Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Tesztelés (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=67)
-   -   Tesztelőnek jelentkezem (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3434)

Ildee 05-01-2009 14:44

Ati, kiderült hogy a netemmel van gond és azért nem tudok tesztelni, ugyanis Tmobile-os netet most próbáltam ki, és azzal be bírok menni, de ez egy kölcsön net, szóval nem fog menni :mad:

Ati 05-01-2009 19:02

Quote:

Originally Posted by Ildee (Post 210000)
Ati, kiderült hogy a netemmel van gond és azért nem tudok tesztelni, ugyanis Tmobile-os netet most próbáltam ki, és azzal be bírok menni, de ez egy kölcsön net, szóval nem fog menni :mad:

Ez nem jó hír. :(

Mindenesetre nagyon rossz üzletpolitika korlátlan Internetet hirdetni, miközben korlátozva van, hogy mit használhatsz róla, és mit nem. :( Ezek szerint valószínűleg sima web van engedve, e-mail, talán a beszélgetős programok, és más nem nagyon. :(

Egy ügyfélszolis telcsit esetéeg megérjhet a dolog, hogy magyarázzák el miért van az, hogy adott oldalt elérsz más szolgáltatótól, de tőlük nem. Háhta valami triviális korlátozás, amit kérésre feloldanak.

vityu 05-01-2009 19:25

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 210018)
Egy ügyfélszolis telcsit

Atit megfertőzte a cukiság...:eek::eek::eek::eek:

[HTPA]GeeForce 05-01-2009 21:52

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 210027)
Atit megfertőzte a cukiság...:eek::eek::eek::eek:

mér parázol vityi? leggázosabb esetben a kövi hódító verzsiben a hapsik gabcsi helyett burit és hambit fognak kajcsizni ^^

Ildee 05-04-2009 19:58

Ati, késő ha holnap csatlakozok a teszteléshez?
Lecseréltem a szolgáltatot, fele annyiért kb 70szer gyorsabb netem lett, ami valószínűleg beenged ;)

Ati 05-04-2009 20:01

Quote:

Originally Posted by Ildee (Post 210399)
Ati, késő ha holnap csatlakozok a teszteléshez?
Lecseréltem a szolgáltatot, fele annyiért kb 70szer gyorsabb netem lett, ami valószínűleg beenged ;)

Próbáld ki, hogy beenged-e. Minden szókséges adat megvan Nálad, ami ahhoz kell, hogy csatlakozz, úgyhogy hajrá! :)

Ildee 05-04-2009 20:04

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 210401)
Próbáld ki, hogy beenged-e. Minden szókséges adat megvan Nálad, ami ahhoz kell, hogy csatlakozz, úgyhogy hajrá! :)

Próba1: sikerült belépjek, akkor holnap elkezdem :), ma már nincs sok időm
Igyekszem előtte mindent átolvasni :)

Ati 05-04-2009 20:06

Quote:

Originally Posted by Ildee (Post 210405)
Igyekszem előtte mindent átolvasni :)

Ez egyre nehezebb és nehezebb. :)

Úgyhogy aki még csatlakozni szeretne, az mos ttegye, később szerintem nagyjából esélytelen lesz utolérnie a társaság többi részét. :) Legalábbis olvasásilag. :)

Toto 05-04-2009 20:46

Nekem már most sem sikerül :D

Dus 05-04-2009 20:48

Ati, akik nem rég csatlakoztak, azoknak levihetnéd a tp szükségletét, mert különben esélyük sincs behozni minket :)

All times are GMT +1. The time now is 15:04.