![]() |
Quote:
|
2008-04-24, 21:52
N.a.t. Member Üzenet: 231 Aktivitás: 18% Tagság hossza: 9% Ma: 2/5 -------------------------------------------------------------------------------- Itt nem keveset fosztott vagy lopott, hanem 0-t. Nincsenek közeli IP címek. Nem egy ip-ről vannak az orik irányítva, még csak nem is hasonlóról. De. Ezt. És én mindössze annyit állítottam, hogy az ex-szövim 0-t fosztott. 0-t fosztott? 0-t. Volt az oriban ekkor pénz, kaja és rúna? Volt. Egyéb kérdés? |
Én nem olvastam, hogy bárki kétségbe vonta volna, hogy tőled 0-t fosztottak :)
|
Hagyjuk....felejtsük el.
Olvass vissza :] Lényeg: még mindig nem tudom h ha iwanna fosztott 0-t, akkor ez után hogy tudott vad fosztani még jópár millát. De h őszinte legyek: már nem is érdekel. |
Quote:
másold be ezt is az email értesítőkből, és akkor láthatjuk, hogy igazat mondasz-e. (ha meg ott átírod a dátumot, akkor szerintem magadat is becsapod, és minket is, és reméljük nem teszed ezt, hogy mindenkit palira veszel ;)) |
Quote:
Furcsa lenne ugyanis, ha két különálló mf ország egyazon körben fosztana (legalábbis rendkívül kevés erre az esély) és egyik se fordítja a másikat. Tehát ilyet nem tudok mutatni, mert ilyen nem volt. Nem szoktam átírni időpontokat, és baromira nem érdekel h ki hisz nekem vagy ki sem. Remélem egyszer majd valaki ezt a maga bőrén is megtapasztalja, és ott végre vége lesz a történetnek. Részemről már régen vége van. |
Quote:
|
Quote:
|
Csata útközben
Ha egy adott célpont fele több, egymással szövetségben nem levő ország is tart, akkor egyik sereg sem nézheti tétlenül, hogy másnak is az általad kinézett országra fáj a foga. Ha ezek a seregek észreveszik egymást útközben, akkor egy előre nem látott csatára kerül sor. Minél közelebb vannak a támadó seregek egymáshoz és a célponthoz, annál nagyobb valószínüséggel keverednek egymással csatába. Fontos azonban tudni, hogy az útközbeni csata esélye sose 100%, tehát hiába látod, hogy 4 sereg tart feléd, nem biztos, hogy ezek közül csak egy fog beérni, beérhet mind a 4 is akár. na akkor mégse tévedtem:rolleyes: dehát ezekszerint Nat nem tud nekünk olyannal szolgálni mint amit mondtam... na nembaj, úgyse számítottam rá:D;) |
Miután Remy megmondta, már könnyű okosnak lenni :D
Egyébként minek kéne olyannal szolgálni? Elég egy olyan, hogy xy megtámadt 00:00-kor ennyit vitt: exszövim megtámadt 1:11-kor 0-t vitt kl megtámadt 2:00-kor ennyit vitt: És ha azt mondja, hogy volt ilyen, akkor miért nem lehet elhinni? Persze benne van a benézte faktor, de ezt én nem tartom valószínűnek... Főleg mert ketten mondják ugyanazt... |
All times are GMT +1. The time now is 01:49. |