Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Bővített fórumok (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3047)

Zoli 06-19-2008 11:44

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 180699)
Attól, hogy Ti azt a fórumon nem látjátok, az még látszódhat.

rendben, akkor megnyugodtam, köszi

Ati 06-19-2008 11:45

Quote:

Originally Posted by dugó (Post 180698)
megkérdezném újfent hogy: ha összevan kapcsolva x ori akkor azoknak a tulajdonosa írhat mindeggyikel ha az egyik oriját meghívták?

Csak azzal, amelyik meg lett hívva. Ha más országgal is szeretne oda írni, akkor arra is kell kérnie meghívót. Gondolkoztam rajta, hogy legyen-e ilyen opció, hogy az összes országával azonnal meghívást kapjon, de ez sok esetben visszaélésekre adhat okot: nem publikus országaid egyből publikussá válnak. Ha több országból is szoktál fórumozni, akkor a legegyszerűbb, ha meghívatod mindet.

Zoli 06-19-2008 11:45

Quote:

Originally Posted by '[HTPA

Felmerült kérdés:

Az áthelyezettek, a védettek, és a vérdíjasok melyik fórumon lesznek kiírva?

Való igaz..azt minden fórumba külön írod be? :eek:

Ati 06-19-2008 11:46

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 180700)
Ha valaki 4 mailon tart 300 orit és azok 19 külön láncban vannak, az micsini? :D

300 országból szoktál fórumozni? :)

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 180700)
Az áthelyezettek, a védettek, és a vérdíjasok melyik fórumon lesznek kiírva?

Az áthelyezett országok összesített listája a szégyentáblán található meg.

Zoli 06-19-2008 11:48

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 180704)
Az áthelyezett országok összesített listája a szégyentáblán található meg.

És a többié?

dugó 06-19-2008 11:49

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 180702)
Csak azzal, amelyik meg lett hívva. Ha más országgal is szeretne oda írni, akkor arra is kell kérnie meghívót. Gondolkoztam rajta, hogy legyen-e ilyen opció, hogy az összes országával azonnal meghívást kapjon, de ez sok esetben visszaélésekre adhat okot: nem publikus országaid egyből publikussá válnak. Ha több országból is szoktál fórumozni, akkor a legegyszerűbb, ha meghívatod mindet.

világos. erre nem gondoltam

[HTPA]GeeForce 06-19-2008 11:49

Minden szinten más orival fórumozok. Az egyikkel elmegyek szabira, a másikkal előjövök, stb. Nem 1 orival játszom a sok közül, azzal szoktam fórumozni, amiben épp bent vagyok. :)

De most átálltam arra, hogy 1-el fórumozok: + Lost Angels + (#194614) [5/Y] ezzel.

Az áthelyezettek rendben, de a többi? Pontlista figyelés lesz, vagy esetleg megoldható, hogy az összes olyan fórumon, amit anarchisták hoztak létre, azon látszódjék?

Zoli 06-19-2008 11:51

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 180707)
Az áthelyezettek rendben, de a többi? Pontlista figyelés lesz, vagy esetleg megoldható, hogy az összes olyan fórumon, amit anarchisták hoztak létre, azon látszódjék?

vagy ennek külön létrehozol egy fórumot, amibe csak te írhatsz, és oda ezeket teszed?(Atihoz, csak idevágott)

Tethys 06-19-2008 11:51

Hátőő.... Ati, ha azt mondom, felkavartad a kedélyeket, akkor szerintem csak szépítem a dolgot...
(Mindegy. Még úgyse bőgtem sose Hód miatt.)

Croissant 06-19-2008 11:52

Ati: más ori játékbeli kitiltását hol lehet majd látni?

All times are GMT +1. The time now is 13:55.