Originally Posted by Cassandra
(Post 122782)
Én nem utálom a Remyt, sose utáltam és ezzel ő is tisztában van, DE most nagyon haragszom rá!
1, Utálom nézni, amikor két ember, akivel jóban vagyok egymást marja én meg csak nézhetem.
2, Nem értem, hogy mire jó átráncigálni külsőről közösre a problémákat... Ha bajotok van egymással oldjátok meg egymásközt... a játékon/fórumon belül is adott erre a lehetőség.
3, Miután Synk eljött közösről, nem tudom miért kellett folytatni, Synk pont azért lépett le, hogy ne menjen tovább a vita...
4, Én azért mentem oda, hogy kicsit jól érezzem magam és eltereljem a figyelmem a saját "kis" gondjaimról... De ilyen légkörben, erre a legkisebb esélyt se látom. Újra megfordult a fejemben, hogy ha a "közösség" ilyen szinten megbukott érdemes-e nekem folytatnom a játékot... nem vagyok ebben olyan biztos, hogy a válasz egyértelmü igen.
Tény a fórum mindenki számára nyitott, bárki bármit odaírhat, ami nem sért etikettet, vagy a másikat... de a fórum elsősorban az egymással folytatott társalgások (nem hinném, hogy veszekedések) szinhelyéül kéne szolgálnia.
Egy biztos, minimum a mai este folyamán én hanyagolni fogom a közös fórumot, mert a fentiekre nem vagyok kíváncsi... öljétek egymást kedvetekre, csak ne lássam.
További szép jó estét,
Sziasztok!
|