![]() |
Harciszekeres hadvezér leszek a lovon meg üljön más:P
|
Quote:
Az állatkinzást illetően maximálisan és minden tekintetben egyet értek :mad: |
Quote:
|
Quote:
Quote:
Mellesleg a lovak igenis megbízhatóak, ha tudod őket kezelni, tudod, mit csinálsz... Az hogy ijedősek egyesek, az más tészta, arról én is tudnék mesélni.:rolleyes: :D |
Quote:
Nem, a ló sunyi még a szeme se áll jól, ránézek és látszik mire gondol " fel akarsz ülni? hahá majd én megmutatom hogy kell repülni....>:D" Alapjában véve minden veszélyes:) még az utcán sétálni is de az extrém veszélyforrásokat inkább kerülöm:) A szekéren nem volt olyan érzésem hogy nem vagyok a magam ura:) |
Quote:
Nem sunyi állat, egy lovon már előre lehet látni, hogy "milyen napja van", ha marhára nincs kedve semmihez, akkor meg kell fontolni, hogy felüljön-e rá az ember vagy se, ha meg a döntésed rossz, arról nem a ló tehet, hanem TE magad. Ha erölteted, amit épp nem kéne, akkor könnyen lehet, hogy földkörüli pályára állsz (Hacsak nem esik az útadba a karámfa.:D).:))) A lovaglás mióta számít extrém dolognak?:confused: :) |
Félre értjük egymást:)
Nem sokat lovagoltam, én nem mondhattam meg mikor melyik lovon látszik szerintem hogy épp olyan napja van:) Hoztak egyet azt viszlát:) a lovaglás nem extrém de extrém veszélyes:) További félreértések elkerülése végett, magával a lóval mint állattal semmi problémám, addig míg nem kell ráülni:) Dolgoztam is velük igaz nem sokat. |
Nem értettelek félre. ;) :)
Az nem jó, ha nincs lehetőséged lovat választani, hogyha már nem saját állatról van szó (ezesetben evidens, hogy nem választhatsz...). Lovardába jártam, javarészt nálam is úgy nézett ki a dolog, hogy "hozd ki ezt és ezt a lovat, pucold le és űlj rá", de azért nekem szerencsére meg volt a választás lehetősége, amivel néha éltem is. És volt hogy nem pedig kellett volna... De attól mert nem választhattál(és esetleg mindig a legmorcosabb mént rakták alád:D), butaság azt feltételezni, hogy minden ló sunyi...:))) Most ezzel nem azt akarom mondani, hogy mindenképp űlj rá, mindenkinek szíve joga eldönteni, hogy nyeregből, vagy a földről csodálja ezeket az állatokat. :) |
Azért van egy aprócska kis aranyszabály. Lehet egy paci bármilyen jámbor jószág, mindenesetre nem szabad hátúlról megközelíteni :D Az olyasmit nem szeretik és Te sem fogod szeretni :p
Ezen kívül van még pár dolog, de nem igazán szerretném villogtatni állattenyészeti tudásomat :D :D :D |
Alapvetően nem erről vot szó, de igazad van Cece... hátulról lóállatot megközelíteni nem egy életbiztosítás... :D
|
All times are GMT +1. The time now is 14:18. |