![]() |
Tudom:P
Csak úgy említettem egy példát. :P No mindegy. :D Mindenki azt üt, akit akar. :D |
Quote:
Pl ott a gnóm, 2-3 milla tekivel a piacon. Tudsz a 7-800 hekijéből annyit elhozni, hogy a kár legalább megközelítse annak a tartaléknak az elvesztését? Szerintem nem. Egy kitiltott országnak tolikkal sokkal több kárt tudsz okozni mint bármi mással... |
Quote:
ugyanis szerintem nem csak kitiltott orikra érvényes ez :) csakhogy a toli készültségfüggő :) |
Készültségfüggő.
De egy félelf tolvaj 56x lop le egy nap. Egy haditól sem láttam még 56 akciót egy nap alatt. Szóval azért a tolinál is van némi titkos fegyver a puttonyban. :D ;) |
Quote:
Nézzükcsak... Te egy kör alatt le tudsz húzni egy gnómtól (könyvtárkulcs nélkül és bent van a tartaléka) 15*4-5000 tekit (hasszám fogalmam sincs mennyit, ráadásul fél-elf esetében ez kb 5 körönként megismételhető), míg esetleg a hadis tud fosztani egy nagyobbat (ami vsz meg sem közelíti a lopott teki értékét) vagy 1*, 2* beföldeli... többször képtelen, mert addigra túl mesze kerül. Szerintem igenis több kárt lehet okozni sok esetben a tolikkal, mint sereggel vagy legalábbis minimum annyit. |
Ez attól függ, hogy mit akarsz. Csak ártani, vagy úgy ártani, hogy hasznod is legyen belőle. Ha nem akarsz hasznot, akkor hadi akciókal is hatalmas károkat lehet okozni.
|
Quote:
Ugyabez a helyzet vari/toli akcióknál, nem szeretek ok nélkül kárt okozni, ha ez kell ahhoz, hogy beférjen a szövim, az más eset. De ez már kicsit off. |
Quote:
Az, hogy elviszel valamennyi tekit, hát istenem, max gyűjtöget még kicsit...de ha beföldeled 2szer, esetleg 4szer (2 hadi esetén), akkor veszik a föld, vesznek az egységek, stb...az szerintem nagyobb kár... Biztos azért gondolom így, mert nem vagyok egy milliárdokat felhalmozó típus, és eddig, ami legrosszabb érhetett, az az volt, ha beütöttek ;) |
Quote:
De kitiltás alatt pl. elérheti a szövi varisa, hogy ne csak a tolis férjen be hozzá, hanem akár a szövetség összes tagja. Pro és kontra, mindkettőre lehet mondani, hogy több kárt okozol vele, hisz minden csoport és szituációfüggő... Ha egy nagy tartalékokat felhalmozó országot lopsz le, annak valószínüleg ez jobban fog fájni, mintha bemasíroznál hozzá 4 sereggel földért, amit a tartalékaiból nyugodtan pótolhatna. Viszont, ha beversz egy amúgy szegény országot, ott valóban igaz, hogy sereggel több kárt okozhatsz. Továbbra is azt mondom, hogy egyformán kell megitélni.:) |
All times are GMT +1. The time now is 08:34. |