![]() |
Jaaaaaaaajj, a múltkor összefutottam egy oldallal, ahol dettó ugyan ez a fórum volt :) Minden stimmelt. A keret, a szöveg, a szinek, a szmájlik... csak nem hódítórol szólt :) Mármint szerkezetileg. Nemtom miért tartom fontosnak ezt megjegyezni :D
Olyan furi volt első pillanara :) Le is mentettem, de az óta újra húztam a windózt és elveszett. |
Quote:
Majd egyszer ha nagyon ráérek, akkor összehozom az új Hódos designnal, de azt hiszem erre még várni kell. :D Előbb Hód v 6.2 lesz :D |
Quote:
Hogy nehogy off legyen, nekem is tetszik a fórum. :) |
Quote:
Ezzel a V6.2 vel + nem kéne így dobálózni, hiszen sokak azt se tudják jelenleg melyik verzi van :D És ha új verzió , akkor változás, és ha változás, akkor a régi megszokott elvesztés, ami fájdalommal jár :D |
Quote:
A fórum design meg... Ha nekem nem tetszik, akkor úgyse lesz. :D Ha nekem tetszik, akkor meg rossz nem lehet, elég sznob vagyok ilyen téren. ;) |
Quote:
Alapjába véve ze is jól néz ki. Mondhatni ritka jól, ráadásul könnyen kezelhető is. Ha meg + Hódítós dizájnt is kap ... sztem rossz nem lehet, mivel maga a játékkörnyezet is jól néz ki. |
Ötlet
Ati: Lenne egy hatalmas nagy javaslatom, de nem nyitnék neki témát mert tök felesleges. A megbeszélések réssszel kicsit tele a hócipőm Lett ott már nyitva kb 6000téma és igy sokszor tényleg nem csoda hogy aki újat indit az nem nézi hogy amit ő inditott arrol már három topic is szól csak kudarcba fulladt, és nem veszi észre a lista végén.
Nem lehetne a megbeszélésekbe altopicokoat csinálni? 1/A-val kapcsolatos ötletek, javaslatok. Alvilág.... Beállítások.... Betegség.... Diplomácia.... Építés Események Fajok FAQ - Gyakori kérdések és válaszaik Felfedezés Feljutás Fórum Főmenü Háború Hadsereg Hadüzenet Használati útmutató Helytartó Hétvégi játék Hírnév Intéző Jegyzetek Karaván Keresés Kincstár Morál Országod Párbaj Pénzügy Piac Pontok Személyiségek Szövetségek Szövetségi Karaván Tanácsadók Tudomány Üzenetek Üzenetek olvasása Varázslatok Vérdíj VIP VIP Aréna VIP hétvégi játék Valahogy így, talán áttekinthetőbb lenne az egész mert most már kicsit anarhikusnak tünik az a része a fórumnak. Régen úgy tudom volt lehetőség topicot lezárni, most már nincsen? Abulik topicban szerettem volna én is zárni a régi gödölye klántali topicot, szerintme már nem igen fog oda irni senki. Egyébként a Buliknál is egyre több felesleges topic van, amiböl jópár akár törlésre is kerülhetne. Gyula |
Quote:
De alapvetően nem látom, hogy bármi gond lenne a mostani felállással, új téma indítása előtt elég a keresőt használni, és beírni a kulcsszavakat, hogy volt-e már valami, nem kell mindent egyesével végigolvasni. |
Quote:
Nem kellene feltétlen 30altéma sem, azt a súgóbol copyztam csak a példa kedvéért. Én bizok benne hogy a legtöbbbünknek lenne annyi esze hogy nem az egyébbe hanem a megfelelő helyre tenné az ötletét. |
Nem mond hulyeseget a Gyula.
Alapvetoen a legtobb uj javaslatot vmelyik felsorolt altemaba bele lehet tenni. De szerintem jo a mostani is ...alapvetoen olyan sok tema nincsen a megbeszelesekbe. A strategia & tippek vagy a segitseg uj jatekosok topicba lehetne esetleg szetszedni nehany alpontba: Haboru Magia Alvilag Fajok Felállások Személyiségek esetleg aki specifikusan erdeklodik vmelyik strategia utan annak igy konnyebb lenne, talan. |
All times are GMT +1. The time now is 21:48. |