Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   PC (hardver, szoftver, játékok stb.) (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=28)
-   -   eRepublik (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3465)

szamóka 07-10-2009 21:55

3-as landskillre itthon jelen pillanatban 7,1 HUF a legjobb ajánlat, Indóban 7,11 IDR(~8,5 HUF). Q1 fegyver 4,5 HUF kontra 4,01 IDR(~4,8 HUF). De jobban utána gondolva inkább ne menj, mert van egy jófej barátod, aki önköltségi áron tud neked napi 5 fegyvert biztosítani ;)

Von 07-10-2009 22:00

Quote:

Originally Posted by szamóka (Post 218859)
3-as landskillre itthon jelen pillanatban 7,1 HUF a legjobb ajánlat, Indóban 7,11 IDR(~8,5 HUF). Q1 fegyver 4,5 HUF kontra 4,01 IDR(~4,8 HUF). De jobban utána gondolva inkább ne menj, mert van egy jófej barátod, aki önköltségi áron tud neked napi 5 fegyvert biztosítani ;)

:) Köszi :)
Ok, akkor erről még beszélünk a játékon belül, én elütöm a napi 4-5 fegyvert szívesen, ott ahol a leginkább szükség van rá.

Von 07-10-2009 22:35

Na mindenesetre most megyek kommentelni az amcsi újságokat, meg bosszantani és összezavarni őket :D
Úgyis gyakorolnom kell az angolt, bár igaz nem az írás részét, hanem a beszédet, de most mindegy :D:D:D

Pali papa 07-10-2009 23:22

Quote:

Originally Posted by Von (Post 218847)
Tényleg világháború lesz, vagy csak én olvasok össze sok hülyeséget?
A britek elárulták volna amerikát ezzel a szerződéses tréningharccal?
Tényleg megtámadjuk az USA-t a saját partjainál?

Valaki mondjon már valamit, mert elég zavarosak a történések! :)

Ha minden igaz és Kampec el nem szúrja akkor Kanada.
Nincs még Q5-ös gyémántbányánk...
:D
Bár ezt nem lehet elszúrni...
:)
Fegyverhez a legolcsóbban a #piac chatszobában juthatsz a mibbiten, vagy ha valamelyik seregbe belépsz, ill vannak cégek amelyek fegyverrel fizetnek.
Hai Harkonnen

Von 07-10-2009 23:30

Quote:

Originally Posted by Pali papa (Post 218868)
Ha minden igaz és Kampec el nem szúrja akkor Kanada.
Nincs még Q5-ös gyémántbányánk...
Bár ezt nem lehet elszúrni...
:)
Fegyverhez a legolcsóbban a #piac chatszobában juthatsz a mibbiten, vagy ha valamelyik seregbe belépsz, ill vannak cégek amelyek fegyverrel fizetnek.
Hai Harkonnen

köszönöm, így már tiszta a kép.
el nem tudtam volna képzelni, hogy milyen racionális ok vezethet arra, hogy megtámadjuk az USÁ-t. Bár nem tudom 100%-ra felmérni az erőviszonyokat, de ez elég kivitelezhetetlennek és elég nagy hülyeségnek tűnt volna. De ezek szerint igazam is lett abban, hogy ez nem fog bekövetkezni.

Pali papa 07-11-2009 01:39

Quote:

Originally Posted by Von (Post 218869)
köszönöm, így már tiszta a kép.
el nem tudtam volna képzelni, hogy milyen racionális ok vezethet arra, hogy megtámadjuk az USÁ-t. Bár nem tudom 100%-ra felmérni az erőviszonyokat, de ez elég kivitelezhetetlennek és elég nagy hülyeségnek tűnt volna. De ezek szerint igazam is lett abban, hogy ez nem fog bekövetkezni.

Az usa nem lehetetlen...
Lakosait tekintve ugyan a legnagyobb és rengeteg valódi dollárt is beleölnek páran a játékba, de a mérhetelen mennyiségű régiói közül csak 2nek van Q5 kórháza...
Ami ugye a bevihető ütésmennyiséget eléggé lecsökkenti. mert ugye a giftelés drága és amúgy is csak 10 wellnesst ad. Ettől függetlenül nem az USA a cél, hanem Kanada... Usát To-zn lenne gyönyörű... ;)

szamóka 07-11-2009 02:51

Quote:

Originally Posted by Pali papa (Post 218871)
Az usa nem lehetetlen...

De nem ám. Eléggé beszédes adat a lakosság átlagos ereje. (A jenkiket a negyedik oldalon keressétek...)

Dus 07-13-2009 11:59

Megvan az 5-ös erő és a hadnagy rang. Szuper. :)

szamóka 07-13-2009 15:57

Grat, csak így tovább. Még néhány hónap, és kapkodnak utánad a századok;)

Pali papa 07-13-2009 20:19

Grat Dus!
Akkor gyere ütni a kanadaiakat...
Mert Kanada nem a kanadaiaké...

All times are GMT +1. The time now is 19:45.