Quote:
Originally Posted by Sikoly
(Post 121775)
Ezt a sípgyárost magamravettem csöppel.Szóval Deni magyarázd el nekem kérlek szted ez az egész mire lenne jó ha megvalósulna.Mert szerintem azért lépne ki egy vagy több nagy ori a nagy klánból hogy beverjen egy kisebbet( ezt hívod sípolásnak).Azt mondod ettől nem kell félni.Ezenkívül mirejó a kiválás?Mert én mást nem látok benne...
|
Én amikor játszottam, többször is megkértek, hogy lépjek be egy-egy klánba segíteni a támadásban, mert az én pontommal tudják kitenni az ellenfelet.. nem voltam óriás ország.. extrém felépítésű sem.. ennek ellenére csak egyszer vállaltam be a ki- és belépést, mert nem akartam gyarapítani a klánbalépéseim számát..
lényeg a lényeg, hogy most a klánok java csak azért áll egy helyben és malmozik, mert nem tudnak pontban kitenni egy klánt sem.. egy kis sakkozással ez elérhető lenne.. de a ki-és belépkedéssel leadandó föld az elrettentő dolog.. viszont ha tudom, hogy x idő után ez csökken, akkor lehet hogy többen vágnának neki.. a nagy országoktól való rettegés pedig sztem egy olyan mumus amit itt a fórumon generáltak nagy mesemondók..
mondjuk én lehet, hogy nem feltétlenül kötném topkörhöz.. de ezen még rágódok kicsit :)
|