![]() |
Quote:
|
Én pl. soha nem jutottam még a 3. szintre se, mégis gyorsban játszom, és még semmi bajom nem volt emiatt :)
elég erős szövim van, úgyhogy erre se panaszkodhatok. :D de a vélemyényem az hogy egyáltalán nem kell hogy vki eljusson A-ig ahhoz hogy gyorsba jelentkezhessen. ;) |
A topik cimhez szolok hozzá:)), mindig a gyorsban játszom, általábban 3. szintig mentem el aztán vagy vagy alapon ujra kezdtem:)
Nekem a 2 és az 1 iszonyatos, mivel 1 orás körök vannak és nem is találom a ritmust:) Az tény régebben ugy 1-2 éve nagyon sokan voltak akikkel nagyon jokat lehetett harcolni. Mostmeg?? ... tény most minden orim tamagocsizik:)) de az is igaz nagyon kevesett vagyok mostanában és mégis elmennek az orik Mondjuk nem értem a topicnyitot minek kérdezz ilyeneket, semmi különbség nincs csak annyi hogy félorásak a körök |
Quote:
|
Redback, te vagy U-ban?
|
Quote:
|
Quote:
elis felejtettem már hogy olyan is van :D:D:D:D |
Quote:
Elég magyarázat? :]] Amúgy meg fura hogy régóta játszol a gyorsban, mégse látod a különbségeket a gyors és pld a lassú csopi között :O Illetve szerintem pontosan látod, csak épp nem gondoltad végig. Ha nem regelhetne minden kezdő a gyorsba, akkor épp az szünne meg ott, ami mos van. A kényelmes tamagocsizás a full kezdők közt. Tényleg nem értem, ezt ennyire nem látjátok át? :O |
A gyors csopi ne arról szóljon már azért, hogy ott kényelmesen eltamagocsizunk a full kezdők között... Mellesleg ha nem lesznek kezdők lesz ott kihívás szerintem, főleg ha elterjed a játékosok közt, hogy a gyors kemény csopi lett, és direkt a kihívást keresők kezdenek oda járni.
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 12:39. |