![]() |
Ex kivételesen nem hüleséget beszél:D:D:D
|
akkor dreaman hsze még1szer, hogy mindeki értse:
Nem kell más témával gyanusítgatni. Amúgy meg ez nem felejt, mert még fel is idegesített és zölben osztottam egy kicsit, lol. De a legnagyobb lol, hogy én is varis vok, de mivel ez az 1. varis orim, ezért erősebb, és leépítette a variaimat. A szövetségeseim meg... hát nem a legerősebbek és nem nagyon hallgatnak rám... vagyis az épületlistájukon sok helyen sántít pl 40 bánya 5-ös szinten... és nem tudok igazán mit tenni, mert mást parancsokat követnek, de ezt nem és azért 40 bánya az sok felesleges épület. |
Quote:
|
Csak hogy tiszta legyen:
Most először viszek varis orit, ezért bele kell jönnöm. Ez aki meg szivat az meg tapasztalt és ő is varis, vagyis inkább varis hadis. És még így simán beártózott amikor volt 6000 varim is. meg be is néztek már hozzám. Gondolkodom hogy betámadunk hozzájuk de nem hiszem hogy eredményes lenne. Ja és az én csoportomban alig lehet szövetséget kiaélakítani mert olyan kevesen vannak. |
Quote:
De ha jól csinálod szerintem magányos farkasként sokkal jobban tudsz érvényesülni. És persze az sem utolsó, ha van egy kis diplomáciai érzéke az embernek...:) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
max ha elf vagy. amugy teljesen ellenkezni tudok csak a kijelentessel. egy mf felelf vagy ember teljesen eletkeptelen. |
Ja, de hogy tanacsot is adjak. ha varis vagy legy varis. (ha hadivaris akko meg elofordulhat hogy leartoznak) -> epits templomokat, kepezz varikat. egy hadis varist Neked kene artoznod, nem forditva.
|
Quote:
De az eddigi tapasztalataim szerint sokkal jobban megállom a helyem MF-ként, és nem teszek tönkre rajtam kívül még 3 orit...:D :D :D :D :D Persze ez biztosan oritulajfüggő(ilyen szó nincs is :)) is. |
All times are GMT +1. The time now is 05:42. |