![]() |
Quote:
Ezt próbálom elmagyarázni, hogy a téma (a fentiek szerint) részemről már rég le lett zárva. De tegnap is idejött felhánytorgatni, és ma is. Mint az előbb is írtam, ez már szomorú dolog. Azt hiszem, nekem nincs mit magyarázni. Elismertem, hogy a miután leírta, hgoy mire volt kíváncsi, onnantól kezdve a hozzászólásaimnak nincs köze a topicjához. El lett ismerve, hogy mivel nem nekem szólt, ezért ideges lettem, és bunkó. Bocsánatkérésem jeléül kitakarítottam magam a topcikjából. (Értsd: kitöröltem a már nem oda illő hozzászólásaimat.) Én úgy véltem, ezzel vége is. Mindenki megnyugodhat, és tovább léphet. Ezért nem értem, mit akar még tőlem. Mert most épp azt csinálja, amiről ő prédikált. Hogy ne provokáljunk másokat. Ez már az. Naponta előveszi a témát, és lovagol rajta. Elkövettem tegnap azt a hibát, hogy nem vettem be aközé a 3 ember közé, akit ignorálni kell. Még nem is áll szándékomban. De ha holnap is előkerül ez a téma, akkor úgy kinyomom, mint a sicc. |
Quote:
Ennek a hsz-nek olyan pozitív kicsengése volt. |
Quote:
Csak nehogy Sicc elkezdjen csuklani, hogy emlegetve volt. :D:D:D:D |
Quote:
|
Quote:
Biztosan romlott volt. |
1 nagyon rövid kérdés:
A kérdés javítása utána értelmessé vált a téma? Mert ha igen akkor csak HIBÁS volt... És mutass nekem 1-2olyan témát ami javítás után is értelmetlen maradna... Mert így amiket leírtál nem tudok réjönni mi az értelmetlen téma, értelmetlen hsz:) Ja és mutass egy olyan hsz-t ami javítás után értelmetlen marad mert az meg el se tudom képzelni:D |
Harcosok Harcosok be van lépve
Member Üzenet: 500 Szép kerek szám:) |
Quote:
|
Quote:
Legyünk kicsit pozitívak ma:) Élevezzük a pénteket és a szép nyári napsütést! |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 07:41. |