![]() |
engem az iskolai klikkekre emlékeztet.vannak akik bennevannak,és akik nem...ők az áthelyezettek,az üthetők.itt az országok nagy többségének a falkában rejlik az ereje (de ők is félnek tőle,különben nem kérdezgetnék állandóan egymást,hogy ez-vagy az üthető-e.te látod! ha bírsz vele,üssed,ha nem, ne...)tisztelet a kivételnek...csakhogy az nem valami sok :) :)
|
Quote:
|
Quote:
Nos, hidd el, attól függetlenül, hogy nekem nem rakták át orimat anarchba nagyon jól tudom milyen a helyzetük... de először is a legtöbb ilyen orit kicsit sem sajnálom, hisz másoknak, akik szabályosan játszottak a normálban, azoknak nagy károkat okoztak a legtöbben (tisztelet a kivételnek)... másrészt pedig, az, hogy mennyire esnek nekik, függ attól, hogy mekkora hekin vannak... Quote:
Az, hogy ki mennyire tud játszani, egy teljesen más téma és azzal ellentétben, amit sokan gondolnak, a falka taktika sem működik, ha valaki nem tud játszani... |
Nos, hidd el, attól függetlenül, hogy nekem nem rakták át orimat anarchba nagyon jól tudom milyen a helyzetük... de először is a legtöbb ilyen orit kicsit sem sajnálom, hisz másoknak, akik szabályosan játszottak a normálban, azoknak nagy károkat okoztak a legtöbben (tisztelet a kivételnek
ohh igen,a bélyeg...hiába teszed a szememre a hányást,nem érzem bűnösnek magam,annak ellenére,hogy az áthelyezés jogos volt.semmi olyat nem tettem,amivel jogtalan előnyhöz jutottam volna a többiekkel szemben.de az áthelyezés tabutéma,és nem szeretnék sem 168-at,sem írásjogot,úgyhogy erről ennyit... |
de ha már felhoztad a témát,a szabályos játék védelmének valóban sokan örülnénk,ha megvalósítható lenne,de szerintem legtöbbször csak azokon csattan az ostor,akik pl szövetségben belépnek a másik országába amikor annak internetszolgáltatója bemondja az unalmast pont támadás alatt,és elindítanak egy hazakisérést.ezzel semmi olyan pluszhoz nem jutnak ugyan,ami normális esetben ne állt volna rendelkezésre,mégis áthelyezés jár érte.ellentétben azokkal,akik valóban külső segítséget használnak,csak éppen őket nehezebben lehet fülöncsípni,ha nem is lehetetlen....:)
|
nem egyszer olvastam anarchista fórumon,hogy valaki "ismit" keres,akinek x-y csoportban ennyi-meg ennyi hektáron erős varis ,v. tolis országa van...:) valószínüleg szövetségest keres sürgősen...kíváncsi lennék ilyenkor hány esetben jut az "ismi"előre nem kalkulálható jogtalan előnyhöz azáltal,hogy véletlenül erős vari,vagy tolitámadás éri az ellenfelét.természetesen a JKSZ nem bizonyítható,a baj csak az,hogy a moderátor nem tiltja,vagy törli az ilyen hirdetéseket...sokunknak vannak az ilyen "ismikkel" kapcsolatban érdekes tapasztalataink...
|
kopaszkutya sztem ha van orid Yban 600hekin akkor játszhatunk egyet 1vs1 ben;)
Kajak, ott már megoldható hogy senki nem fog belénk kötni. De hidd el vagy még 20an mondanák kapásból ugyanezt. És lehet különbség van a normálos és anarhos orik között, de az azért van, mert az anarhos orik jobban élezve vannak!;) |
na nézzük...
ha anarchos fórumon keres vki normálos szövit,orit,stb,akkor azt általában ugyanígy kitiltják mint ha ezt normálban tette volna. az áthelyezett orik ütése pedig csak 800 heki fölött van, mert ott már főleg termelők vannak,azt pedig nem engedhetjük hogy egy áthelyezett magas hekijű ori csapdosni kezdjen ott. én így vélem. |
Quote:
Quote:
Quote:
|
Azért van némi igazság kopaszkutyánál sztem :)
Tudnék mondani nem is 1 példát olyanra,aki csak azért "éli" túl az anarchot,mert fórumozik.Egyik orija sem túl jó,összehangolni sem tudja őket,de azért elvan simán,hiszen fórumozik :) Ha pedig vki megkérdezi az egyik oriját a fórumon,hogy kié,mindenki írja,hogy nem kéne belekötni,mert leírt :) Közben meg nem tud megkülönböztetni egy varist egy tolistól. Ez persze kis túlzás volt,de a lényeg érthető :) |
All times are GMT +1. The time now is 14:21. |