Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Stratégia & Tippek (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Melyik a legjobb szövifelállás? (már volt szó róla) (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=342)

Vérmes(e) 04-17-2006 22:05

Minél feljebb mész a piramisban, annál dominánsabbak a hadak, a tolik pedig egyre értéktelenebbek...
Ebből ki is jön mi a helyzet :cool:
4,5 szinten jó a toli, feljebb attól függ, melyik csopiban vagy...

Senki 04-17-2006 22:08

Quote:

Originally Posted by Vérmes(e)
Minél feljebb mész a piramisban, annál dominánsabbak a hadak, a tolik pedig egyre értéktelenebbek...
Ebből ki is jön mi a helyzet :cool:
4,5 szinten jó a toli, feljebb attól függ, melyik csopiban vagy...

az a helyzet hogy a toli unalmas, és fentebb már nincsenek mások, csak tolisok, óriások és gnómok... :D az A-ban meg nem tudsz mit lopni :D

Steve 04-17-2006 22:24

Nah most sikerült belefutnunk egy 4óriásos szövibe...
kajak nem kamu: irtak hogy nem félünk-e négy óriás ellen miért erészeljük támadni őket...
a gáz az hogy már szét vannak szakítva, nemigen tudnak támadni és kezd beigazolódni a tétel hogy nem a faj a lényeg hane a tudás és hogy mennyit ülsz gép előtt...

Penya 04-17-2006 22:55

Steve, ez már rég beigazolódott :D A pénzt se felejtsd ki, az a lényeg. Anélkül mit sem ér a tudás meg a fanatizmus :D

Steve 04-17-2006 23:34

erről inkább nem akarok beszélni mert mot pénz nélkül kéne megoldanunk a dolgot...
mindenesetre ha holnap reggere megintfullon lesznek az 1.ciki 2.elhuzza a nyilvánvalót:)
Nemtom normálba amugyis necces az élezett ori, node egy egész szövi ugyanarra heygezve és még aztse használhatóan...

Half 04-18-2006 14:35

4hadi
egy átlalgnál több vari kettő átlagnál több toli:D

Steve 04-19-2006 16:35

Nah akkor mostmár kiderült végre hogy a sokak által fényezet 4óriás hadis-varis szövi nem kifejezetten a legjobb megoldás...:cool:
Jó nem mondom rohadt macerás volt begyűrni őket, meg az szf jelenleg zsúfoltabb, mint a közös forum, meghát kellett pár (szerénytelenség nélkül) igen jó húzás, de nem bírták olyan sokáig mint ahogy én azt gondoltam...
Szal én most kijelentem hogy az a jó szövi ahol mindenki az egyéniségéhez passzoló orival játszik és ez bármi lehet! Az összefogás, a taktikázás sokkal több mindent dönt el mint a faj!
Jó nem mondom amikor stabilan az orid 15%a üres és a morálod 20és 40 között mozog az többeket elijeszthet de ki lehet bírni:cool:

Jah és gratulálok a szövijeimnek tök nagyok voltak(unk)!

/Bocs lehet önfényezésnek tűnik csak tök yo érzés:) /

Láma 04-19-2006 16:39

Sztem biztos annak tűnik:D

Steve 04-19-2006 16:42

Nem baj nekem tök yol esik akkor is;)
Máshol ugyse mondhatom el olyanoknak akik értik is hogy miről beszélek, mellesleg eredetileg esélytelenként nyerni nekem megér egy kis savazást:) :) :)

Láma 04-19-2006 16:48

egyáltalán ti mik voltatok?

All times are GMT +1. The time now is 06:50.