![]() |
3-as landskillre itthon jelen pillanatban 7,1 HUF a legjobb ajánlat, Indóban 7,11 IDR(~8,5 HUF). Q1 fegyver 4,5 HUF kontra 4,01 IDR(~4,8 HUF). De jobban utána gondolva inkább ne menj, mert van egy jófej barátod, aki önköltségi áron tud neked napi 5 fegyvert biztosítani ;)
|
Quote:
Ok, akkor erről még beszélünk a játékon belül, én elütöm a napi 4-5 fegyvert szívesen, ott ahol a leginkább szükség van rá. |
Na mindenesetre most megyek kommentelni az amcsi újságokat, meg bosszantani és összezavarni őket :D
Úgyis gyakorolnom kell az angolt, bár igaz nem az írás részét, hanem a beszédet, de most mindegy :D:D:D |
Quote:
Nincs még Q5-ös gyémántbányánk... :D Bár ezt nem lehet elszúrni... :) Fegyverhez a legolcsóbban a #piac chatszobában juthatsz a mibbiten, vagy ha valamelyik seregbe belépsz, ill vannak cégek amelyek fegyverrel fizetnek. Hai Harkonnen |
Quote:
el nem tudtam volna képzelni, hogy milyen racionális ok vezethet arra, hogy megtámadjuk az USÁ-t. Bár nem tudom 100%-ra felmérni az erőviszonyokat, de ez elég kivitelezhetetlennek és elég nagy hülyeségnek tűnt volna. De ezek szerint igazam is lett abban, hogy ez nem fog bekövetkezni. |
Quote:
Lakosait tekintve ugyan a legnagyobb és rengeteg valódi dollárt is beleölnek páran a játékba, de a mérhetelen mennyiségű régiói közül csak 2nek van Q5 kórháza... Ami ugye a bevihető ütésmennyiséget eléggé lecsökkenti. mert ugye a giftelés drága és amúgy is csak 10 wellnesst ad. Ettől függetlenül nem az USA a cél, hanem Kanada... Usát To-zn lenne gyönyörű... ;) |
Quote:
|
Megvan az 5-ös erő és a hadnagy rang. Szuper. :)
|
Grat, csak így tovább. Még néhány hónap, és kapkodnak utánad a századok;)
|
Grat Dus!
:D Akkor gyere ütni a kanadaiakat... :D Mert Kanada nem a kanadaiaké... |
All times are GMT +1. The time now is 19:45. |