Muszály nekem is leírni a kedvenceket, vannak páran.
Mel Gibson sztem az 1. számú, Tom Hankssal karöltve, biztos azért mert nagyon jók a filmjeik. Denzel Washingtont nemtom említettétek-é, de neki is nagy filmjei vannak, jókat alakít bennük. Brad Pitt mindenki kedvence, enyim is a sok között, felkapott színész, csak tud vmit:) Tom Cruisenak is van pár szép filmje, egyik legjobb az utolsó szamuráj, a másik pedig amelyikben volt feleségével (szintén kedvenc) Nicole Kidmann-el játszanak vmi Írországból Amerikába áttelepült fiatalokat. További kedvencek még Adam Sandler , Wesley Snipes ,Jack Nicholson és sorolhatnám, de nem teszem:) Hölgyek közül nagyon sokan vannak, de a játéka a már említett Nicole Kidmann-nek, Jodie Fosternek (szintén a Pánikszoba és Légcsavar miatt többek között), Sandra Bullock-nak, Winona Rider-nak, Juliann Moore-nak stbstb tetszik. Nem jut eszembe több név, pedig vannak még:) Ha meg a testet nézzük, akkor felsorolhatnám fél Halivudot meg mittoménmit, olyan szinésznőcskékből tele a padlás. (kár hogy nem az én padlásom:D)
Hirtelen ennyi, bocs ha vkinek rosszul írtam volna a nevét.
Ja és aki New-York bandáiban, meg a Tégla c filmben játszik, az a fiatal színész, az sem semmi. Asszem ő játszott a Titanicban is, de az nem jött be nálam (a film).
|