Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Az Elf klánok irreálisan erősek más klánokkal szemben! (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2920)

J.Ati 04-22-2008 12:38

Quote:

Originally Posted by Stoky(Gárdi) NEXUS (Post 171067)
különben nincs bajom ám az elfekkel de nem szeretem ha vn olyan klán amit egyenesen képtelenség beütni....

így a topba szinte nem változik semmi és minden így marad ahogy vn...

A pannon és a big gun is elf klán?
Őket se nagyon láttam mostanában ,hogy beüttöte volna bárki is.

Stoky(Gárdi) NEXUS 04-22-2008 12:38

Quote:

Originally Posted by laci (Post 171065)
Jaja, mert a klántársak által eltartott, amúgy tökéletesen életképtelen 60-70% barakkos ork a játék csúcsa, ugye? Szerintem az sokkal inkább tamagocsi, de mindegy...

nem minden orkot a klán tart L!
van amelyik üt utána megtermeli magáénak a következő nagyobb akciohoz valo lét!

és itt mindkét tevékenység elég kockázatos tud lenni de sajna A ba tényleg kevesen vannak akik játszani akarnak vagy tudnak...

Stoky(Gárdi) NEXUS 04-22-2008 12:40

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 171069)
A pannon és a big gun is elf klán?
Őket se nagyon láttam mostanában ,hogy beüttöte volna bárki is.

hogy a fenébe tudná őket bárki is beütni mikor több piia pont van a klánok között? :D ne viccelj má

Vésd 04-22-2008 12:41

Quote:

Originally Posted by Stoky(Gárdi) NEXUS (Post 171067)
különben nincs bajom ám az elfekkel de nem szeretem ha vn olyan klán amit egyenesen képtelenség beütni....

így a topba szinte nem változik semmi és minden így marad ahogy vn...

Nem hiszem, hogy az változtatná meg a topot, hogy az elfeket gyengítenénk klánban. Esetleg ösztönözni kéne a topklánokat egy kis aktívitásra, vagy ellehetetleníteni a topon maradásukat egy idő után...mondjuk hekivesztés mint a normál csopikban vagy valami hasonló:)
de ez már megint off...

Kutyuleee 04-22-2008 12:43

Quote:

Originally Posted by Vésd (Post 171063)
azért, mert nem a játék érdekeit nézed, hanem a sajátjaidat;)

sztem a játék érdeke, a minél aktivabb, és több csatározás, nem pedig a békés teve nevelgetés. persze akinek nincs ideje, csinálja, nincs semmi gond vele. De ettől még egy stratégiai játékról beszélünk, aminek lételeme a harc. És úgy vélem igény is van rá, mert akik itt a békés játékot védik, sokan máshol meg azért lobbiznak, hogy valahogy végre harcolhassanak, mert nincs kivel...

Kutyuleee 04-22-2008 12:47

Quote:

Originally Posted by Vésd (Post 171072)
Nem hiszem, hogy az változtatná meg a topot, hogy az elfeket gyengítenénk klánban. Esetleg ösztönözni kéne a topklánokat egy kis aktívitásra, vagy ellehetetleníteni a topon maradásukat egy idő után...mondjuk hekivesztés mint a normál csopikban vagy valami hasonló:)
de ez már megint off...

Evvel egyetértek, hogy ez nem változtatna semmin sem. éppen ezért sem támogatom.

Stoky(Gárdi) NEXUS 04-22-2008 12:49

aki nem ér rá játszani az menjen szabira vagy szk ra:)

Vésd 04-22-2008 12:49

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 171073)
sztem a játék érdeke, a minél aktivabb, és több csatározás, nem pedig a békés teve nevelgetés. persze akinek nincs ideje, csinálja, nincs semmi gond vele. De ettől még egy stratégiai játékról beszélünk, aminek lételeme a harc. És úgy vélem igény is van rá, mert akik itt a békés játékot védik, sokan máshol meg azért lobbiznak, hogy valahogy végre harcolhassanak, mert nincs kivel...

ebben az esteben maradhatnak a az orkok, gnómok, óriások...ezek le is fedik az aktív játékosokat, a többi mehet a kukába...
Ja és a regnél fel kell hívni a figyelmet, hogy éjjeli őrök előnyben:)

Vésd 04-22-2008 12:50

Quote:

Originally Posted by Stoky(Gárdi) NEXUS (Post 171075)

aki nem tud beütni egy elf klánt az meg menjen gyúrmázni egy kondi terembe;)

J.Ati 04-22-2008 12:51

Quote:

Originally Posted by Stoky(Gárdi) NEXUS (Post 171075)

És akkor maradna 40 fő a csopiban?
Az jobb lenne?:)

All times are GMT +1. The time now is 08:35.