![]() |
Minél feljebb mész a piramisban, annál dominánsabbak a hadak, a tolik pedig egyre értéktelenebbek...
Ebből ki is jön mi a helyzet :cool: 4,5 szinten jó a toli, feljebb attól függ, melyik csopiban vagy... |
Quote:
|
Nah most sikerült belefutnunk egy 4óriásos szövibe...
kajak nem kamu: irtak hogy nem félünk-e négy óriás ellen miért erészeljük támadni őket... a gáz az hogy már szét vannak szakítva, nemigen tudnak támadni és kezd beigazolódni a tétel hogy nem a faj a lényeg hane a tudás és hogy mennyit ülsz gép előtt... |
Steve, ez már rég beigazolódott :D A pénzt se felejtsd ki, az a lényeg. Anélkül mit sem ér a tudás meg a fanatizmus :D
|
erről inkább nem akarok beszélni mert mot pénz nélkül kéne megoldanunk a dolgot...
mindenesetre ha holnap reggere megintfullon lesznek az 1.ciki 2.elhuzza a nyilvánvalót:) Nemtom normálba amugyis necces az élezett ori, node egy egész szövi ugyanarra heygezve és még aztse használhatóan... |
4hadi
egy átlalgnál több vari kettő átlagnál több toli:D |
Nah akkor mostmár kiderült végre hogy a sokak által fényezet 4óriás hadis-varis szövi nem kifejezetten a legjobb megoldás...:cool:
Jó nem mondom rohadt macerás volt begyűrni őket, meg az szf jelenleg zsúfoltabb, mint a közös forum, meghát kellett pár (szerénytelenség nélkül) igen jó húzás, de nem bírták olyan sokáig mint ahogy én azt gondoltam... Szal én most kijelentem hogy az a jó szövi ahol mindenki az egyéniségéhez passzoló orival játszik és ez bármi lehet! Az összefogás, a taktikázás sokkal több mindent dönt el mint a faj! Jó nem mondom amikor stabilan az orid 15%a üres és a morálod 20és 40 között mozog az többeket elijeszthet de ki lehet bírni:cool: Jah és gratulálok a szövijeimnek tök nagyok voltak(unk)! /Bocs lehet önfényezésnek tűnik csak tök yo érzés:) / |
Sztem biztos annak tűnik:D
|
Nem baj nekem tök yol esik akkor is;)
Máshol ugyse mondhatom el olyanoknak akik értik is hogy miről beszélek, mellesleg eredetileg esélytelenként nyerni nekem megér egy kis savazást:) :) :) |
egyáltalán ti mik voltatok?
|
All times are GMT +1. The time now is 06:50. |