Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Hulla tuning (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3005)

[HTPA]GeeForce 10-21-2008 12:34

Mondjuk 1k hekin elég durva mennyiségű kórház kéne, ha bekapnál 5000 egység bacilust.

tulip 10-21-2008 12:59

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 194171)
Mondjuk 1k hekin elég durva mennyiségű kórház kéne, ha bekapnál 5000 egység bacilust.

Igen Gee, ettől elrettenve kevesebben ütnék be. Szerinted ettől érdekesebbé válna a játék?

Andrew 10-21-2008 13:04

Quote:

Originally Posted by tulip (Post 194173)
Igen Gee, ettől elrettenve kevesebben ütnék be. Szerinted ettől érdekesebbé válna a játék?

Sokkal érdekesebbé valóban nem válna :)
De Smooth elképzelése sem rossz szerintem, ezzel a taktikázós ötlettel együtt egész kellemesen játszható faj kerekedhetne belőle :)
talán :D:D

Zoli 10-21-2008 13:13

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 194165)

Éplistánál ugyanez, mondjuk 80 barakk esetén tolvajaid úgy találják, hogy 29 használható.

ezzel csak nekem lennének gondjaim?
a sereg még ok, mert hulla...nade nem romvárban élnek! ha barakk, akkor barakk, azért ne csináljunk már leprát terjetsző elf tolit és hadit belőle egyszerre, akinek sem a seregét nem látod, se az épületeit, és ő meg simán neked megy (más kérdés, hogy beüt -e) és te teljes bizonytalanságban maradsz, hogy ha pattan, hogy ez most csel volt-e, vagy gyenge, és hog visszakísérd-e...ráadásul még számolni sem tudsz, hogy most mi van...ezzel egyáltalán nem értenék egyet, mondjuk a seregessel sem, de abban legalább van logika...én inkább erősíteném a hullát, mint bizonytalanítanám az ellenfelet..

vityu 10-21-2008 13:17

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 194167)
A hulla fegyvere, a lepra

Lehetne a hullánk olyan támadási formája, hogy fertőzés.
Vagy ha ő támad és beüt, akkor is lehetne fertőzés, csak 1/4-e a normálisnak. És akkor 1000hektáron 250egység betegség, ha visszatámad akit beütött, akkor pedig a viszafertőzés, és az alap 1000egységnyi fertőzés. Összesen 1500egységnyi betegség.

Zoli 10-21-2008 13:26

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 194177)
Lehetne a hullánk olyan támadási formája, hogy fertőzés.
Vagy ha ő támad és beüt, akkor is lehetne fertőzés, csak 1/4-e a normálisnak. És akkor 1000hektáron 250egység betegség, ha visszatámad akit beütött, akkor pedig a viszafertőzés, és az alap 1000egységnyi fertőzés. Összesen 1500egységnyi betegség.

hát...ezzel mondjuk elérné, hogy ha beüt, ne kísérjék 4 kör bünti betegség nélkül :rolleyes: ez mondjuk engem nem feltétlen tartana vissza ...1k hekiig biztos nem...
bár én is a betegséggel kezdenék valamit...az a legjobb faji tulajdosága szerintem..hmm...csak most nem jut eszembe semmi...
vagy..(hirtelen ötlet) mi lenne, ha nem kellene neki(vagy csak 30-nyi vagy mittudomén, szóval kevesebb mint most) nép?
elvégre a hulla igénytelen faj, nem kell neki karbantartani az épületeket...elvan az anélkül is...és ezáltal kicsit nőne az emberlopás elleni rezisztanciája, mert ugyanannyi házzal kisebb lenne a foglalkoztatottsága, vagy kevesebb lenne a népje (amiből kevesebb jön, nem nagyon érné meg lopni) és több barakkot is tarthat, ezáltal erősebb lenne...
ebben hol lenne a hiba?

vityu 10-21-2008 13:26

Quote:

Originally Posted by tulip (Post 194178)
Vagyok egy szöviben, van benne egy hulla. Kiküldünk 1-1 fő hullát a célszövire. Mikor megbetegedtek, megyünk beütjük. Ez így jó?

Hát ha bevállalod, hogy beütsz egy beteg országot, és elkapod te is a leprát. Akkor miért ne!
Persze hozzátettem, hogy csak akkor fertőz, ha a sereg be is ütött. Tehát nem ki sereggel kell menni, és ha beütitek utána, akkor betegek lesztek ti is, hacsak nem a hulla végez minden piszkos munkát.

tulip 10-21-2008 13:27

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 194181)
Hát ha bevállalod, hogy beütsz egy beteg országot, és elkapod te is a leprát. Akkor miért ne!
Persze hozzátettem, hogy csak akkor fertőz, ha a sereg be is ütött. Tehát nem ki sereggel kell menni, és ha beütitek utána, akkor betegek lesztek ti is, hacsak nem a hulla végez minden piszkos munkát.

Érdekes ötlet. Nekem tetszik. De ez nem oldja meg a hulla problémáját. Ezt akkor érdemes felvetned, amikor már a hulla játszható faj.

vityu 10-21-2008 13:29

Quote:

Originally Posted by Zoli8 (Post 194180)
elvégre a hulla igénytelen faj, nem kell neki karbantartani az épületeket...

Visznot akkor 50körönként kb összedől 0,5% épülete, mert nem tartja karban senki. Ez 200 hektárn 1 épület, 2000hektárn 10.
Sőt ezzel még játszani is lehet, mert tudm, hogy mikor dől össze, akkor megy a sereg, és nem kell annyit alábontani...

tulip 10-21-2008 13:33

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 194183)
Visznot akkor 50körönként kb összedől 0,5% épülete, mert nem tartja karban senki. Ez 200 hektárn 1 épület, 2000hektárn 10.
Sőt ezzel még játszani is lehet, mert tudm, hogy mikor dől össze, akkor megy a sereg, és nem kell annyit alábontani...

Erről jutott eszembe hirtelen. Mi lenne, ha a hullának sokkal kisebb lenne az elvándorlása. Annyira, hogy akár 100% barrakkal is ki lehetne menni támadni és haza lehetne jönni. Aztán persze visszaépíteni a házakat.

All times are GMT +1. The time now is 04:55.