![]() |
Mondjuk 1k hekin elég durva mennyiségű kórház kéne, ha bekapnál 5000 egység bacilust.
|
Quote:
|
Quote:
De Smooth elképzelése sem rossz szerintem, ezzel a taktikázós ötlettel együtt egész kellemesen játszható faj kerekedhetne belőle :) talán :D:D |
Quote:
a sereg még ok, mert hulla...nade nem romvárban élnek! ha barakk, akkor barakk, azért ne csináljunk már leprát terjetsző elf tolit és hadit belőle egyszerre, akinek sem a seregét nem látod, se az épületeit, és ő meg simán neked megy (más kérdés, hogy beüt -e) és te teljes bizonytalanságban maradsz, hogy ha pattan, hogy ez most csel volt-e, vagy gyenge, és hog visszakísérd-e...ráadásul még számolni sem tudsz, hogy most mi van...ezzel egyáltalán nem értenék egyet, mondjuk a seregessel sem, de abban legalább van logika...én inkább erősíteném a hullát, mint bizonytalanítanám az ellenfelet.. |
Quote:
Vagy ha ő támad és beüt, akkor is lehetne fertőzés, csak 1/4-e a normálisnak. És akkor 1000hektáron 250egység betegség, ha visszatámad akit beütött, akkor pedig a viszafertőzés, és az alap 1000egységnyi fertőzés. Összesen 1500egységnyi betegség. |
Quote:
bár én is a betegséggel kezdenék valamit...az a legjobb faji tulajdosága szerintem..hmm...csak most nem jut eszembe semmi... vagy..(hirtelen ötlet) mi lenne, ha nem kellene neki(vagy csak 30-nyi vagy mittudomén, szóval kevesebb mint most) nép? elvégre a hulla igénytelen faj, nem kell neki karbantartani az épületeket...elvan az anélkül is...és ezáltal kicsit nőne az emberlopás elleni rezisztanciája, mert ugyanannyi házzal kisebb lenne a foglalkoztatottsága, vagy kevesebb lenne a népje (amiből kevesebb jön, nem nagyon érné meg lopni) és több barakkot is tarthat, ezáltal erősebb lenne... ebben hol lenne a hiba? |
Quote:
Persze hozzátettem, hogy csak akkor fertőz, ha a sereg be is ütött. Tehát nem ki sereggel kell menni, és ha beütitek utána, akkor betegek lesztek ti is, hacsak nem a hulla végez minden piszkos munkát. |
Quote:
|
Quote:
Sőt ezzel még játszani is lehet, mert tudm, hogy mikor dől össze, akkor megy a sereg, és nem kell annyit alábontani... |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 04:55. |