Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Chat (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Útáljuk együtt Hm-öt! :D (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2460)

Tsobi 12-09-2007 15:42

Quote:

Originally Posted by Seldon (Post 141759)
Valóban :)
Mint ahogy másnak se egy csomó dologhoz, mégis mindenbe belesasol :):p

Sell,én Téged még mindig ugyanúgy kedvellek és tisztellek,mint mikor megismerkedtünk. Ezért is tiltalak most le .. nem szeretném,ha megváltozna a véleményem.

Seldon 12-09-2007 15:43

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 141764)
Sell,én Téged még mindig ugyanúgy kedvellek és tisztellek,mint mikor megismerkedtünk. Ezért is tiltalak most le .. nem szeretném,ha megváltozna a véleményem.

:D:D:D:D:D:D:D:D:D

DarkAchron 12-09-2007 15:48

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 141763)
:) miért is nem lepődök meg ezen ?:) Neked mindenről megvan a saját storyd :)

Nem vágom :D 10 percen belül két egymással ellentétes véleményed volt :D Az egyik hogy te Hm-el nem bírtad egy szövibe, most meg kiderül hogy te Stickel nem bírtad egy szövibe :D Gyors váltás:D És akkor nekem van meg mindenről a saját storym? :D Mellesleg Stick nem szart Hm fejére, és nehogy már ezt te ítéld meg.Talán ezt már végképp nem kéne belekeverni, nem én írtam Hm-nek naponta hússzor azt hogy szeretem meg szerelmes vagyok belé hanem te :D Érdekel a log elküldjem?:D Jó lenne ha nem kevernénk ilyen dolgokat bele a témába, és mivel sokadszor mondtam hogy már unom, jó lenne a témát végre lezárni.Ez nem vezet semmire Dragi csak magad járatod le, ahhoz hogy Hm-öt vagy Selt vagy engem lejárasd őrült kevés vagy :) És azzal hogy értékelsz egy pirossal azzal meg csak szánalmat élesztesz még bennem is a gyerekességeddel.Rosszabbul kéne magam éreznem egy pirostól? :D Ne viccelj már :D
Inkább zárd le ezt az ostoba vitát mindenki nagyon unja, nem vágom hogy mért kellett ezt most Ts haveroddal újra előhoznod.

DarkAchron 12-09-2007 15:49

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 141764)

LOL Sel koma én is letiltalak mert bírlak :D:D:D

Tsobi 12-09-2007 15:52

Te ki vagy DarkAchron?

DarkAchron 12-09-2007 16:16

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 141769)
Te ki vagy DarkAchron?

DarkAchron :D
Eddig olyan magabiztosan állítottátok hogy ki kicsoda, akkor most nem vágom a kérdést :D:D

DarkAchron 12-09-2007 16:23

Útáljuk együtt Hm-öt! :D 2007-12-09 16:36 Matador sztem régmúlt magánügyek kiteregetésének igazán nm itt a helye. bocs,de ez megért egy pirosat.
Kössz, gyűjtöm :D
Különben meg szelektív a látásod és a memóriád, keresd fel a szemészed és a pszichiátered ;) Ti kezdtétek már megint én csak azt kértem hogy fejezzétek be:) Azonkívül lmeg igen tudom hogy nem itt a helye, csak neked meg draginak szabad ahogy látom ;D

Tsobi 12-09-2007 16:47

Quote:

Originally Posted by DarkAchron (Post 141777)
Útáljuk együtt Hm-öt! :D 2007-12-09 16:36 Matador sztem régmúlt magánügyek kiteregetésének igazán nm itt a helye. bocs,de ez megért egy pirosat.
Kössz, gyűjtöm :D
Különben meg szelektív a látásod és a memóriád, keresd fel a szemészed és a pszichiátered ;) Ti kezdtétek már megint én csak azt kértem hogy fejezzétek be:) Azonkívül lmeg igen tudom hogy nem itt a helye, csak neked meg draginak szabad ahogy látom ;D

Enyém a felemelő szerep,hogy emlékeztesselek .. privát üzenet fórumra másolása tilos!

DarkAchron 12-09-2007 16:59

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 141794)
Enyém a felemelő szerep,hogy emlékeztesselek .. privát üzenet fórumra másolása tilos!

Nem gáz, majd jelentitek;D

DarkAchron 12-09-2007 17:02

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 141794)

Különben meg már elmondtam:rágalmazni, vádaskodni, veszekedést szítani sem szabadna, sőt nem is illik.Nem lehetne végre befejezni???

All times are GMT +1. The time now is 23:47.