Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Igényfelmérés: SMS fogadás Vodafone irányból - 2. kérdés (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2481)

Arcana Anchev 12-04-2007 09:23

Quote:

Originally Posted by Palantir (Post 139728)
Hali, mindenkinek:-)
Nem igen értem, hogy a vodásokat miért is kéne megkülönböztetni ennyire?
Illetve, hogy milyen anyagi megfontolás van a 240 kör meghatározása mögött, de szerintem nem naon lesz, aki ilyen feltételekkel élne ezzela lehetőséggel! Biztosan többen használnák, ha ők is a szokott 336 kört kapnák a pénzükért:-)

Bocsi, hogy stresszellek, de én bölcsészként is felfogom, hogy ez nem egy világméretű összeesküvés a vodások ellen, hanem a vodás SMS-ből is kéne hasznot generálni.
Ez az egész felháborodás nevetséges, itt kevesebb, mint havi 1000 Ft-ról szól a vita. (míg ha nincs Helytartód, és az anyósod nem megy el időben, lejár a Védelem, és huss, máris 30millával vágtázik az ellen el)

[HTPA]GeeForce 12-04-2007 09:43

Vagy 3 milliárd arannyal, 100 ezer bála gabonával, és 700 millió rúnával... :D

samuráj 12-04-2007 11:44

Voda

É szeretnék így is váltani de a miértjét nem értem. Miért kevesebb a vodás vip? Jól jönne mert mindíg kuncsorognom kell másoknak:(

Üdv: Doki

Redback 12-04-2007 12:20

Quote:

Originally Posted by samuráj (Post 139952)
É szeretnék így is váltani de a miértjét nem értem. Miért kevesebb a vodás vip? Jól jönne mert mindíg kuncsorognom kell másoknak:(

Üdv: Doki

Mert kevesebb hasznuk van belőle a játék üzemeltetőinek.

Synkel 12-04-2007 16:30

Az összeesküvés emléletről meg a fejlesztők szemétségéről szeretném elmondani a véleményem.

Lehet itt kelteni a hangulatot, hogy a fejlesztők zsiványok amiért nem érik be kevesebbel, de van ennek egy másik oldala is. Jelen pillanatban van egy kazal módja a vipelésnek, ezek közt viszont nem szerepel a voda az ismert okok miatt. Szal nem az a kérdés, hogy miért nem érik be kevesebbel a fejlesztők, hanem az, hogy akarunk-e egy új lehetőséget a vipelésre. Senki nem kötelez a használatára, megoldhatjuk a jövőben is úgy ahogy eddig tettük, és kapunk más feltételekkel egy újabb verziót. Azért senki nem pattog tudtommal, hogy a bankkártyás lehetőség mellett a cégnek lényegesen gazdaságtalanabb a vipelés bármely hálózatról küldöd is, és eleve lemondtak bizonyos nyereséghányadról, hogy ugyanannyi pénzért ugyanannyi vipkört kapjunk. A végtelenségig azért ők se mondhatnak le. Szerintem. Ráadásul azzal sem értek egyet, hogy ez nekik afféle ingyen pénz, mert a vodások most is megoldják a vipet, csak sokkal körülményesebben. Azaz ha még olcsóbban adnák a vipet azzal igen sok pénztől esnének el, lévén azt a pénzt most megkapják más formában. Abban én nem nagyon hiszek, hogy ha lenne vodás vip, akkor hirtelen megugrana a vipesek száma, mert milyen jó is az.
Míg vodás voltam én simán fizettem volna ennyivel többet, mert nem akkora összeg, hogy ne érje meg a nyugalom, hogy nem kell kuncsorogjak jobbra-balra, hátha valaki hajlandó lesz elküldeni az sms-eket.

BigPi 12-05-2007 12:50

Annyival egésziteném ki az előző hozzá szólást, hogy a vip egy luxus terméke a hódnak.
Éppen, ezért érdemes, így felfogni a dolgot.:

-Az alapár a vodás sms.
-Kedvezményeket kapsz, ha pannonról, T-mobilról küldesz smst.

Más szolgáltatoknál sem reklamálunk, ha a kölönbböző beszedési módoknál kedvezményekben részesitenek, pedig ott az alapszolgáltatásról van szó ( pl.:gáz, biztosítás ....stb.).

Free 12-05-2007 12:51

Hali!
Hát ez kemény! 90 kör? hmmmm.... :(
mégis IGEN-nel szavaztam... vmikor jól fog jönni, mikor nagyon kell a VIP:p

Arcana Anchev 12-10-2007 13:07

Már régóta senki nem szólt a témához.
Ugye lesz voda VIP?

Ati 12-10-2007 13:09

Quote:

Originally Posted by Arcana Anchev (Post 142072)
Már régóta senki nem szólt a témához.
Ugye lesz voda VIP?

A 35 darab érdeklődő valójában nem volt túl meggyőző... Valószínüleg ki lesz próbálva év elején 1-2 hónapra, és ha veszteséges, akkor hamar be is lesz fejezve.

BigPi 12-10-2007 17:35

Ez, így telsen jogos. A forumon úgysem lehet reprezentatív felmérést végezni.

Remélem a próbaidőszak elég meggyőző lesz a folytatáshoz.

All times are GMT +1. The time now is 14:20.