Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Klánbalépések csökkentése, klánütések könnyebbé tétele (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2286)

Hmmm... Sati 08-31-2007 19:38

Télleg te jáccol akkor az 1/A ba vagy nem :D
ha jáccol akkor szolj bele az 1/A kicsik dolgába :D:D:D
Szolj hozzá pl. tartozkodom.

Deni 08-31-2007 19:44

Quote:

Originally Posted by Hmmm... Sati (Post 121772)
Télleg te jáccol akkor az 1/A ba vagy nem :D
ha jáccol akkor szolj bele az 1/A kicsik dolgába :D:D:D
Szolj hozzá pl. tartozkodom.

nem játszok A-ban, de majd szándékomban áll egyszercsak valamikor.. és én jó ötletnek tartom azt, amit Remy felvetett :cool:

Sikoly 08-31-2007 19:53

Quote:

Originally Posted by Deni (Post 121771)
vajon ha teszem azt fel ÉN, mint A-ban nem játszó emberke nyitom ezt a topicot akkor hány olyan jellegű hozzászólás érkezett volna, hogy csak azt akarom, hogy a nagyok tudjanak szórakozni egymással és jaj szegény kicsik ?

véleményem szerint próbáljon meg minden sípgyáros kicsit elgondolkodni és nem attól rettegni, hogy úristen Remy kisklánba megy és beveri.. lássatok már túl a saját orrotokon..

Ezt a sípgyárost magamravettem csöppel.Szóval Deni magyarázd el nekem kérlek szted ez az egész mire lenne jó ha megvalósulna.Mert szerintem azért lépne ki egy vagy több nagy ori a nagy klánból hogy beverjen egy kisebbet( ezt hívod sípolásnak).Azt mondod ettől nem kell félni.Ezenkívül mirejó a kiválás?Mert én mást nem látok benne...

BeeLord 08-31-2007 20:00

Tehát 2000 top kör. Akkor a kérdésem: miért lenne ez jó a top 30-on kívüli, úgynevezett kis országoknak? Úgy értem egy olyan változtatást szeretnétek eszközölni, ami a csoport 30%-ának nyújt némi(amúgy valóban nem vészes) előnyt, de adott esetben a többi 70%-ra is lehet káros hatással?

Javítsatok ki, ha tévedek, szoktam.

Deni 08-31-2007 20:07

Quote:

Originally Posted by Sikoly (Post 121775)
Ezt a sípgyárost magamravettem csöppel.Szóval Deni magyarázd el nekem kérlek szted ez az egész mire lenne jó ha megvalósulna.Mert szerintem azért lépne ki egy vagy több nagy ori a nagy klánból hogy beverjen egy kisebbet( ezt hívod sípolásnak).Azt mondod ettől nem kell félni.Ezenkívül mirejó a kiválás?Mert én mást nem látok benne...

Én amikor játszottam, többször is megkértek, hogy lépjek be egy-egy klánba segíteni a támadásban, mert az én pontommal tudják kitenni az ellenfelet.. nem voltam óriás ország.. extrém felépítésű sem.. ennek ellenére csak egyszer vállaltam be a ki- és belépést, mert nem akartam gyarapítani a klánbalépéseim számát..
lényeg a lényeg, hogy most a klánok java csak azért áll egy helyben és malmozik, mert nem tudnak pontban kitenni egy klánt sem.. egy kis sakkozással ez elérhető lenne.. de a ki-és belépkedéssel leadandó föld az elrettentő dolog.. viszont ha tudom, hogy x idő után ez csökken, akkor lehet hogy többen vágnának neki.. a nagy országoktól való rettegés pedig sztem egy olyan mumus amit itt a fórumon generáltak nagy mesemondók..

mondjuk én lehet, hogy nem feltétlenül kötném topkörhöz.. de ezen még rágódok kicsit :)

-Fegya- 08-31-2007 20:13

Quote:

Originally Posted by BeeLord (Post 121777)
Tehát 2000 top kör. Akkor a kérdésem: miért lenne ez jó a top 30-on kívüli, úgynevezett kis országoknak? Úgy értem egy olyan változtatást szeretnétek eszközölni, ami a csoport 30%-ának nyújt némi(amúgy valóban nem vészes) előnyt, de adott esetben a többi 70%-ra is lehet káros hatással?

Szóval kinek is lenne ez jó?
Szerintem mindenkinek, aki az 1A-ban klánháborúzni akar, mert más klánra egy szint után csak úgy lehet ráállni, ha változik a klánösszetétel, a változás pedig földleadással jár.
A félelem pedig abból adódik, hogy evvel a lehetőséggel leginkább a top klánok tudnak élni nagy vagyonuk miatt.

Smooth Scroller 08-31-2007 20:34

Quote:

Originally Posted by BeeLord (Post 121777)

a top30-ra is karos hatassal lehet. ugyanis ott is vannak kis klanok tagjai, tehat ha beverik a klant akkor kieshetnek siman a topbol. ne hidd, hogy 30/70 % ellenteterol van szo. inkabb csak a nagyon nagy orik csinalnak ezt akik nem tudjak vagy nem akarjak 1mast beverni, igy hat utnek a kisebbeket. ennyi az egesz.

-Fegya- 08-31-2007 20:46

Quote:

Originally Posted by Smooth Scroller (Post 121783)
inkabb csak a nagyon nagy orik csinalnak ezt akik nem tudjak vagy nem akarjak 1mast beverni, igy hat utnek a kisebbeket. ennyi az egesz.

Én még nem döntöttem el, hogy támogatom-e a javaslatot (bár ez semmit sem számít), de ez így biztosan nem igaz. Akik fel szeretnének zárkózni valamennyire, azoknak is jó lenne. Amikor Deni hozzánk jött, akkor azért jött hozzánk, hogy pontban egy nagyobb klán mellé tudjunk kerülni és egy nagyobb klánt tudjunk együtt ütni. Szóval, ha könnyebb lenne más klánba menni, az a kisebbeknek is jó lehetne.
Az viszont igaz, hogy a legnagyobb klánok vagyonával lehet leginkább ezt a lehetőséget kihasználni.

Deni 08-31-2007 20:53

Quote:

Originally Posted by -Fegya- (Post 121785)
Az viszont igaz, hogy a legnagyobb klánok vagyonával lehet leginkább ezt a lehetőséget kihasználni.

Viszont a legnagyobb klánokban vannak a legnagyobb országok, akiket eleve sújt az 1/3-os móka, valamint az hogy ugyan területileg nagyobbak mint a kicsik (milyen meglepő :D ), ám készpénz ugyanannyi fér beléjük, ami azért szerintem eléggé behatárolja a lehetőségeket.. amúgy ha egy nagy klánból kiválik pár ország és csinál kis klánt, akkor azokra a kis klánokra már rögtön kikerül a sérhetetlenség felirat? vagy nem értem.. a kisebb klánok nem tudják támadni őket? ne vicceskedjünk szerintem..

Bogár 08-31-2007 21:07

Quote:

Originally Posted by -Fegya- (Post 121779)
Szóval kinek is lenne ez jó?
Szerintem mindenkinek, aki az 1A-ban klánháborúzni akar, mert más klánra egy szint után csak úgy lehet ráállni, ha változik a klánösszetétel, a változás pedig földleadással jár.

nem csak erről van szó. sőt, a javaslat felvetésénél nem éppen ebből indult ki a topicnyitó.

Quote:

Originally Posted by -Fegya- (Post 121779)
A félelem pedig abból adódik, hogy evvel a lehetőséggel leginkább a top klánok tudnak élni nagy vagyonuk miatt.

ez így igaz... nemrég még az volt a vita tárgya, hogy miként lehetne akadályozni a nagyobb orik elszakadását. :)

jobban belegondolva támogatom ezt a javaslatot abban az esetben, ha csak 5%-ig csökken a földleadási igény.

All times are GMT +1. The time now is 10:59.