![]() |
Quote:
|
Quote:
Kulonben is emberszeretetrol beszeltel, nem tudom, hogy jonnek oda a romak... :) |
Nem cigányozom, nem szoktam válogatni, igaz nem is írok mindennap. Ez így jött össze.:cool:
Csak én is elgondolkztam ezen... |
Áprili 11 A parkinson-kór világnapja.
Ezen a napon született József Attila és Magyarországon a költészet napja. Nagyszombat napja van ma! |
Április 12 Az űrhajózás napja
Húsvét vasárnap_ A Feltámadás napja! Húsvét vasárnapja a tavaszi napéjegyenlőséget követő első holdtölte utáni első vasárnap. Szép Húsvéti Ünnepet kívánok mindenkinek! :) |
Május 1 - A Munka ünnepe
Május 1 - a munka ünnepe
|
Boldog Anyák Napját!!!
|
Boldog Anyukák napját:)
|
Dolgoztál keményen, becsülettel,
óvtál és felneveltél minket sok türelemmel, szeretettel. Fogadtad boldogan, olykor fájón az életet, nevettünk, sírtunk is veled. Hangos szó ajkadról ritkán röppent felénk, jellemed halk szavú, kedves, tiszta, szerény. Haragod elszáll, akár a pillanat, gondoskodó szeretet foglalja el helyét, nagyszerű anya, feleség, ez mind te vagy, s mi lelkünk, szívünk legmélyéről tiszteljük ezt a tényt. Ha olykor megbántottunk, nem, mint szerető gyermek vagy férj, tettünk oka emberi gyarlóság, gyengeség. Rohanó, törtető, konok világban élünk, feszült a légkör, idegölő a verseny. Olykor sebesült lélekkel harcolunk, szenvedéssel, szenvedéllyel, megbántva egymást és önmagunkat. Ki fájdalmában is nevetni tud, talpra segíti azt aki elesett, az tud csak egyedül igazán szeretni, oly érték ez, mi csak keveseknek jut. Nagyon Boldog Anyák napját :) |
Boldog Anyák Napját! :)
|
| All times are GMT +1. The time now is 22:25. |