![]() |
Quote:
ZA-hoz nem értek. |
Akkor nem tűzfalas gondom lesz :(
Routerem most éppen nincs, emiatt szedtem le a ZA-t. Az viszont egyrészt mindig megkérdi ha kimenő forgalom van, hogy engedélyezem-e (amit most nem tett meg), másrészt direkt le is kapcsoltam. A Windows tűzfala meg be sincs kapcsolva. Más lehetőség meg nem jut eszembe :( |
tipp, nekem egyszer bejött:
kapcsold BE a win tűzfalat, és engedélyezd rajta a portokat, ami a játékhoz kell. egy próbát megér. nekem már sikerült így megoldanom régebben egy problémát. azt hiszem Operation Flashpoint-ot toltunk, és az Istenért sem akart menni. a fenti módszerrel sikerült hálózatoznom. Érdekes. De hát windóz.... :D |
Nem megy... alszom rá egyet, aztán holnap megint megpróbálom, és ha nem sikerül, ennyi volt a tesztelésem, de nem offolom itt a témát tovább :(:(
|
Quote:
Nekem IE-nél ugyanezt csinálja, a többi böngészővel felenged. |
Quote:
És működik :D:D (azt ne kérdezd meg, miért van az hogy neked csak az IE-vel nem megy, nekem meg csak azzal :eek:) Szóval reszkessetek Takarítók, jövök!! :D |
Quote:
De ebből legalább kiderül, hogy az ilyen jellegü gubanc nem csak nálam jelenik meg.:) |
Quote:
Kíváncsi vagyok, nálunk van-e a hiba, vagy valami "központi" bibi van-e. |
Quote:
|
A bányászat nagyon jó, fém, arany, kristály probléma nélkül megy. (parancsnokság továbbra sem jó)
A kovács még mindig jó, a kereskedelem dettó. Az Arénával sem volt gond. Kíváncsian várom a holnapi tesztet! |
All times are GMT +1. The time now is 19:14. |