![]() |
Quote:
"Az adott százalék eléréséhez a megadott darabszámot kell túllépned, akár csak egyetlen darab tekerccsel is." |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
amúgy meg most Atival elmondtuk neked, mostmár jegyezd meg és punk tumm :) |
Nem hiba, de szerintem kicsit zavaró, hogy a teljes eseménylistában a szintet lépett orik mellett is benne van az, hogy hány körre vannak. Szerintem ide be lehetne írni, hogy 0, vagy végtelen, vagy csak annyit, hogy [SZL], mint szintet lépett.
|
vagy a csoport nevét ahova lépett
5X 4L 3G stb |
Quote:
|
Quote:
*rövid* |
CSAK ÉSZREVÉTEL! NEM HIBA!
a queosiából kapott automatikus support levelekben hibás a link! e-mail átírásnál, a levél alján ott a cím, amire kattintva megszakíthatod az átírást. a címet BE KELL MÁSOLNI egy böngészőbe, mivel nem lehet rákattintani !!!! Illetve egy ideig rálehet, aztán nem. Ezt úgy kell érteni, hogy van benne ugye egy rakás kriksz-kraksz, és az aláhúzás (kattinthatóság) a kriksz kraksz közepén MEGSZŰNIK... Így néz ki: ....@freemail.hu&hash=mat1l2ferb6nysgf18sk" target="_blank"> htt p://que osia. com/cancel.php?email= ....@freemail.hu&hash=mat1l2ferb6nysgf18sk Magyarul minden egyes " &hash " rész előtt a kattinthatóság MEGSZAKAD. Csak arra lehet kattintani, amit itt én most aláhúztam. (meg nyilván beletettem pár szünetet, hogy kiférjen a fórumra) Eredménye pedig az, hog aki nem másolja be az egész sort, csak kattintani akar, az nem tudja megszakítani az átírást. nem tudom, ez hiba-e, vagy kiküszöbölhető-e. (freemail, és vipmail címen is jelentkezik ugyanez a dolog. |
All times are GMT +1. The time now is 13:55. |