Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Nem kívánatos játékos (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2524)

Smooth Scroller 12-12-2007 17:29

Quote:

Originally Posted by kocka (Post 142747)
Nincs ékezeted! Ha már a hibákról akarsz beszélni! Ami természetesen NEM függ össze a játékal! És bocsi ha valakit megbántottam!

nem bantottal meg, csak kesz, vege, feladtam. ;)

Tsobi 12-12-2007 17:29

Egyébként bár engem is gyötör,ha valaki nem ír helyesen .. nem feltételezem azt róla,hogy szándékosan csinálja. Szegény srác kis kivétellel semmit nem kapott Tőletek,csak fikázást .. sztem ez nem helyes!

Smooth Scroller 12-12-2007 17:32

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 142750)
Egyébként bár engem is gyötör,ha valaki nem ír helyesen .. nem feltételezem azt róla,hogy szándékosan csinálja. Szegény srác kis kivétellel semmit nem kapott Tőletek,csak fikázást .. sztem ez nem helyes!

hat, a tied sem jobb semmivel! :D:D:D

na jo, 1 kicsit...

Grabi 12-12-2007 17:33

szerintem nem is ez a probléma. alapvetően a túlzott helytelenírás, mint normaszegés a kellemetlen.

itt alapvetően az a probléma, hogy hülyeséget kérdezett. a mindenki által sokat beidézett mondat: "ha támadnak egy támadójátékban az nem feltétlen szabályszegés". itt meg az utolsó szó átírható nem kívánatos játékra.

DarkAchron 12-12-2007 17:37

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 142750)

Bagoly verébnek. :)
Kocka, vannak alapvető helyesírási szabályok, amit az általános iskola 2.- 8. osztályában tanulhattál volna meg, de nem késő pótolni.
Itt viszont sok olyan topic van (Hódító kézikönyv, Segítség kezdő játékosoknak, hogy csak párat emeljek ki a sok közül) ahol szívesen segítenek a Hódítós problémáid megoldásában a tapasztalt, régi jó játékosok, akik nem csak a helytelen írásmódodat fogják fikázni.Javaslom olvasd el az említett topic-okat és kérdezz ott bátran (de a hozzászólásod előbb javíttasd ki egy helyesírás-ellenőrző progival:) )

J.Ati 12-13-2007 01:58

Élvezet volt olvasni,hogy "mindenki" csak leszólta a srácot a helyesírása miatt.
Én nagyon nem értem ezt az emberi hozzá állást egy „vadidegennel” szemben,mert lehet 10 éves az illető akit nem érdekel a helyesírás vagy lehet 1000 dolog ami miatt így ír!

Kérdezett valamit,amire megkereshette volna a választ és ezért kaphatott volna egy ejnye-bejnyét,de hogy mindenki így áll hozzá szerintem ez nem normális.:rolleyes:

No mind1 én adtam neki egy zöldet,hogy ne legyen rossz kedve. :)

„Aki elesik,azt segítsük fel”….néha jó érzés jót cselekedni:)

Smooth Scroller 12-13-2007 14:25

hiaba segitettem neki en is, meg mindig igen piroska. :D

ugy latszik attilaval meg kevesek voltunk, ha ati (meg meg1paran) megszinezték. :o

Goldy 12-13-2007 15:47

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 142740)
Egyébként nem tudom mit nevezel ok nélkülinek, ha egy csoportban lennénk, és meglátnálak ilyen helyesírással, azonnal indulna is a támadás... :)

LOL :)
Miért is kétrelkedem én ebben?:)

[HTPA]GeeForce 12-13-2007 16:02

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 142740)
Egyébként nem tudom mit nevezel ok nélkülinek, ha egy csoportban lennénk, és meglátnálak ilyen helyesírással, azonnal indulna is a támadás... :)

Én is adtam neki egy zöldet, ne sírja el magát :(
De még midnig piros. Eléggé megszórtátok :D:D:D:D

Ez azt lyelenti, hogy újra játszani fogsz? :D
Mert ha csak helytelennül kell hozzá írni, akkor eggész napp hejtelennül fogok írni, csak játcszál! :D

kocka 12-18-2007 19:05

Nem kívánatos játékos

Köszönöm mindenkinek aki segitett vagy segiteni akart . :) A többi meg ...gondolja el!:D

All times are GMT +1. The time now is 18:12.