![]() |
Ezt a tesztet sem vágom.
Mondjuk nem is ismerem, nem is használom az ou2007. POP3-at nem tudod elszúrni. Teszted ugord át, fogadnod tudnod kell a leveleket. SMTP ... ez picit macerásabb. Az invitel nem (sem) hülye, hogy open relay SMTP-t üzemeltessen, így jobban teszed, ha azonosítod magad ... SMTP hitelesítés, vagy hasonlót keress ou-ban (ha használnám mondanám hol) és oda az inviteles login/pass kerüljön. Ezután már elküldi a leveleket és nem mutat olyan fityiszt, hogy belekékülsz. |
Segítség! :(
Letöltöttem az Alien VS Predator 2 című filmet, de nincs hozzá feliratom. Kicsit álmos vagyok, úgyhogy nincs kedvem angolul nézni, ha valaki tudna segíteni honnan tudnám leszedni, megköszönném! :) |
Aliens.Vs.Predator.CAM.XViD-nDn
Release Date - 12/30/2007 Size - 232.6mb - 47 * 14.3mb Runtime - 86 mins Source - CAM Format - XviD Audio - VBR MP3 http://www.imdb.com/title/tt0758730 |
Talán ez segít :)
|
Hmmm...úgy tűnik, hogy ez nem ahhoz a releasehez van :(
ahhoz a verzióhoz meg nincs felírat még |
Tegnap vagy tegnapelőtt belassult a netem, meg az egész gépem is.Lefutattam a nod mélyrehatót, meg a S&D-t, persze mind2-őt frissítettem.A S&D talált valamit, valami CoolToolBar-t.Az ki is javítottam, majd restart, és mostmár vmikor rendesen műxik az egész, de vmikor nem.Nézem a feladatkezelőt, és vmi iexplore.exe nagyon sokat fog le a memóból is, meg a CPU-ból is.Ez le is állítottam, de újraindult magától.Jah és ezelőtt nem volt ilyen nevű folyamatom, és nem is IE-t használok, hanem FF-ot.LÉcci segítsetek!
|
explorer.exe vagy iexplore.exe? Nem mindegy..
|
Quote:
|
Trojan.Lop.CT trójai lesz szerintem, az szokott ilyen huncuttságokat elkövetni. Elivleg VirusBuster felismeri. (NOD nem ismeri)
|
Redback, Te hogy nyalod be mindig ezeket az okosságokat?
Múltkor is volt valami vírusod, meg előtte is :) Az üresjárati meg akkor jó, ha minél magasabb a százalék. 1-2% "üres" az egy majdnem fullra terhelt CPU. |
All times are GMT +1. The time now is 08:50. |