![]() |
Quote:
Eddig szerencsém volt:p Sajna többet nem tudok vállalni.Mindenesetre nem viccből írt Sutir a fórumra,de megoldás valszeg nem lesz a gondjára. Aktív játékos ezért írjon számot:) |
Félre értesz, nem tört rám a "szomszéd tehene" effektus. :)
De kérdem én, gyanus az az ori, amelyik napközben távolozik? Ha a szövije távolozik, ő nem távolozik? Éjszaka egy deka távolt nem lő el, mert éjszaka alszik? Ráadásul az időpontok napközben is összevisszák, mivel dolgozni is kell. Nem értem a vizsgálatot csak ennyi a törpénés. Éjszakásunk meg csak éjszaka távolozik, Ő egyenlőre nem szimpi a rendszernek, Őt nem szeresse.:p Engem is érdekelne, h. eltünik e ez a meglepi vmikor, vagy mikor gondolja úgy, h. mégsem egy gép vagyok? :( |
Quote:
|
Quote:
Nem tudsz egy komoly blogba úgy írni, hogy ne kelljen begépelned egy ennél sokkal bonyolultabb számsort. Nem tudsz úgy valakinek üzenetet hagyni egy oldalon, hogy ne kelljen beírni egy betűsort. Nem tudsz úgy regisztrálni, hogy ne kelljen ugyanezt tenned. Ez a 21. század. Mindenkinek ki kell vennie a részét belőle. Ha én képes vagyok minden egyes új fórumbeírást megnézni, hogy ne spammel legyen tele a fórum, és kultúrált környezetben fórumozhassatok, akkor azt gondolom, hogy másnak sem okoz hatalmas problémát óránként egyszer begépelni egy számot. |
Quote:
Jó, legyen igazad, szűrni kell az ilyet, de akkor ki dönti el, h. én egy program vagyok vagy egy sima játékos? A program, vagy kijönnek hozzám helyszínelni, esetleg környezettanulmányt is készítenek? :p Mi lesz a rendszer számára a perdöntő bizonyítok, h. nem csalok, vagy mivel mondja ki, h. de csalok? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Sutirnak kicsit kevesebb távolozási lehetőséget hagyunk és akkor talán nem kap számokat. Bubba meg én jól elbeszélgetünk vele a fórumon,de akkor is ő szokott távolt nézni. Nagyon aktív a drága:) |
All times are GMT +1. The time now is 17:37. |