![]() |
Quote:
igaza lett, nem az első, hogy a hódítóban a lányok ügyesebbek mint én. támadásom pedig a "tamagocsikirály" jelzőre érkezett. |
Quote:
Mondjuk ezt érdekesnek tartom, mer ugyebár nem kizárólag Grabit minősíti. Ha jól emlékszem Vésd volt az aki törölte az oriját mikor egy klánütés következtében leesett a "tamagocsiharcos" mellé... |
Quote:
Mi köze is van ennek ahhoz melyik kiküldött sereg megy el? |
Quote:
|
OFF: Mit kezdtél volna egy 9k-s minimum alá ütött elffel, ami miatt a B-s orid, se fordulni, se fellépni nem tud? Bírom az okoskodásaidat. Ha valakivel nézeteltérésed van, intézd privátba, és ne gyerekes dolgokkal próbálj csipkelődni a fórumon. Elnézést kérek mindenkitől az offért. ON. |
Quote:
A többihez meg: Grabit tisztelem már régóta, és mikor volt lehetőségem rá tanultam is tőle nagyon sokat. Igaz, olykor meg bírnám fojtani, de a tisztelet ettől még nem csorbul:) Tudom, hogy nem áll meg rajta a tamagocsizás vádja. Ezzel szemben én vagyok a gyerekes amiért kiállok mellette, nem pedig a másik aki hülyeségekkel vagdalkozik... Értelek:) |
még egy apróság a témához
ha az egyik sereg már hazafele jön, a másik támadni megy, akkor a hazafelé jövőből mennek el a lovak |
Quote:
Synk, tudtommal Vésd sohasem fényezte magát ezen a fórumon. Akkor pedig milyen alapon mondod róla, hogy 'akkora ász' ? Reninek igaza van, Vésdnek nem volt más lehetősége, csak Mirk törlése. Én úgy emlékszem, Mirk nagyobb volt 9K-nál, de lehet, hogy tévedek. Én mindenesetre nagyon sajnáltam Mirket. |
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 04:35. |