![]() |
Quote:
már kétszer regeltem, mert az első (ami szintén bsrg volt) nem műkszött. rossz email-címet adtam meg, nem volt rajta orim. és a másodoknál volt kb 15 hsz-em :) jah, és a korom is annyi, de arra szintén nem vonatkozott :P |
az jó:D
akkor szinte mindenre igaz a 15, de semmire sem vonatkozik:D |
Quote:
|
nem baj. haggyjuk, mert csak belebonyolodnék:D
|
Fú, jó kis történetek. Enyém nem olyan érdekes, azt hiszem.
Ott kezdődik, hogy makacs Kos vagyok, igazi tüzes vadállat, perverz idióta - mások szerint. Beszélgettem egyszer egy izlandi lánnyal msn-en, megkérdeztem tőle, mi a tűz a nyelvén. Hát... Lássatok csodát! Eldur. Megtetszett nagyon. Azóta ez a nickem, de más helyeken láthattok Zsuzsmuzs-ként, Fritz-ként vagy máshogy. |
Quote:
|
Nah ez jó topik,...hmmhmm...Kancsendzönga az az a hegy, amit én fogok megmászni, mint első magyar:D , egyébként tényleg tervezem, h ha nem is elsőnek, de eljutok oda, és megmászom. 8597m nepál és india határán a sikkim-ben. a világ 3. legmagasabb csúcsa, a név jelentése Öt havas kincstár, mert 4 mellék csúcsa van, bár ezek közül nem éri el mind a 8000 m-t.
|
Quote:
|
Ez aztán profi nikk! :D Sok sikert, remélem sikerül! - És most már nem bukhatok föciből, :P -
Quote:
|
Mit jelent a nick-em? Ha én azt tudnám... :)
Úgy emlékszem hogy még egy trabantos bim-bi-rimm-bimm volt az alap. Csak ez hosszúnak bizonyult és voltak olyanok akik számár a kiolvasása is akadályokba ütközött, így aztán rövidítésre került sor. Ez az eredet emlékeim szerint, de hogy kinek mi jut a bimmbimm ről eszébe... :D:D |
All times are GMT +1. The time now is 17:06. |