Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   X top, avagy hogyan kell ügyesen játszani (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2642)

J.Ati 01-14-2008 09:57

Mi is ütöttünk ,de nem az 5. szinten úgy hogy 100k érték felett voltunk..ja és ezt megismételve többször is.

Voltunk 300 hekin és volt egy csont üres ori.
Rámentünk ahányan voltunk és vittük a hekijét:)

Zsáni 01-14-2008 10:03

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 151360)
Mi is ütöttünk ,de nem az 5. szinten úgy hogy 100k érték felett voltunk..ja és ezt megismételve többször is.

Voltunk 300 hekin és volt egy csont üres ori.
Rámentünk ahányan voltunk és vittük a hekijét:)

és igazuk is van sokaknak, akik ideírnak, csak azt nem szeretem, ha valakik több, mint 3-4 sereggel mennek egy orira, az azonnal jksz.
hát nem.

Hóhér 01-14-2008 10:09

este 22-ig voltam fenn csak későn értem haza pihennem kellett ki a hétvégét, elnézést hogy nem voltam benn pár napig, de egyfolytában vagy gyógyfürödtem, vagy kirándultam, vagy ittam :D

én azért kértem, hogy másik topicot nyissunk, hogy ne a jksz topicba legyen szó olyan ütésekről, ami szabályosnak van titulálva, mert ez nem szerencsés, és ezt ott le is írtam. Sokan ezt megértették, de ahogy olvasgattam sokan itt is folytatják azt, hogy ez szabálytalan, pedig én csak krónikázást szerettem volna :)

eléggé elkeserít, hogy Lotr esetét hozta fel Ati ezekkel az ütésekel szemben, nem tartom valószínűnek, hogy Lotr talált 2-3 héten keresztül olyan országokat, nem tudom hányat, amit csak ő és a szövije üthetett be, amúgy szabin voltak, vagy töröltek, és így tudott fel jutni pár körös országgal a top 1 be.

továbbá...
nagyon sajnálom, hogy a jksz topic be lett zárva. aki nem látta volna:

az én beírásom 4-5 ütés volt bemásolva, a hódító játékból innen :

pontok /A legsikeresebb hódítósok/Statisztika, csak úgy érdekességképp :)

a legnagyobb egyéni foglalások...

úgy gondoltam, ez nem szabálytalan, mivel itt a fórumon csak olyanok fórumozhatnak, akiknek van országa a hódítóban, azaz ez egy nyilvános lista mindenki felé, bárki számára elérhető.

persze az, hogy én nem vagyok teljesen tisztában a fórum szabályaival az én hibám, és nem mentesít a felelőség alól, de sok helyen láttam már onnan bemásolva ütéseket, eszembe sem jutott hogy ez probléma lehet.

az meg pláne, hogy emiatt egy topicot be kellene zárni.

akkor feltettem a kérdést:
hogy vajon azokból, az ott érdekességként megjelenített ütésekből milyen információkat lehet kiszűrni, sajnos így már válasz nem érkezhet rá, úgyhogy megválaszolom én

szerintem az égvilágon semmit, mert ha bármilyen információt ki lehetne venni az adott országokkal kapcsolatban, azokat Ati nem írná oda ki.

ezekután mégis hiányát érzem egy konkrét helyreigaztásnak, hogy milyen ütéseket, hány naposokat és hogy szabad ide bemásolni.
bele értve az 1/a eseményeket, "Statisztika, csak úgy érdekességképp "-et, egyes csoportokban megtörtént ütéseket.
( hiszen nincs meg tiltva gondolom, lehet csinálni X- csoport eseményei, L csoport vagy bármilyet, nem csak A-s eseményeknek lehetnek kiváltságai)

Alba 01-14-2008 10:15

Én csak Ati reakcióját nem értem.
Ha ez előfordulna egyszer siman lehet szemet hunyi. Én is voltam mar napokig total üres ls nem ültem 24 órába a gépnél. Szeritnem mindenkit el lehett volna mar igy kapni.
Na de az hogy szabin vagyok kijövök jön a sereg vissza szabizom ez a vagy törlök és nem egyszer az tök egyértemű beengedés.
Csak ugy kivancsiágból megnézném hogy az 5 ben törölt ország gazdája nem a regelt azonal ugyanoda országot....

-Fegya- 01-14-2008 10:25

Quote:

Originally Posted by Hóhér (Post 151362)
az én beírásom 4-5 ütés volt bemásolva, a hódító játékból innen :

pontok /A legsikeresebb hódítósok/Statisztika, csak úgy érdekességképp :)

a legnagyobb egyéni foglalások...

Én is másoltam be innen a JKSZ topicba egyéni ütést, de nálam egyértelmű volt, hogy innen származik. Nem is törölte ki Ati.
Más kérdés, hogy mi a különbség az előző napi legnagyobb ütés és a pár napos teljes krónikából bemásolt ütés között.

Hóhér 01-14-2008 10:30

Quote:

Originally Posted by -Fegya- (Post 151368)
Én is másoltam be innen a JKSZ topicba egyéni ütést, de nálam egyértelmű volt, hogy innen származik. Nem is törölte ki Ati.
Más kérdés, hogy mi a különbség az előző napi legnagyobb ütés és a pár napos teljes krónikából bemásolt ütés között.

nálam is egyértelmű volt, mert lentebb utaltam rá a hozzászólásomban...

és ez nem más kérdés, hanem ez itt a kérdés :)

-Fegya- 01-14-2008 10:36

Quote:

Originally Posted by Hóhér (Post 151371)
és ez nem más kérdés, hanem ez itt a kérdés :)

Ez igaz! :)

Hóhér 01-14-2008 10:42

Quote:

Originally Posted by -Fegya- (Post 151375)
Ez igaz! :)

úgy érzem, hogy ezzel a kérdésbe kakiba nyúlunk, mert az az érdekesség oldal jó pofa dolog a hódban, és kár lenne megszűntetni, de !!

ha azok ki lehetnek ott írva, akkor nem lehet szabálytalan 2-3 napos ütések bemásolása a fórumra, mert nem lenne logikus.

persze ettől még lehet érvényesíteni egy ilyen szabályt, hogy csak a bárki által látható ütéseket szabad ide másolni a fórumra, hiszen már nyilvánosságra van hozva.
gondolom most ilyesmi helyzet áll fenn, és az én hsz-em azért lett moderálva, mert Ati véletlen nem vette észre, hogy a nyilvános ütéseket másoltam be, remélem nincs harag...

:D:cool:

Princ 01-14-2008 11:11

Quote:

Originally Posted by Alba (Post 151363)
Én csak Ati reakcióját nem értem.

Pedig sztm jól érthető Ati álláspontja.

Biztosak lehetünk abban, hogy alaposan megnézte, az elvei alapján bizonyítható-e az jksz vagy multi. És ezek szerint úgy találta, hogy nem. :( Ha pedig 1 ilyen esetben nem bizonyítható, akkor több esetben sem az. Az ilyen összefüggések, mint pl orik sorszáma - játékos csoportok - szabik - törlések; leleplezik számunkra a csalókat. Egy felelős személynek viszont különbséget kell tenni a nagyon nagy és a teljes bizonyosság között. És mivel egy egész bíróságot kéne működtetni, hogy a Hódbeli szabálytalanságok elkövetése ne legyen olyan gyümölcsöző, úgy látom inkább maradunk az általánosítható dolgok: szűrők és szabályok mentén.
A legutóbbi jksz elleni szabály, amit megalkottatok, látványos eredményt hozott, szerintem sikerként lehet elkönyvelni. Aminél viszont többre van szükség. :)

Steve 01-14-2008 11:35

Quote:

Originally Posted by Princ (Post 151387)
Pedig sztm jól érthető Ati álláspontja.

Biztosak lehetünk abban, hogy alaposan megnézte, az elvei alapján bizonyítható-e az jksz vagy multi. És ezek szerint úgy találta, hogy nem. :( Ha pedig 1 ilyen esetben nem bizonyítható, akkor több esetben sem az. Az ilyen összefüggések, mint pl orik sorszáma - játékos csoportok - szabik - törlések; leleplezik számunkra a csalókat. Egy felelős személynek viszont különbséget kell tenni a nagyon nagy és a teljes bizonyosság között. És mivel egy egész bíróságot kéne működtetni, hogy a Hódbeli szabálytalanságok elkövetése ne legyen olyan gyümölcsöző, úgy látom inkább maradunk az általánosítható dolgok: szűrők és szabályok mentén.
A legutóbbi jksz elleni szabály, amit megalkottatok, látványos eredményt hozott, szerintem sikerként lehet elkönyvelni. Aminél viszont többre van szükség. :)

Bocs, de ez úgy hülyeség ahogy van. Volt példa statuálva, mindenki várta a folytatást mint a megváltást oszt semmi. Nagy büdös állóvíz. Normális ekkora ország 5ben? Ez a játék célja? Az administrátor/tulajdonos szerint nem. Csak épp nem tesz ellene semmit. Hát a 7éves öcsém levágná hogy mi folyik, már mindenki olvasott róla itt a külsőn is, de még mindig semmi reakció, max előbb utóbb valaki bannolva lesz mert számon kér vmit a pénzéért. Ez van.

All times are GMT +1. The time now is 14:26.