Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Egyéb (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=33)
-   -   Ki mennyire utalja Remyt? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2289)

Pax Hungaricum 09-04-2007 15:30

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 122570)
Kimondta, hogy nem ez a célunk???:D

LoL :D:D:D:D:D

Pax Hungaricum 09-04-2007 15:32

És megtanultuk most már az is ,hogy nem mindegy, hogy Remedyt ledirektorozod, vagy Direktort leremedyzed... :D:D:D:D:D

Synkel 09-04-2007 18:08

Ja, egyre jobban utálom Remyt:)

Sikoly 09-04-2007 18:30

Quote:

Originally Posted by csofika (Post 121948)
Én még nem nagyon ismerem REmyt, de szerintem ő nem kedvelem engem, amiatt, hogy jobban értek a játékhoz, de ezzel még sokan vannak így.

Lehidalok...Hogy pár hét(?) hódozás után úgyérzed mindent tudsz.Vagytok vele így páran igaz ottvan pl Harcosok.
De legalább jókat röhögünk rajtatok:DDD

Cassandra 09-04-2007 18:39

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 122774)
Ja, egyre jobban utálom Remyt:)

Én nem utálom a Remyt, sose utáltam és ezzel ő is tisztában van, DE most nagyon haragszom rá!

1, Utálom nézni, amikor két ember, akivel jóban vagyok egymást marja én meg csak nézhetem.
2, Nem értem, hogy mire jó átráncigálni külsőről közösre a problémákat... Ha bajotok van egymással oldjátok meg egymásközt... a játékon/fórumon belül is adott erre a lehetőség.
3, Miután Synk eljött közösről, nem tudom miért kellett folytatni, Synk pont azért lépett le, hogy ne menjen tovább a vita...
4, Én azért mentem oda, hogy kicsit jól érezzem magam és eltereljem a figyelmem a saját "kis" gondjaimról... De ilyen légkörben, erre a legkisebb esélyt se látom. Újra megfordult a fejemben, hogy ha a "közösség" ilyen szinten megbukott érdemes-e nekem folytatnom a játékot... nem vagyok ebben olyan biztos, hogy a válasz egyértelmü igen.

Tény a fórum mindenki számára nyitott, bárki bármit odaírhat, ami nem sért etikettet, vagy a másikat... de a fórum elsősorban az egymással folytatott társalgások (nem hinném, hogy veszekedések) szinhelyéül kéne szolgálnia.
Egy biztos, minimum a mai este folyamán én hanyagolni fogom a közös fórumot, mert a fentiekre nem vagyok kíváncsi... öljétek egymást kedvetekre, csak ne lássam.

További szép jó estét,
Sziasztok!

Andrew 09-04-2007 18:40

Quote:

Originally Posted by Sikoly (Post 122778)
Lehidalok...Hogy pár hét(?) hódozás után úgyérzed mindent tudsz.Vagytok vele így páran igaz ottvan pl Harcosok.
De legalább jókat röhögünk rajtatok:DDD

óvatosan, mer' még a végén Téged is kihív, oszt röhög rajtad, hogy átépülsz harcra miközben ő elmenekül fölfele :D:D

Dragi 09-04-2007 19:37

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 122782)
Én nem utálom a Remyt, sose utáltam és ezzel ő is tisztában van, DE most nagyon haragszom rá!

1, Utálom nézni, amikor két ember, akivel jóban vagyok egymást marja én meg csak nézhetem.
2, Nem értem, hogy mire jó átráncigálni külsőről közösre a problémákat... Ha bajotok van egymással oldjátok meg egymásközt... a játékon/fórumon belül is adott erre a lehetőség.
3, Miután Synk eljött közösről, nem tudom miért kellett folytatni, Synk pont azért lépett le, hogy ne menjen tovább a vita...
4, Én azért mentem oda, hogy kicsit jól érezzem magam és eltereljem a figyelmem a saját "kis" gondjaimról... De ilyen légkörben, erre a legkisebb esélyt se látom. Újra megfordult a fejemben, hogy ha a "közösség" ilyen szinten megbukott érdemes-e nekem folytatnom a játékot... nem vagyok ebben olyan biztos, hogy a válasz egyértelmü igen.

Tény a fórum mindenki számára nyitott, bárki bármit odaírhat, ami nem sért etikettet, vagy a másikat... de a fórum elsősorban az egymással folytatott társalgások (nem hinném, hogy veszekedések) szinhelyéül kéne szolgálnia.
Egy biztos, minimum a mai este folyamán én hanyagolni fogom a közös fórumot, mert a fentiekre nem vagyok kíváncsi... öljétek egymást kedvetekre, csak ne lássam.

További szép jó estét,
Sziasztok!

Teljes mértékig egyetértek Cassyval :) és nagyon remélem nem megy el a kedved végleg a közös fórumtól :o

Remedy 09-04-2007 20:05

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 122789)
Teljes mértékig egyetértek Cassyval :) és nagyon remélem nem megy el a kedved végleg a közös fórumtól :o

En nemhiszem hogy olyan nagy dolog tortent volna ma, szerintem picit erzekenyek vagytok most, azert erzitek ezt :)

Gondolom :)

wand 09-04-2007 23:22

hmm ki a fene az a Remy??? :confused::confused:
jaaa megvan, az a csávó akit mindenki utál, csak néhányan úgy csinálnának mintha nem is utálnák?
akkor már képben vagyok :)
és lévén mindig az egyenes beszéd híve voltam, bátran le is írom:
Én utálom! :D

wand 09-04-2007 23:25

most nézem az alapkérdés az nem is az, hogy ki utálja, hanem hogy ki utalja.
ez esetben a válasz (ha jól vettemm ki az 1A-s topikból) egyértelműen Sergék :D

All times are GMT +1. The time now is 13:15.