Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Tesztelés (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=67)
-   -   Harmadik napi tapasztalatok, plusz a hétvége (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3444)

Ati 04-19-2009 20:04

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 208498)
Ha windows tűzfal, akkor szimplán kapcsold ki, mert kb semmit sem ér...

A Windows tűzfala nagyon sokat nem kavar be. Maximum egyszer szól, hogy a flash-t ő most letiltotta, és akarod-e mégis inkább engedni neki a nethasználatot. Ha akarod, akkor marad a tűzfal, és soha többet nem kell vele foglalkozni.

ZA-hoz nem értek.

laci 04-19-2009 20:23

Akkor nem tűzfalas gondom lesz :(

Routerem most éppen nincs, emiatt szedtem le a ZA-t. Az viszont egyrészt mindig megkérdi ha kimenő forgalom van, hogy engedélyezem-e (amit most nem tett meg), másrészt direkt le is kapcsoltam. A Windows tűzfala meg be sincs kapcsolva. Más lehetőség meg nem jut eszembe :(

[HTPA]GeeForce 04-19-2009 20:44

tipp, nekem egyszer bejött:
kapcsold BE a win tűzfalat, és engedélyezd rajta a portokat, ami a játékhoz kell.

egy próbát megér. nekem már sikerült így megoldanom régebben egy problémát. azt hiszem Operation Flashpoint-ot toltunk, és az Istenért sem akart menni. a fenti módszerrel sikerült hálózatoznom. Érdekes. De hát windóz.... :D

laci 04-19-2009 20:55

Nem megy... alszom rá egyet, aztán holnap megint megpróbálom, és ha nem sikerül, ennyi volt a tesztelésem, de nem offolom itt a témát tovább :(:(

Cassandra 04-19-2009 21:07

Quote:

Originally Posted by laci (Post 208510)
Nem megy... alszom rá egyet, aztán holnap megint megpróbálom, és ha nem sikerül, ennyi volt a tesztelésem, de nem offolom itt a témát tovább :(:(

Egyik böngészővel sem enged be?
Nekem IE-nél ugyanezt csinálja, a többi böngészővel felenged.

laci 04-19-2009 21:33

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 208512)
Egyik böngészővel sem enged be?
Nekem IE-nél ugyanezt csinálja, a többi böngészővel felenged.

Eeeeehhh, eszem megáll... adtál egy ötletet: Firefoxszal nem ment (ez nálam az alapböngésző). Operával sem. Úgyhogy az IE-t meg sem próbáltam, de ahogy szóba hoztad, gondoltam, adok neki egy esélyt.

És működik :D:D

(azt ne kérdezd meg, miért van az hogy neked csak az IE-vel nem megy, nekem meg csak azzal :eek:)

Szóval reszkessetek Takarítók, jövök!! :D

Cassandra 04-19-2009 21:36

Quote:

Originally Posted by laci (Post 208515)
Eeeeehhh, eszem megáll... adtál egy ötletet: Firefoxszal nem ment (ez nálam az alapböngésző). Operával sem. Úgyhogy az IE-t meg sem próbáltam, de ahogy szóba hoztad, gondoltam, adok neki egy esélyt.

És működik :D:D

(azt ne kérdezd meg, miért van az hogy neked csak az IE-vel nem megy, nekem meg csak azzal :eek:)

Szóval reszkessetek Takarítók, jövök!! :D

:):):)
De ebből legalább kiderül, hogy az ilyen jellegü gubanc nem csak nálam jelenik meg.:)

laci 04-19-2009 21:39

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 208516)
:):):)
De ebből legalább kiderül, hogy az ilyen jellegü gubanc nem csak nálam jelenik meg.:)

Üröm az örömben :)

Kíváncsi vagyok, nálunk van-e a hiba, vagy valami "központi" bibi van-e.

Hex 04-19-2009 22:02

Quote:

Originally Posted by laci (Post 208517)
Üröm az örömben :)

Kíváncsi vagyok, nálunk van-e a hiba, vagy valami "központi" bibi van-e.

firefox 3.0.8-am van, nekem megy vele. a felugró ablak tiltásának feloldását próbáltad már? egy misét megér

Swiss 04-19-2009 22:29

A bányászat nagyon jó, fém, arany, kristály probléma nélkül megy. (parancsnokság továbbra sem jó)

A kovács még mindig jó, a kereskedelem dettó.

Az Arénával sem volt gond.

Kíváncsian várom a holnapi tesztet!

All times are GMT +1. The time now is 19:14.