![]() |
Bogár
Quote:
hidd el, hogy van még olyan csopi, ahol 100 alatt vannak a nyersi árak... sőt... de meg lehetne úgy oldani a dolgot, hogy a drágakő ára 100-nál nem kerülhet olcsóbba. igaz, most azt mondjátok, jó-jó, de most is kerülhet 100-nál kevesebbe az ingadozás miatt... de az az igazság, hogy én a normális (nem hétvégi) játékban nem láttam olyat, hogy a császár 100-nál olcsóbbért vásárolta volna meg a drágaköveket. |
Bogár
amúgy a hétvégi játékban is változna az ár? sztem az jó, ahogy most van.
ezt a drágakő témát sztem olyanok hozták fel, akik nem tudnak vagyont szerezni maguknak. akármennyi lesz az ára, úgyis jobban meg fogja érni az, hogy kiélezd az oridat... |
Quote:
|
Quote:
nem tudom igazából, hogy ez egy beszólás akart itt lenni vagy csak darabosan megfogalmazott vélemény részedről:confused: , az én reakcióm is ennek a kettőnek a keverékeképpen megfogalmazható... bocs. |
Gyémánt
1- Az nemigaz, hogy nem használják még az 5-s szinten sem.. (rég voltál lent Wand!:p ) Pl. ott azért, mert az anyag árak 1-50 arany körül is lehetnek, szóval a gyémántbánya hasznos lent, legfőbbképpen induló oriknak.
2- jó ötlet a piaci árak átlagát adni, ami mindig ingadozó, de pont ez lenne a lényeg, hiszen az életben is sok függ a piactól, a kereslet-kínálattól. Szóval életszerűbb lenne az egész. LENNE ÉRTELME! 3- A felhalmozás érdekes kérdés, vannak előnyei-hátrányai. Ugyanúgy használhatják a becsületes orik, szövetségek, de jobban kihasználnák ezt a multizók. :cool: |
Üdv Sakky! :D
igazság szerint lent se kerestem belőle sokat. ha eladtam valamit az fegyó volt... ma meg már nem ebből szerzek pénzt. eladok 50 katonát és képzek helyére 200at pl... |
Quote:
és nem értem, ha a drágakő a nyersik átlagára lesz MAX, miért nem tartassz inkább vmilyen más bányát? az úgyis jövedelmezőbb. a nyersik átlagára a piacon meg nem jó, mert ha fordulás előtt vagy, megérdeklődöd, melyik 5. szinten jobb a nyersi ára, és természetesen ott fogsz újraindulni. eléggé igazságtalan, hogy az X-ben jobban lehet fejlődni, mint a V-ben (csak 1 példa, gőzöm sincs, mi a helyzet ott)... ha meg új orit indítassz, nem választhatod meg, melyik csopiban indulj. |
Quote:
|
Quote:
|
azt azért meg lehet választani, hogy gyors, normál vagy lassú csopi.
a drágakőnek meg soha nem lesz olyan ára sztem, hogy használható legyen. csak akkor használható, amikor indulsz az 5. szinten. most is, és a változtatás után is. |
All times are GMT +1. The time now is 05:40. |