![]() |
Quote:
|
Quote:
Mert ha bízna, akkor nem csalna,hiszen bízna abban hogy képes egyedül, saját erőből és saját tudásból boldogulni. De mivel csal, ezek szerint nem bízik magában, vagyis nem vérprofi :] Viszont az is igaz, hogy csalók ellen tisztán játszani nagyon nehéz. Hiába jó valaki, ha egy multis 5 országgal készíti ki,miközben uralja a piacokat is emellett, és ugy játszik a piaci árakkal mint macska az egérrel. Vagy nagyot tévedek? :p:) |
N.a.t abban tévedsz, hogy rosszul ítéled meg a csalást. Nem csak az számít annak, hogy 5 orid van egy csoportban. Cyby közelebb jár az igazsághoz lényegesen, még akkor is ha tiszta lélekkel még ő se merné feltenni a kezét:)
|
Quote:
"Sztem Ati nem erről a csalásról beszélt, persze ez is csalás, de elenyésző." A csalás az csalás. :] Félre értés ne essék, nem akarom kikiáltani magam erkölcs-csősznek, de ez a véleményem :] |
Quote:
|
Quote:
Ez nem Atinak szólt:D:D:D:D |
Igazabol nem is tudom miert jartatom a szamat kicsi vagyok en ehez :D
|
Quote:
Valahol már leirtam, hogy egy gömbkunyerálást is csalásnak tartok pld, hiszen nem saját erőből boldogulsz. Ez már JKSZ közeli,ha nem az.... És még nagyon sok minden csalás. |
Quote:
És tényleg :D :D :D boccccs :D |
Quote:
Ugyanazt irtam le amit te csak más szavakkal :P Olvasd már el még egyszer légyszi :D |
All times are GMT +1. The time now is 09:05. |