Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Filmek, sorozatok, TV (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=25)
-   -   Ki a kedvenc szineszed/szinesznod? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=241)

Tsobi 01-25-2008 19:28

Nálam Casper van Dien a nyerő :)

Zsáni 01-25-2008 22:09

Quote:

Originally Posted by Kós00792 (Post 154273)
Hát sajna, részvétem. Nekem a kedvenc színészem Vin Diesel:) naon szeressem

höhö, én is, nem véletlen ;)
de annyi jó színész van :) meg persze színésznő is :)
nekem nincs 1-1 kedvencem :)

[HTPA]GeeForce 01-25-2008 22:37

Zsáni a legjobb színésznő! ;)
Profi módon játsza a józant például. :D
:p

cipu 01-26-2008 06:19

Quote:

Originally Posted by Zsáni (Post 154305)
höhö, én is, nem véletlen ;)
de annyi jó színész van :) meg persze színésznő is :)
nekem nincs 1-1 kedvencem :)

Én is így vagyok vele,mert annyi jó színész(nő) van,és főleg itt Magyarországon.:):)

Zsáni 01-26-2008 09:02

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 154308)
Zsáni a legjobb színésznő! ;)
Profi módon játsza a józant például. :D
:p

ugye tudod, hogy "imádlak" ;)

*a rózsákat a címemre lehet küldeni ;)*

stampi 01-26-2008 21:17

Muszály nekem is leírni a kedvenceket, vannak páran.
Mel Gibson sztem az 1. számú, Tom Hankssal karöltve, biztos azért mert nagyon jók a filmjeik. Denzel Washingtont nemtom említettétek-é, de neki is nagy filmjei vannak, jókat alakít bennük. Brad Pitt mindenki kedvence, enyim is a sok között, felkapott színész, csak tud vmit:) Tom Cruisenak is van pár szép filmje, egyik legjobb az utolsó szamuráj, a másik pedig amelyikben volt feleségével (szintén kedvenc) Nicole Kidmann-el játszanak vmi Írországból Amerikába áttelepült fiatalokat. További kedvencek még Adam Sandler , Wesley Snipes ,Jack Nicholson és sorolhatnám, de nem teszem:) Hölgyek közül nagyon sokan vannak, de a játéka a már említett Nicole Kidmann-nek, Jodie Fosternek (szintén a Pánikszoba és Légcsavar miatt többek között), Sandra Bullock-nak, Winona Rider-nak, Juliann Moore-nak stbstb tetszik. Nem jut eszembe több név, pedig vannak még:) Ha meg a testet nézzük, akkor felsorolhatnám fél Halivudot meg mittoménmit, olyan szinésznőcskékből tele a padlás. (kár hogy nem az én padlásom:D)
Hirtelen ennyi, bocs ha vkinek rosszul írtam volna a nevét.

Ja és aki New-York bandáiban, meg a Tégla c filmben játszik, az a fiatal színész, az sem semmi. Asszem ő játszott a Titanicban is, de az nem jött be nálam (a film).

Bogár 01-27-2008 17:13

Quote:

Originally Posted by Deni (Post 153566)

csak egyetlen filmet láttam eddig, amiben szerepelt, a 10 Things I Hate About You-t. nem nagyon szeretem az ilyen stílusú filmeket, de ezt többször is megnéztem. ha jók a színészek, bármilyen témájú filmet fel tudnak dobni. :)
nagyon sajnálom, hogy ilyen fiatalon halt meg.

Truffie 02-11-2008 10:52

Claire Forlani

ErdelyMagyaria 02-18-2008 06:06

Angelina Jolie (born Angelina Jolie Voight on June 4, 1975)
Mariah carrey lenne a kedvenc de ot soha sem konyveltem el mint szineszno... o inkabb enekesno nekem...

Tavoli masodik helyen lenne Carmen Elektra... :rolleyes: :D

Naz 05-09-2009 11:06

Nekem Tom Hanks,a Ryan közlegény és a Halálsoron filmekbeni alakításáért,valamint Brad Pitt:Trója,Harcosok klubja,Blöff és Jason Sthatam :szállító,a Ravasz az agy és a két füstölgő puskacső

Női színésznők,szerintem nincsenek kiemelkedők,habár Kate Hudson nem rossz,kinézetileg sem:)

All times are GMT +1. The time now is 08:57.