onnan! :D

Azokat meg kéne találni... :rolleyes:

És berakhatnád, hogy kb. maradjanak az erdőben. Pl. ha erdős négyzet van mellettük, akkor oda 2* akkora eséllyel lépnek,mint máshova, míg ha mező vagy hegy (de elég a mező), akkor oda meg 1/2* akkora eséllyel... :) :p

Ati 06-25-2009 12:50

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 216890)
Azokat meg kéne találni... :rolleyes:

És berakhatnád, hogy kb. maradjanak az erdőben. Pl. ha erdős négyzet van mellettük, akkor oda 2* akkora eséllyel lépnek,mint máshova, míg ha mező vagy hegy (de elég a mező), akkor oda meg 1/2* akkora eséllyel... :) :p

Azért lehetőleg ne csak egy 5x5-ös mezőn próbálj meg ellenfeleket találni. :) Jelenleg 1.017.121 mező van a játékban, szerintem érdemes felfedezni mindet. :)

Ati 06-25-2009 13:03

Látom már sikerült narancssárga varázsitalt is szerezni, helyes. :) Már kezdtem aggódni, hogy valamiért nem ad olyat.

Dus 06-25-2009 13:04

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 216894)
Látom már sikerült narancssárga varázsitalt is szerezni, helyes. :) Már kezdtem aggódni, hogy valamiért nem ad olyat.

Hűűű...ki szerezte?? :)

All times are GMT +1. The time now is 20:38.