Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   PC (hardver, szoftver, játékok stb.) (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=28)
-   -   mobil topic (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2498)

Bukta 11-11-2012 21:38

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 300720)
A telefonom a halálán van, gondoltam beújítok egy okosat. Szeretnék ajánlatokat kérni. Legyen megbízható kütyü, és a realitások talaján maradjunk az árban. Nincsenek elképzeléseim. :D

Ajánlani nem tudok, csak olyat amit ne.
Ne HTC-t vegyél! Megjelenés, grafika szuper, menürendszer, hardware fos.
Normál (nem állandóan a fülemen van) használat esetén 16-18 órás akksi... (?)

Andrew 11-11-2012 22:44

Quote:

Originally Posted by Bukta (Post 300721)
Ajánlani nem tudok, csak olyat amit ne.
Ne HTC-t vegyél! Megjelenés, grafika szuper, menürendszer, hardware fos.
Normál (nem állandóan a fülemen van) használat esetén 16-18 órás akksi... (?)

Pontosan mi is a gond a HTC-vel? :)

Bukta 11-11-2012 23:25

Quote:

Originally Posted by Andrew (Post 300722)
Pontosan mi is a gond a HTC-vel? :)

leírtam...

Tsobi 11-12-2012 00:25

Nagyon tudom ajanlani a Samsung Galaxy S3-t! Nekem maximálisan bevált. :)

Andrew 11-12-2012 09:12

Quote:

Originally Posted by Bukta (Post 300723)
leírtam...

Melyik telefont használtad, mi a gond a menürendszerrel? Milyen fos hardverre gondoltál?
Ilyen apróságokat kihagytál, cserébe általánosítasz.

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 300724)

Nekem nem tetszenek annyira az AMOLED kijelzők :( a tiszta fekete egy nagy pluszpont, viszont a színek nekem elég érdekesen hatnak. Mások azt mondják, hogy túlszaturált, nekem csak szimplán furcsa :D

vityu 11-12-2012 10:59

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 300724)

Ha fele olyan drága lenne, mint amilyen, akkor se fizetnék ennyit egy telefonért. 120 körüli árat irreálisnak tartok. 50-nél többet véletlenül se szeretnék elkölteni telefonra. Sőt.

Merengő 11-12-2012 11:06

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 300727)
Ha fele olyan drága lenne, mint amilyen, akkor se fizetnék ennyit egy telefonért. 120 körüli árat irreálisnak tartok. 50-nél többet véletlenül se szeretnék elkölteni telefonra. Sőt.

Samsung Galaxy Ace akkor ezzel meg leszel elégedve. kategóriájában kiváló és az ár érték aránya a legjobb jelenleg a piacon

csabi 11-12-2012 11:33

motorola defy-m van. strapabíró, igaz angol nyelvű. szerintem Neked tökéletes. beleejtheted egy balatonba is! :D

vityu 11-12-2012 12:01

Quote:

Originally Posted by csabi (Post 300729)
motorola defy-m van. strapabíró, igaz angol nyelvű. szerintem Neked tökéletes. beleejtheted egy balatonba is! :D

Úgy látom, Vodafonnál csak a mini-t lehet belőle kapni. Amúgy nem tűnik rossznak.

Andrew 11-12-2012 17:40

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 300727)

Egy telefonért én sem. Szimpla telefonért 10 ezernél nem adnék többet.
Mondjuk én úgy tekintek erre, hogy telefonálásra is lehet használni, mert többnyire térkép/GPS, internet (ezzel együtt munka és tanulás) a felhasználási köre, illetve részben fényképezőgép (nem túl szép :D ), szótárgép, zsebszámológép, naptár, zseblámpa, az email-ezést már majdnem ki is hagytam... És akkor néha az idő múlatására játékokat és egyebeket nem is említettem.

Mondjuk 100 ezret én sem költenék rá, ezért rendszerint figyelek, és várom a nekem megfelelő pillanatot (a Desire-t több, mint 2 éve újonnan 60-ért vettem). De ha valakinek van rá pénze és ki is használja, akkor annyira nem elvetemült ötlet.

Amúgy érdekes, mert az 'én nem veszek több tízezres telefont' szlogen majdnem annyira népszerű, mint 100-200k-s telefont venni :D

Quote:

Originally Posted by Merengő (Post 300728)
Samsung Galaxy Ace akkor ezzel meg leszel elégedve. kategóriájában kiváló és az ár érték aránya a legjobb jelenleg a piacon

Anyáméknál annyiba került az Ace II, mint az Xperia U - utóbbi pedig azért egy fokkal modernebb.

All times are GMT +1. The time now is 11:59.