![]() |
Quote:
HÉ ismered? Te sértegethetsz másokat , ugy hogy azt se tudod ki ő . Van stilusa , hibázott ,mint oly sikan , de 168 kör első büntetésnek , több hónap év után , ugy hogy semmi csunya szót semmi sértőt nem használt , kicsit erős . |
Quote:
Egyéb kérdés? |
Quote:
Ez már méregből ment , és egyetértek vele . Hónapokig dolgozik valaki valamin , és 1 anyukádért , 1 pöcsért kap 1 hetet , ami alatt szétszedik az oriját . Valószinű én se ugrálnék örömömbe , de gondolom te igen , |
Quote:
HOL VAN LEIRVA? |
Quote:
Van téma...ha úgy vesszük lehet az is a téma, hogy miért is kell idejönni panaszkodni? Mert közösön hipp-hopp kapják az emberek a pirosakat azzal az indokkal (nem tudom szó szerint), hogy nem lehet a figyelmeztetéseket firtatni (nem találtam jobb szót hirtelen, bocsi). Így azt hiszem érthető, hogy inkább idejönnek, és többek véleményére kíváncsiak...nem? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
és valahol azt azért te is megérthetnéd, hogy felindultságból sokszor nem gondolja végig az ember mit is ír, pláne, ha úgy érzi igazságtalanság történt vele szemben... de azért azt tisztázzuk, hogy egy szóval nem mondtam, hogy ártatlan.... |
Quote:
Ne akarjon az ember jót... |
All times are GMT +1. The time now is 19:39. |