Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   PC (hardver, szoftver, játékok stb.) (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=28)
-   -   Diablo 2 (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2704)

vityu 02-10-2008 16:37

Quote:

Originally Posted by Phoenix (Post 157659)

Tényleg: ha a palával ki van fejlesztve zeal+fanaticsm+holy shield maxra, akkor mire érdemes eldobálni a többit?

Mire 3mat számolok! :D
Én 69-en ragadtam le a barbárral...és vért pisálva ölök le egy ellent, na meg mióta fennt van a 1.10es patch, azóta meg pláne... valamit nagyon elrontottam vele...na nem baj, csinálok egy baltást!

Phoenix 02-10-2008 16:39

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 157668)
Mire 3mat számolok! :D
Én 69-en ragadtam le a barbárral...és vért pisálva ölök le egy ellent, na meg mióta fennt van a 1.10es patch, azóta meg pláne... valamit nagyon elrontottam vele...na nem baj, csinálok egy baltást!

Nem az 1.11-est használod?

vityu 02-10-2008 16:46

Quote:

Originally Posted by Phoenix (Post 157669)
Nem az 1.11-est használod?

Asszem az még nem került fel! Abban mi az "újdonság"?

vityu 02-10-2008 16:49

Jajj, tényleg, akkor mielőtt elkezdeném! Van valakinek egy baltás barbárra fejlesztési jevaslata?

Phoenix 02-10-2008 16:52

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 157672)
Asszem az még nem került fel! Abban mi az "újdonság"?

Legfontosabbak:
New Items

- Added 10 New Runewords.
- Added new Unique Items that will drop from Special Bosses.

Hireling Enhancements

- Players can purchase hirelings that are within 1-5 levels below their own level.
- The rate at which hirelings gain experience has been increased. They should now stay closer to the player's level.

De ezen kívül rengeteg hibajavítás. :)
Sztem érdemes, mert itt lett behozva a Synergy rendszer, aminek a lényege, hogy valami alapskill erősitheti a fő skillt, pl druida Cyclone armor szintenként plusz 2 másodpercet ad a hurrikánhoz. Meg ilyen finomságok ;)

Xeper 02-10-2008 17:05

Quote:

Originally Posted by Phoenix (Post 157674)
Legfontosabbak:
New Items

- Added 10 New Runewords.
- Added new Unique Items that will drop from Special Bosses.

Hireling Enhancements

- Players can purchase hirelings that are within 1-5 levels below their own level.
- The rate at which hirelings gain experience has been increased. They should now stay closer to the player's level.

De ezen kívül rengeteg hibajavítás. :)
Sztem érdemes, mert itt lett behozva a Synergy rendszer, aminek a lényege, hogy valami alapskill erősitheti a fő skillt, pl druida Cyclone armor szintenként plusz 2 másodpercet ad a hurrikánhoz. Meg ilyen finomságok ;)

1.10ben jött be a synergy. 1,11ben csak netes biztonsági fixek voltak ha jól rémlik. Az említett +10rúnaszón kívül.

A dárdás pedig nem fog közelharcolni. (Javelin)

Phoenix 02-10-2008 17:14

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 157679)
1.10ben jött be a synergy. 1,11ben csak netes biztonsági fixek voltak ha jól rémlik. Az említett +10rúnaszón kívül.

A dárdás pedig nem fog közelharcolni. (Javelin)

Bocs...igazad van :)
Csak hibajavítás volt a synergyvel kapcsolatban.

Andrew 02-10-2008 18:44

Quote:

Originally Posted by Phoenix (Post 157659)
Magatalálósan, csakis egyedül játszva tényleg nehéz a játék...ahogy megakadtam palával 70es szinten hellen, aztán felcuccoltam és most vagyok 81es szinten ActIII-ban és players8-ban néha kicsit megizzasztanak :)
Tényleg: ha a palával ki van fejlesztve zeal+fanaticsm+holy shield maxra, akkor mire érdemes eldobálni a többit?

a zeal sinergiájára, aztán érdemes rakni egyet a resistance adó aurára, egyet az elementál sebző skillre - már rég játszottam más nem jut eszembe hirtelen :p

vityu 02-10-2008 18:46

Mondjuk meg is értem az 1.10 synergy-s cuccát, mert meg kellett kicsit erősíteni, amiért kicsit erősebbek lettek az ellenek, mert nekem ez jött le! Hiába erősígetik a skillek egymást, nem megy könnyebben a játék...

Pepa 02-11-2008 17:39

Jelentem mivel nem volt netem, így player 8 nélkül csináltam egy 31-es palát. Kiváncsi lennék valamire. Egy 6 darabból álló zöld setből már összeszedtem 5 darabot. Mindet level 6-től lehet használni (bár 100 strengtől lehet viselni), szóval ha összeszedem mind a hatot, akkor később menniyre lehet vele haladni? Most mentem act 5-be.

All times are GMT +1. The time now is 00:35.