![]() |
Quote:
|
Egyébként bár engem is gyötör,ha valaki nem ír helyesen .. nem feltételezem azt róla,hogy szándékosan csinálja. Szegény srác kis kivétellel semmit nem kapott Tőletek,csak fikázást .. sztem ez nem helyes!
|
Quote:
na jo, 1 kicsit... |
szerintem nem is ez a probléma. alapvetően a túlzott helytelenírás, mint normaszegés a kellemetlen.
itt alapvetően az a probléma, hogy hülyeséget kérdezett. a mindenki által sokat beidézett mondat: "ha támadnak egy támadójátékban az nem feltétlen szabályszegés". itt meg az utolsó szó átírható nem kívánatos játékra. |
Quote:
Kocka, vannak alapvető helyesírási szabályok, amit az általános iskola 2.- 8. osztályában tanulhattál volna meg, de nem késő pótolni. Itt viszont sok olyan topic van (Hódító kézikönyv, Segítség kezdő játékosoknak, hogy csak párat emeljek ki a sok közül) ahol szívesen segítenek a Hódítós problémáid megoldásában a tapasztalt, régi jó játékosok, akik nem csak a helytelen írásmódodat fogják fikázni.Javaslom olvasd el az említett topic-okat és kérdezz ott bátran (de a hozzászólásod előbb javíttasd ki egy helyesírás-ellenőrző progival:) ) |
Élvezet volt olvasni,hogy "mindenki" csak leszólta a srácot a helyesírása miatt.
Én nagyon nem értem ezt az emberi hozzá állást egy „vadidegennel” szemben,mert lehet 10 éves az illető akit nem érdekel a helyesírás vagy lehet 1000 dolog ami miatt így ír! Kérdezett valamit,amire megkereshette volna a választ és ezért kaphatott volna egy ejnye-bejnyét,de hogy mindenki így áll hozzá szerintem ez nem normális.:rolleyes: No mind1 én adtam neki egy zöldet,hogy ne legyen rossz kedve. :) „Aki elesik,azt segítsük fel”….néha jó érzés jót cselekedni:) |
hiaba segitettem neki en is, meg mindig igen piroska. :D
ugy latszik attilaval meg kevesek voltunk, ha ati (meg meg1paran) megszinezték. :o |
Quote:
Miért is kétrelkedem én ebben?:) |
Quote:
De még midnig piros. Eléggé megszórtátok :D:D:D:D Ez azt lyelenti, hogy újra játszani fogsz? :D Mert ha csak helytelennül kell hozzá írni, akkor eggész napp hejtelennül fogok írni, csak játcszál! :D |
Nem kívánatos játékos
Köszönöm mindenkinek aki segitett vagy segiteni akart . :) A többi meg ...gondolja el!:D
|
All times are GMT +1. The time now is 18:12. |