Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Tesztelés (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=67)
-   -   Második napi tapasztalatok (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3442)

Ati 04-17-2009 11:52

FRISSÍTÉS!!!

Pár frissítés:

1. A mást támadok, mint aki ott van (tegnapi jelenség) módosítva lett, de kétesélyes: vagy jobb lett, vagy rosszabb... :) Légyszi nézzétek meg. Köszi.
  2. A "Varázslópont"-ból "Varázspont" lett a fejlesztésénél. :)
  3. Csata közben a célpontválasztóról el tudod tüntetni a kiválasztást a lista feletti X-re kattintva. Így kényelmesen tudsz váltogatni az ellenfélre, és a magadra ható varázslatok között.
  4. A varázspontok számát minden karakternél megdupláztam. Ennek oka, hogy induláskor duplaannyi pont jár mostantól, hogy egy varázslatnál többet is el lehessen nyomni a varázslókkal az elején, és a magasabb alappont miatt a fejlesztés is duplaannyi pontot hoz.
Ezek a módosítások, ezeket lehet nézegetni, közben pedig írom, hogy mik a mai konkrét tesztelendő feladatok.

Ati 04-17-2009 12:02

Ma lesz az a nap, amikor mindenkinek szépen elrontjuk a karakterét. :) Nem kell aggódni, majd egyszer mindent lenullázunk, és akkor lehet olyan irányba fejleszteni, amilyenbe tényleg szeretnétek.

Dus 04-17-2009 12:03

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 208210)
Ma lesz az a nap, amikor mindenkinek szépen elrontjuk a karakterét. :) Nem kell aggódni, majd egyszer mindent lenullázunk, és akkor lehet olyan irányba fejleszteni, amilyenbe tényleg szeretnétek.

De jó, hogy pont ezt csináltam tegnap :(
Pedig már csak 3-4 óra játék kell, hogy egy jó hadi és jó varis kareaktert egyszere három varázslattal tápoljak, ilyesmi...

Ati 04-17-2009 12:06

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 208211)
De jó, hogy pont ezt csináltam tegnap :(
Pedig már csak 3-4 óra játék kell, hogy egy jó hadi és jó varis kareaktert egyszere három varázslattal tápoljak, ilyesmi...

Most konkrét feladatok vannak, amikhez konkrét dolgokat kell majd megtanulni. Akár olyanokat is, amiket késpbb magadtól nem akarsz.

Dus 04-17-2009 12:08

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 208212)
Most konkrét feladatok vannak, amikhez konkrét dolgokat kell majd megtanulni. Akár olyanokat is, amiket késpbb magadtól nem akarsz.

Tudom, és igazad van, csak dühöngök :D
Amúgy már rájöttem, hogy a duplázódott VP miatt tudok még jobb karikat csinálni, szóval ok :D

laci 04-17-2009 12:16

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 208210)
Ma lesz az a nap, amikor mindenkinek szépen elrontjuk a karakterét. :)

Ehh, ehhez nem kellesz te, én már magamtól is elrontottam a magamét :D

Dus 04-17-2009 12:18

Ati, még egy idegesítő dologra bukkantam:
-Ha varázsolni szeretnék, de nincs varázserőm, akkor az ok, hogy kiírja, de utána abban a körben engedejen már rúgni...Mivel végülis nem varázsoltam! :)

(Mert most ha nincs elég VP, és amiatt nem varázsolok, abban a körben nem enged rúgni, mert azt írja, hogy már volt akcióm)

Ati 04-17-2009 12:27

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 208215)
Ati, még egy idegesítő dologra bukkantam:
-Ha varázsolni szeretnék, de nincs varázserőm, akkor az ok, hogy kiírja, de utána abban a körben engedejen már rúgni...Mivel végülis nem varázsoltam! :)

(Mert most ha nincs elég VP, és amiatt nem varázsolok, abban a körben nem enged rúgni, mert azt írja, hogy már volt akcióm)

Megpróbáltál varázsolni, ami lekötötte a figyelmed.

Dus 04-17-2009 12:35

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 208217)
Megpróbáltál varázsolni, ami lekötötte a figyelmed.

Jó, persze, de ha elég gyors vagyok, hogy feltűnjön, hogy hopp nincs VP (mert kiírja), és akor még át tudok kattintani, majd a csinál gombot is megtudom nyomni, akkor igazán megérdemlem, hogy sikerüljön a rúgás :)
De ha nem, akkor nem...

All times are GMT +1. The time now is 09:08.