![]() |
Quote:
|
Mondjuk a 111 fős klánom Cabalban akkor mivel játszik? :D Vagy mind a 111 karaktert én viszem? :D:D
Többszázezer ember játszik vele nap-mint nap. Én ma is tltam 3 órát. Mondom. Csinálok helyet a gépemen, és betömörítem a működő mappát, és azt letöltitek. Ha akkor sem indul el, akkor nálatok van a hiba. :S Ezt még ma megpróbálom megoldani. (Feltéve, ha képes vagyok kiírni egy DVD-t úgy, hogy nem cseszi el a NERO.....) |
Quote:
|
A gépem meg nem speckó. Átlagon felüli erős gép, de NAGYON messze van a "húúdedurva" kategóriától.
Alaplap: Asus M2N Sli Processzor: AMD Athlon 64 X2 Dual Core 6400+ Black Box Edition Memória: 2 x 2 GB RAM (128 bit Dual Channel Mode) Videó: GainWard Bliss GeForce 8800 GTS 512 MB DDR3 (Overclocked Edition) Hang: Integrált 5.1 HDD: 160 GB Maxtor 7200 rpm (8 MB Cache) Disc RAM: LG 16x DVD RW Internet: 4 mbps / 256 kbps Nem rossz, de nem is ultraspéci. |
Quote:
|
Gee, a következő helyzet alakult ki. Egyik barátom vállalná nekem a letöltést. (az előző többet nem vállal nem akar újabb kudarcot:D) csak az a szitu hogy neki csak cd-írója van :P azt szeretném kérdezni hogy megoldható lenne, hogy a csomagolt winrar fájlt szétbontsd 600-700mb-os darabokra? vagy hogy alapból úgy csomagold be, és úgy töltsd fel torrentre? :)
|
Persze, megoldható. Bár hozzáteszem, ha egybe rakom fel, attól még ő szét tudná darabolni... :rolleyes: :D De szétdarabolom én. ;) Ezen nem múlik. :)
|
Quote:
|
Sikerült megoldanom a DVD írási problémáimat, jelenleg épp helyet csinálok a Cabal számára. 1 órán belül várható, hogy elkészülök mindennel! :)
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 10:10. |