Quote:
Originally Posted by Paliking
(Post 138761)
Az is lehetne megoldás, hogy amikor bomlik a szövi, vagy vki bontja a szövit, akkor van egy lehetősége egy kis boxot kipipálni, ami mondjuk így szólna: a seregeim ne vegyenek részt szövetségi támadásban és védésben. És ha ezt kipipálja, akkor nem lehet elhívni a seregét, ill. azonnal hazaindulnak, de ha nem rossz hangulatban bomlik a szövetség, akkor még a bomlás 24 körében ki lehet használni a szövetség előnyeit, ha nem jelöli be a boxot.
Nem tudom ez fejlesztési szempontból mennyire bonyolult.
|
lehet én vagyok kicsit lassú felfogású, de nem értem ez hol megoldás arra, ha valaki gondol egyet, kilép a szöviből este, és hajnalba behívja 10 körre az összes védelmet magához amikor már csak pár kör van a szövi bomlásáig.
ráadásul mindezt megtudja tenni úgy, hogy van olyan szövitárs, aki észre sem veszi, mert pont nincs gépnél
:eek:
mi értelme a pipának, amikor volt pár tök jó javaslat.
A nulla %os segítség jó, bár lehet felesleges, ha bevezetésre kerül, hogy kilépés alatt már nem lehet behívni segítséget.
( de később hozok rá példát, hogy ez sem teljesen jó megoldás !)
Ha nullára állítják a segítséget, mert valaki kilépett tőlük, egymás védelmét is nehézkes megoldani, amíg nullán van a beállítás, vagyis ez mindenképp hátrányos, nekem jobban tetszik a küldeni lehet, de behívni már nem javaslat.
A másik oldalról nézve:
adott egy szövivezér aki kiakar cseszni egy tagjával, mondjuk legyen az egy varis. Megkéri hogy ártózzon le valakit. Az ártó után bontja vele a vezér szövit, a varis nem tud szabira menni, se védelemet behívni, tulajdonképp rövid idő alatt tönkre lehet tenni a játékát.
:confused:
Mindenképp támogatnám Reaktor észrevételét, hogyha az ilyen dolog bejelentésre kerülhetne, a support foglalkozzon, az ilyen játékstílussal, és legyenek következményei.
Nem biztos, hogy az a megoldás, ha a játékban létre hozunk ezért mindenféle tiltásokat, hogy hogyan ne lehessen ezt megtenni.
Inkább legyen olyan szabály ami alapján ezek a játékos magatartások büntethetők...