![]() |
Ati, kiderült hogy a netemmel van gond és azért nem tudok tesztelni, ugyanis Tmobile-os netet most próbáltam ki, és azzal be bírok menni, de ez egy kölcsön net, szóval nem fog menni :mad:
|
Quote:
Mindenesetre nagyon rossz üzletpolitika korlátlan Internetet hirdetni, miközben korlátozva van, hogy mit használhatsz róla, és mit nem. :( Ezek szerint valószínűleg sima web van engedve, e-mail, talán a beszélgetős programok, és más nem nagyon. :( Egy ügyfélszolis telcsit esetéeg megérjhet a dolog, hogy magyarázzák el miért van az, hogy adott oldalt elérsz más szolgáltatótól, de tőlük nem. Háhta valami triviális korlátozás, amit kérésre feloldanak. |
Quote:
|
Quote:
|
Ati, késő ha holnap csatlakozok a teszteléshez?
Lecseréltem a szolgáltatot, fele annyiért kb 70szer gyorsabb netem lett, ami valószínűleg beenged ;) |
Quote:
|
Quote:
Igyekszem előtte mindent átolvasni :) |
Quote:
Úgyhogy aki még csatlakozni szeretne, az mos ttegye, később szerintem nagyjából esélytelen lesz utolérnie a társaság többi részét. :) Legalábbis olvasásilag. :) |
Nekem már most sem sikerül :D
|
Ati, akik nem rég csatlakoztak, azoknak levihetnéd a tp szükségletét, mert különben esélyük sincs behozni minket :)
|
All times are GMT +1. The time now is 15:04. |