![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Ork azért nem jobb, de ha jól jáccák akkor élveztes velel jáccani:D sőt ah nem akkor is. Saját tapasztalat:D
|
Orkot nem ajánlom kezdőknek mert nagyon melós...nekem is rengeteg macera mert eltávolodtam a szöviktől és ha valami akkor az ork igényli a szövit!
|
Quote:
|
Ez így van! 3szabizó társ mellett jáccani az öngyilkosság, ugyanis egy MF amugyis több bonuszt kap és valamennyi védelmet mindenből tart míg egy szövibe azért fontosabb egy kis élezés.
|
Quote:
|
Nincs olyan jatekos a hodban aki jol tudna vinni az orkot. Bar ha lenne az mindig a gep elott ulne....
Kicsi z eselye nem mondom de ha egy ejszaka ne mfigyel a szövi es pont akkor mennek az orkra akkor mar vege is van.Mire reggel felébred a házai legyujtva a szarazvihar rajta...Es mar vege is :))) Ugyanazt egy oriassal nem lehet megcsinalni... Az ork azert jatszhato mert felnek tole, illetve arravalok a szövik hogy segitseg.Ha nagyjabol lefedik az egesz napot es van tartalékuk, akkor az ork eletveszelyesse valik mert hadban nem fogjak meg... |
Hi
A helyzet az, ahogy én látom, hogy az óriást nehezebb lenullázni, mint más fajokat. Alapvetően úgyis hadnak, vagy varinak használod (utóbbira más nem is nagyon jó ;) ) Ha hadként nézzük, a gondok akkor kezdődnek, amikor drága lesz a nyersi... De gyakorlati szempontból úgy vélem egy faj jóságát mindig az méri, kivel állsz szemben :P + a távolság se mindegy... A legtöbb fajból lehet azért értelmes orit építeni és az általad említett óriásból is lehet gyopár orit csinálni. |
All times are GMT +1. The time now is 08:12. |