Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Igényfelmérés: SMS fogadás Vodafone irányból - 1. kérdés (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2451)

Cassandra 11-12-2007 20:11

Már korábban szavaztam, most ki is fejtem.
Pannonos vagyok, mellette van egy plusz (régi) T-mobile-os számom (telefonom), hol erről, hol arról VIPelek, és nem tervezem, hogy a közeljövőben újra váltanék.

nelli 11-12-2007 20:11

eddig kényszerből voltam t-mobilos, hogy vipet tudjak venni, máskülömbenmár rég megszüntettem volna
1 éve vodafonos is vagyok. tehát jobban örülnék, ha az sms szolgáltatás elérhető lenni róla

higgins 11-12-2007 20:16

Én csak támogatni tudom a vodafoneos vipelést, mert jelenleg elég macerás aejárás számomra a vipelés, mindig szerezni egy pannonos telefont és azt külön töltögetni...

Arkad 11-12-2007 20:17

Én maradok a bankkártyás fizetésnél, azon belül is a folyamatos levonásnál. Számomra ez a legkényelmesebb, nem fogok sms-ezgetni, amíg van rá lehetőségem hogy kártyával fizessek.

Tavacska 11-12-2007 20:21

T-Mobile-ról fizetek, és maradok is ennél.
Ennek ellenére szeretném, ha a vodásoknak is lenne lehetőségük, telefonjukon keresztül vippelni. Ezzel nőnének az esélyegyenlőségek.

alienkiller 11-12-2007 20:21

Én nem rég regeltem és érdekesnek tartottam hogy nincs vodas sms küldési lehetőséh holott vpdás számot adtok meg ahova telefonalni lehet.

Amugy arra szavasztam hogy "Nem vagyok VIP tag, de ha lenne Vodafone, akkor lennék." mert akkor tenyleg lennék vagy banki átutalást fogok csinálni :D

Amugy nehany hozzá szóláshoz annyit hogy nem arrol volt szó hogy szolgáltatott akarsz e váltani vagy ha lenne vodás lehetőség akkor váltanál e ha nem arrol hogy most nincs vodás lehetőség és hogy ha lenne akkor mennyien lennének mivel fontolgatjak a bevezetését de ha nincs rá megfelelő menyiségű érdeklődő akkor nem vezetik be.
Ez a Pannonosoknak vagy a fáradt bugyiszinűeknek (T-mobil), semilyen hátrányt nem fog okozni ők továbra is tudnak sms-et küldeni.

Arcana Anchev 11-12-2007 20:25

Számomra életmentő lenne a vodás VIP.
Amíg tudtam, megoldottam a VIP-et, de kimerült a lehetőség.:confused:
Mély bánatomra már nem egy szövibe ennek hiánya miatt nem tudtam belépni:(
Legyen vodás VIP!!!

Fazo 11-12-2007 20:32

Eleinte elég nehézkesen tudtam megoldani a vip tagságom , mivel nekem és az ismerőseimnek is vodás telojuk van,vennem kellett egy pannonos kártyát hogy tudjam aktiválni a vipet ,sokszor jártam ugy , hogy épp amikor kellet volna nem volt rajta kes , viszont , ha lehetne vodárol is csinálni nem járhatnák ugy mert az előfizetéses. ui. Nagyon örülnék neki ha lehetne vodáról vippelni!;)

Sacred 11-12-2007 20:32

Sziasztok!
Végülis rengeteg Vodás telfonnal rendelkező játékos van, akik szívesen küldenének VIP sms-t. Vagyis azért nem küldenek, mert nem akarnak, vagy nem tudnak másik szolgáltatónál is költségelni.
Az viszont érdekelne hogy ha látrejön a Vodás szerződés akkor én külföldi vodáról is küldhetnék VIP sms-t?! Mert ha igen,azonnal felcserélném a mostani Movistar szerződésemet. Igaz itt is mint a Világon mindenhol a Vodafone a leg drágáb...de legalább nem kellene bonyolut módon magyarországra utalni. A banki tranzakciók díjai majd a duplájára növelik az sms költséget, ami nem a Hodito kasszájába megy!

rákmány 11-12-2007 20:33

sziasztok . néhányszor már voltam VIP-es csak az a gáz hogy nekem VODAFONE-os telefonom van és húgoméról regsiztráltam és igy elég gáz mindig könyörögni neki ezért jobban örülnék neki ha lenne VODAFONOS lehetőség.:)

All times are GMT +1. The time now is 23:49.