Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Stratégia & Tippek (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Legjobb hadi.oszesitve minden szinten. (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2763)

Tsobi 03-04-2008 15:51

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 162970)
Ezért van előtte a ha.
Na majd egyszer anarchban megmutatom, milyen is egy jó hadis hulla :)

Jó hadis hullát mindenki tud építeni :) Irányítani már nem annyian :)

Valezius 03-04-2008 15:53

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 162971)
Jó hadis hullát mindenki tud építeni :) Irányítani már nem annyian :)

Nagy igazság :)

Smooth Scroller 03-04-2008 17:35

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 162911)
A tudós hulla kombó nem olyan rossz ;)

Szerintem a hulla baromi jó hadis lenne, ha a szövetségesei le tudnák lopni ;)

en ertem miert irod. szoval azert, h ne tudjak az ellenfelek porig egetni. ;)
szegeny hulla valoban semmit nem tehet a varizas es az egetes ellen. legyen az ellenfel bmilyen bena, rossz felepitesu ori, a hullat ugyanolyan erovel tudja gyotorni, mint 1 jo felepitesu varis ori. emiatt nagy hekinel eleg kiszolgaltatott a hulla, foleg a "jo" nyersi arak mellett. igy aztan a hullabol sosem lehet a legjobb hadis ori.

Valezius 03-04-2008 18:03

Quote:

Originally Posted by Smooth Scroller (Post 162979)
en ertem miert irod. szoval azert, h ne tudjak az ellenfelek porig egetni. ;)
szegeny hulla valoban semmit nem tehet a varizas es az egetes ellen. legyen az ellenfel bmilyen bena, rossz felepitesu ori, a hullat ugyanolyan erovel tudja gyotorni, mint 1 jo felepitesu varis ori. emiatt nagy hekinel eleg kiszolgaltatott a hulla, foleg a "jo" nyersi arak mellett. igy aztan a hullabol sosem lehet a legjobb hadis ori.

Soha ne mondd, hogy soha ;)
De alapvetően igaz. És nem is állítottam az ellenkezőjét :)

csakegygnóm 03-06-2008 21:06

én is egy elégedett óriás felhasználó vagyok. :)

a próbléma csak ott kezdödik hogy mf ként vari-hadis felállásban csak hullá hoz vagy pedig egy kitámadott országhoz férek be ha meg átváltok full hadira egy kis vari támogatással akkor meg mindenki renget orba szájba és csak vaktába megy ki a seregem mint egy hullának :)(sikeres gömb hiányában)

Redback 03-07-2008 19:31

Quote:

Originally Posted by csakegygnóm (Post 163588)

a próbléma csak ott kezdödik hogy mf ként vari-hadis felállásban csak hullá hoz vagy pedig egy kitámadott országhoz férek be ha meg átváltok full hadira egy kis vari támogatással akkor meg mindenki renget orba szájba és csak vaktába megy ki a seregem mint egy hullának :)(sikeres gömb hiányában)

ha egy óriással ilyen problémáid vannak, az baj...

Tsobi 03-08-2008 10:43

Quote:

Originally Posted by csakegygnóm (Post 163588)

Jelenleg vezetek egy hadi-varit íj/elitben. Eddig senki nem vert be,pedig uszítom magam ellen a környéket rendesen,varizni pedig kítűnően tud,gömbölni gömböltek már,de ártót sem kaptam még :)
Ha gondolod privát üziben nagyon szívesen küldök éplistákat (vagy írjam be ide?)

All times are GMT +1. The time now is 13:53.