Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Stratégia & Tippek (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Lehet-e hadsereg nélkül boldogulni? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2901)

Tsobi 04-11-2008 23:15

Számos emberkét ismerek,akik hasonló lufiorival termelgették végig A-t és fordultak utána. Ők maguk is állítják,hogy a szerencse dominált az ilyen menetelésekben.

Druida 04-11-2008 23:18

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 169402)
Számos emberkét ismerek,akik hasonló lufiorival termelgették végig A-t és fordultak utána. Ők maguk is állítják,hogy a szerencse dominált az ilyen menetelésekben.

Le vagyok szavazva :p
bár még mindig kitartok amelett hogy a névnek is van hozzá köze :)
pl egy ismretelen embert sokkal bátrabban betámadok, mint egy ismert profit, mint pl Turul... ez kb olyan mint a kék 2es vagy a nagy hírnév. elrettentő, a gyengébbek, és a nem annyira profik számára :)

Tsobi 04-11-2008 23:25

Én például nem rettenek el attól,ha valakinek kékje,vagy milliós hírneve van. Láttam már olyan többszemes lámát,hogy csak úgy szikrázott .. hírnévre gyúrni pedig nem teljesítmény :)

Druida 04-11-2008 23:28

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 169406)
Én például nem rettenek el attól,ha valakinek kékje,vagy milliós hírneve van. Láttam már olyan többszemes lámát,hogy csak úgy szikrázott .. hírnévre gyúrni pedig nem teljesítmény :)

Tsobi, mint odaírtam: "gyengébbek, és a nem annyira profik számára"

Tsobi 04-11-2008 23:30

Quote:

Originally Posted by Druida (Post 169407)
Tsobi, mint odaírtam: "gyengébbek, és a nem annyira profik számára"

Mind illik rám :)

N.a.t. 04-11-2008 23:56

Quote:

Originally Posted by Druida (Post 169404)
Le vagyok szavazva :p
bár még mindig kitartok amelett hogy a névnek is van hozzá köze :)
pl egy ismretelen embert sokkal bátrabban betámadok, mint egy ismert profit, mint pl Turul... ez kb olyan mint a kék 2es vagy a nagy hírnév. elrettentő, a gyengébbek, és a nem annyira profik számára :)

kb 3 hete játszottam(első orimmal) amikor egy "nagy nevet" ütöttem be. Ma sem vagyok válogatós az ügyben hogy név vagy nem név és hány szemes.
Tehát nálam ez sem áll ;]]

Redback 04-12-2008 07:07

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 169408)
Mind illik rám :)

A kis szerény....

laci 04-12-2008 08:27

Szvsz aki azt állítja hogy lehet ilyen országgal játszani, mutassa meg, hogyan kell. De ne azt, hogyan tud a csúcs közelében átépülni és lefordulni, hanem azt, hogy miképpen tud végigmenni egy egész csoporton egy ilyen blöffel.

N.a.t. 04-12-2008 11:12

Quote:

Originally Posted by laci (Post 169439)
Szvsz aki azt állítja hogy lehet ilyen országgal játszani, mutassa meg, hogyan kell. De ne azt, hogyan tud a csúcs közelében átépülni és lefordulni, hanem azt, hogy miképpen tud végigmenni egy egész csoporton egy ilyen blöffel.

Én most majd megpróbálom (ráadásul ismeretlen névvel) majd szólok ha sikerült :]]
Előre borítékolom hogy nem fog :ĐĐ Szerintem 300 heki fölé nem jutok vele, de meglátjuk :]]

Druida 04-12-2008 11:21

Quote:

Originally Posted by N.a.t. (Post 169450)
Én most majd megpróbálom (ráadásul ismeretlen névvel) majd szólok ha sikerült :]]
Előre borítékolom hogy nem fog :ĐĐ Szerintem 300 heki fölé nem jutok vele, de meglátjuk :]]

Hold. én A-t mondtam. lent télleg nem fog sikerülni, 300fölé jutnod ;)

All times are GMT +1. The time now is 00:29.