Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Már megint megfenyegettek. (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2293)

Remedy 09-07-2007 15:12

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 123521)
főleg ha alattam van mi ?:)

Izé! akkor oda kell képezni! :D Vagy mi a fokozas ellentete... :D

Debilke 09-07-2007 20:33

Quote:

Originally Posted by Sikoly (Post 123511)
Ez szintén elítélendő dolog.Nem addig kell rengetni meg tolizni egy orit amíg egy másik gyenge elfuserált ori befér rajta.Láttam olyat hogy egy srác kb 8 mészáron volt túl úgy hogy semmit sem ártott a mészárlóinak.megkérdeztem az érintettektől miértis bántják ennyire csinált valamit talán?(óriás hadis ha támad krónikában láttam volna).Azt írta a tag hogy nem de a varinak is ütni kéne ezért még vagy 6 mészárt fog kapni a srác.Nem addig kell mészárolni valakit amíg a satnya vari beüti a 2X 1000 íjászával.Aki varinak áll fedezzen csak szépen és ne ilyen szemétséggel menjen előre!Az új szabályok szerint ez a 4 mészárlós ori valszín anarchban lenne már.Lehet olyan orit építeni ami MINDENEN átmegy.Azoksem igazán gondoltak bele talán milesz a másik oricval mután be hekizték!Annyi cucca maradt csak hogy bárki kitekizte és leütötte.
Magyarul teljsen jogos ha ilyesmiért anarch jár más játékának tönkretétele címén...

Szerintem ez egyíáltalán nem elitélendő dolog, a tolis elfünket máshogy nem tudtuk volna feljebb vinni, az orija nem elfuserált ori volt, hanem egy szépen kiépített, atombunki tolis elf, azért volt mellete 2 ork, hogy felpuhítsa a terepet, szerintem ez teljesen természetes

Valezius 09-07-2007 20:37

Quote:

Originally Posted by Debilke (Post 123572)
Szerintem ez egyíáltalán nem elitélendő dolog, a tolis elfünket máshogy nem tudtuk volna feljebb vinni, az orija nem elfuserált ori volt, hanem egy szépen kiépített, atombunki tolis elf, azért volt mellete 2 ork, hogy felpuhítsa a terepet, szerintem ez teljesen természetes

Fair play díjat nem fogtok kapni...

Dragi 09-07-2007 20:55

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 123574)
Fair play díjat nem fogtok kapni...

viszont nem kevés pénzt megspórolnak és közbe még háborúznak is :p:p

Valezius 09-07-2007 20:56

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 123578)
viszont nem kevés pénzt megspórolnak és közbe még háborúznak is :p:p

Az egyetlen mentségük az, hogy a támadott orinak volt lehetősége mondjuk szabira menni.

Dragi 09-07-2007 21:03

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 123579)
Az egyetlen mentségük az, hogy a támadott orinak volt lehetősége mondjuk szabira menni.

hát ha majd neked lesz olyan elfed amelyikkel nem akarsz fedezni mert mondjuk drága akkor megnézem mit csinálsz :)

Valezius 09-07-2007 21:04

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 123581)
hát ha majd neked lesz olyan elfed amelyikkel nem akarsz fedezni mert mondjuk drága akkor megnézem mit csinálsz :)

Építek X% barakkot, és akkor nem kell nullára ütni az ellent, hogy beférjek.
gyengíteni lehet, de annyira szétverni, hogy egy tolis ori beférjen :o

Sikoly 09-07-2007 22:07

Quote:

Originally Posted by Debilke (Post 123572)

Képzelem mennyire puhák lehettek ha egy elf toli befért rajtuk...
Ha egy kicsit bátrabb lett volna a bunmkeros akkor fél-elfet indít és még a fedezés is ment volna...

laci 09-08-2007 00:03

Ez már a másik véglet, amikor mindenkit elítélünk, aki előkészíti a terepet egy támadás előtt...

Dragi 09-08-2007 06:00

Quote:

Originally Posted by laci (Post 123593)
Ez már a másik véglet, amikor mindenkit elítélünk, aki előkészíti a terepet egy támadás előtt...

minnyá megyek is teveclubbozni nem bírom a feszültséget :)

All times are GMT +1. The time now is 12:52.