![]() |
Akkor folytasuk itt.
Azt gondolom, hogyha betiltásra kerül tdomo által ismertetett lehetőség, akkor összesen annyi fog változni, hogy a szövitárs/klántárs telóról fog belépni és nem gépről. Ez pedig csak azokat hozza hátrányos helyzetbe, akiknek nincs ilyen telójuk, bár egyre kevesebb ilyen ember van. És én ezt nem érzem durva és megvetendő csalásnak. Ez a dolog éppen az ellen hat, hogy az ember mindent alárendeljen a játéknak. Inkább odaadnám a jelszvamat a szövitársnak, minthogy éjszaka felkeljek. Ha meg kiszúr velem ,és anarchba kerülök, akkor rossz emberre bíztam rá magam. Ez a lehetőség lenne ezzel kiszűrve. |
Quote:
ha annyira nagyon nem veszed komolyan a játékot, akkor ne kellj fel éjszaka, legyen olyan szövid, ami egyet ért veled, és nem várják el tőled h felkellj éjszaka! |
Quote:
Most aludjuk külön, mert az vicc lenne, ha mindenki azért kelne fel itthon, mert be kell venni 1000íjat. Az ellenfélnek is baromira mindegy, hogy én veszem be az 1K íjat vagy a klántársam. |
Quote:
Szerintem ennél gyakoribb az az eset, amikor védelemre cserélnek. És az most "legális". Szóval a témának van létjogosultsága. |
Quote:
Egy támadásnál meg nem vásárohatok be még 4-5 tagnak inkább hívom őket telón:cool: Már nem egyszer volt erre példa nálunk szövi háború idején is. Van olyan tag aki megadja a telszámát és mellékeli,hogy csak akkor hívjam,ha nagy baj van;) |
Quote:
Ilyen nincs:) A-ban vagy ismeri az ügyeletes a jelszavad, vagy vállalod, hogy felkelsz bármely órában mikor sereg megy feléd, vagy a klán felé. Ha a szövid nem várja el tőled, hogy ennyit megtegyél, akkor nagyon rossz szövben vagy. Szerintem ez az egész jól működik. Védelmet bevenni, meg hasonló apróságokért már többször léptem be klántársak orijába. Volt olyan klátársam, aki gömbözött is másik oriból, merthogy az nem támadó akció, át is kerültek anarchba mindketten ahogy illik. Idegesítő, ha hirtelen két 5k hekis ori elhagyja a klánt, de a magam részéről nem háborgok miatta, mert az azért túlzás lenne, hogy a klántárs hiányzik ugyan, de az országa teljes életet éljen közben. És hogy miért van erre szükség? Nagyon egyszerű a válasz. Ha 2-3 napig nem vagy gépnél, és leszabizol, azzal veszélyezteted a klánodat, mert a te szabidtől függetlenül a klán támadható, ráadásul miattad gyengébben is védekezik. Megteheted, hogy kilépsz a klánból arra a pár napra míg nem tudod gondozni az országodat, csak az újbóli klánbalépés földbe kerül, minnél többször játszod ezt el, annál többe. Ha nem lépne be megbízható klántárs alkalmanként a fontosabb teendőket elvégezni, akkor jönne az amit Valezius mondott: a játék kéne életed legfontosabb eleme legyen, és ez nem feltétlen jó. |
Quote:
lehet h Aban még akaár jót is tehetne, ha csak pár menüpontot érsz el(pl piac, klánraktár, meg még egy két dolog, de termelést mondjuk nem) de az alsóbb szinteken szerintem nem volna jó! |
Quote:
De abban egyetértek, hogy ennek csak A-ban kellene létjogosultsága lennie. Dehát nem élünk töéletes világban :) |
Quote:
Quote:
A magam részéről lentebb sose léptem be más orijába, és az enyémbe se lépett be senki. |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 02:34. |