![]() |
De látom nem az számít, hogy milyen tapasztalatokat gyűjtöttem össze, hanem hogy pár percig élveztem a tapasztalatok előnyét. :( Ez elszomorít.
|
Quote:
|
A témához akkor:
Támadás vaddisznó: A csatáért 46 tapasztalati pontot és 0 aranyat kapsz. A vaddisznó élettelenül esik a földre. Megvágtad a vaddisznót. 7 életerőt vesztett. Megvágtad a vaddisznót. 7 életerőt vesztett. Megrúgod a vaddisznót. 4 életerőt sérült. Megvágtad a vaddisznót. 7 életerőt vesztett. Megvágtad a vaddisznót. 6 életerőt vesztett. A vaddisznó megszúrt. 3 életerőt vesztettél. Kivéded a vaddisznó támadását. Kivéded a vaddisznó támadását. Kivéded a vaddisznó támadását. Kivéded a vaddisznó támadását. A vaddisznó megszúrt. 5 életerőt vesztettél. A vaddisznó megszúrt. 4 életerőt vesztettél. Kivéded a vaddisznó támadását. Kivéded a vaddisznó támadását. Támadásba lendülsz. Célpontod: Vaddisznó A csatáért 46 tapasztalati pontot és 0 aranyat kapsz. A vaddisznó élettelenül esik a földre. Megvágtad a vaddisznót. 6 életerőt vesztett. No, a pirosra adott magyarázat érdekelne. Úgy történt, hogy megtámadtam nem jelenítette meg - kikészültem - próbáltam elsütni egy két kósza rúgást, kiléptem a csata ablakból még mindig ott volt a disznó, megtámadtam hát megint és az már a piros feletti rész. |
Quote:
Inkább az ajtódat nyisd ki, ne engem szekálj. Köszi. Akasszunk már fel egy embert 10-20 perc mókáért. Az tényleg segít! :D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
A másik, hogy az ajtómat kinyitottuk nagy nehezen, de ehhez Neked semmi közöd sincsen. |
Quote:
de én témát lezárom. egy rakás dolgot kipróbáltam, amit mások sose fognak. nem tudom ezért miért kell ilyen negatív hullámot gerjeszteni az ember ellen.. ehh mindegy. mindenki tudja, hogy kiírtam volna az egészet, atól cettig, csak egyeseknek rosszul esett, hogy mellette élvezem is. :( engem ez szomorít el. téma vége. |
Quote:
de örülhetsz, hogy azzal, hogy azt sugallod, hogy elhallgattam volna az egészet, csomó ellenséget szereztél nekem, légy boldog vele, és menj vissza TP-zni Tehát most éppen maximum 30-32 perc mókáért, és játékért, azért, hogy jóléreztem magam, sikerült egy lejáratókampányt összehozni, és a legmocskosabb csalónak beállítani. fel sem fogva azt, hogy esetleg a tapasztalataimról jegyzetet írok.... :) és ezzel esetleg a te jövőbeni játékodat is nagymértékben segítem, legalábbis "hibátlanítom". :) Cél elérve, Gee a közellenség. Most már tesztelhetek tovább, békében, vagy van még valami mondanivalód számomra? |
Quote:
Ezt úgy orvosoltam, hogy még egyszer oldalt kijelöltem és megtámadt ismét, ekkor már kiírta a célpontok között, ez látható a pirossal kiemelt rész felett. |
All times are GMT +1. The time now is 00:38. |