Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   top x % (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3052)

Druida 08-20-2008 21:38

Quote:

Originally Posted by oh-ogo (Post 187595)
én nem. ha tudod, h ha több katonai egységed van, mint amennyi elfér, akkor megvárod a kv-t és bent hagyod?

van VIP-em úgyhogy akár bent is hagyhatom. amugymeg nem értem az összefüggést.

Stev 08-20-2008 21:53

Quote:

Originally Posted by Druida (Post 187596)
van VIP-em úgyhogy akár bent is hagyhatom. amugymeg nem értem az összefüggést.

Pedig egyszerű. Csoportonként a lépéshatár pont olyan korlát,mint a barakkban a max. férőhely. Ha benn vagy, lehet úgy játszani hogy a határt átléped; de szabin előtérbe kerülnek.

Druida 08-20-2008 22:03

Quote:

Originally Posted by Stev (Post 187597)
Pedig egyszerű. Csoportonként a lépéshatár pont olyan korlát,mint a barakkban a max. férőhely. Ha benn vagy, lehet úgy játszani hogy a határt átléped; de szabin előtérbe kerülnek.

megértettem köszi :)

Arrakis 08-21-2008 08:57

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 187593)
Magyarul elég kevés embert érint, és nekik is megvolt a lehetőségük, hogy időben intézkedjenek.
Nem az 1hónapról beszélek, hanem arról a 4-5ről, mire a javaslat megszületett.
Persze nyilván nekem is fontosabb lett volna bármi más, minthogy "megmentsek" egy országot. Sajnos ez így alakult, ennyi.
Ha mondjuk holnap kórházba kerülnék, és szegény orim ottmaradna szabad prédának, akkor 1hónap múlva írjak a supportnak, hogy önhibámon kívül tönkrement az orim, és adják vissza?
Nyilván ez nem így megy, vannak előre nem látható dolgok, előre nem látható veszteségek, ebbe bele kell törődni.

Bocsi, de ekkora marhaságot..
Gürizel 5 évig, és utánna vidáman tapsikolj, hogy így alakult, meg úgy alakult, de végül az sült ki, hogy nem játszhatsz vele? Hát nem kívánom neked ezt az érzést, de akkor legalább tudnád miről beszélsz..
A példa sem helytálló, mert ez nem úgy lett itthagyva, hogy történhet vele bármi, hanem úgy, hogy nem történik vele semmi.
Történt, rendben, de a minimum földjével is történjen akkor vmi, úgy fair.

Valezius 08-21-2008 12:42

Quote:

Originally Posted by Arrakis (Post 187644)
Gürizel 5 évig, és utánna vidáman tapsikolj, hogy így alakult, meg úgy alakult, de végül az sült ki, hogy nem játszhatsz vele? Hát nem kívánom neked ezt az érzést, de akkor legalább tudnád miről beszélsz..
A példa sem helytálló, mert ez nem úgy lett itt hagyva, hogy történhet vele bármi, hanem úgy, hogy nem történik vele semmi.

Nyilván nem örülnék neki, senki nem mondta, hogy vidáman tapsikolj...
Mint mondtam nem lett volna semmi gond, ha az ori még a minimum föld elérése előtt kiesik a pontlistából, az egyetlen hiba, hogy ez nem történt meg. (Igazából ezért is tehettél volna, de most már olyan mindegy)
És ha még úgy is tűnik, engem sem zavarna, ha egyéni elbírálást kaptál volna az ügyben, és nemcsak azért nem, mert a jövőben én is élnék ilyennel, mert valószínűleg nem élnék.
A fórumra meg max akkor hoztam volna, ha a support nem akar engedni :)

Redback 08-21-2008 20:56

Quote:

Originally Posted by Arrakis (Post 187644)
A példa sem helytálló, mert ez nem úgy lett itthagyva, hogy történhet vele bármi, hanem úgy, hogy nem történik vele semmi.

Ez tudod mennyire nem lenne jó?Én felviszek egy orit 2k hekire, leütnek, ugye nem tudok fellépni, kiteszem szabira.1200 kör múlva benézek, teli pénzzel, és tudok lépni.Nos ez annyira jó lenne?szerintem nem.

Arrakis 08-21-2008 21:17

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 187782)
Ez tudod mennyire nem lenne jó?Én felviszek egy orit 2k hekire, leütnek, ugye nem tudok fellépni, kiteszem szabira.1200 kör múlva benézek, teli pénzzel, és tudok lépni.Nos ez annyira jó lenne?szerintem nem.

Ha vetted volna a fáradtságot, hogy végigolvasd az amúgy nem túl hosszú topicot, nem írnál ilyet.
Az egész nem erről szól.
Nem szabálymódosításról, csak arról, hogy ne csesszenek ki emberekekkel, és ne tegyék tönkre több éves játékukat.

Redback 08-21-2008 23:59

Quote:

Originally Posted by Arrakis (Post 187786)
Ha vetted volna a fáradtságot, hogy végigolvasd az amúgy nem túl hosszú topicot, nem írnál ilyet.
Az egész nem erről szól.
Nem szabálymódosításról, csak arról, hogy ne csesszenek ki emberekekkel, és ne tegyék tönkre több éves játékukat.

olvastam, tudom hogy te a szbálymódosítás előtt elraktad szabira az orid, lekopott a heki 600-ra, de a minimum heki nem.olvasom a topicot igen is!

Druida 08-22-2008 00:03

nem azért de télleg sajnálom Arrakis-t, és teljesen megértem, és szerintem Ati igazán megoldhatná neki hogy fel tudjon lépni. engem legalábbis nem zavarna egy ilyen kedvezményezés... de akár lehet egy ilyen szavazást is indítani

Redback 08-22-2008 00:09

Quote:

Originally Posted by Druida (Post 187810)
nem azért de télleg sajnálom Arrakis-t, és teljesen megértem, és szerintem Ati igazán megoldhatná neki hogy fel tudjon lépni. engem legalábbis nem zavarna egy ilyen kedvezményezés... de akár lehet egy ilyen szavazást is indítani

engem sem zavarna az egyéni elbírálás.

All times are GMT +1. The time now is 20:50.